Digidexo.com

Hva gjør en lav Protein nivå Angi?

Hva gjør en lav Protein nivå Angi?


Den viktigste protein i blodet er albumin, en antioksidant laget av leveren. Siden albumin er viktig for transport av næringsstoffer til cellene i kroppen, kan en lav proteinnivå i blodet indikere flere tilstander eller sykdommer.

Underernæring

Et lavt proteinnivå i enten små barn, den gamle eller den fattige kan indikere feilernæring. Når kroppen ikke får nok protein, som kjøtt, meieriprodukter, nøtter eller bønner, vil blodnivåene være lav.

Nyrer

Nyrene er konstruert for å filtrere ut avfallet fra blodstrømmen og holde nyttige næringsstoffer, slik som proteiner; Hvis nyrene ikke fungerer som de skal, kan proteiner spyles ut med avfallet, en indikasjon på nyresykdom.

Protein i urinen

Når høye nivåer av protein påvises i urinen, er lavt protein nivå forventes i blodet; filtreringssystem av nyrene ikke fungerer som det skal og protein blir spylt fra kroppen i urinen.

Infeksjon

Når blodproteinnivået er lavt hos barn syk av dårlige sanitærforhold eller forurensede vannforsyninger, bruker kroppen opp næringsstoffer og protein for å bekjempe infeksjonen.

Cure

Legge proteinrik mat til kosthold vil øke nivåene av protein i blodet. Hvis nyresykdom eller infeksjon er årsaken, og deretter behandling av sykdom eller infeksjon med antibiotika er avgjørende.