Digidexo.com

Lidoderm bivirkninger

Lidoderm bivirkninger


Selv lidoderm kan bidra til å lindre smerter fra helvetesild og andre forhold, å bruke for mye av det kan være farlig. Påføring lidoderm til hud som har blitt brent, kuttet eller skadet kan resultere i alvorlige bivirkninger, siden lidoderm kan gå inn i blodet gjennom den ødelagte huden mye raskere og skadet hud kan være mer irritert av dette stoffet.

Lidoderm

Lidoderm er en bedøvelse. Det fungerer i kroppen ved å blokkere nervesignaler. Ved lammende huden med lidoderm, medisinske prosedyrer --- som å få sting --- kan foretas. Men å bruke for mye lidoderm kan være dødelig, og er en større mulighet når den enkelte bruker dette produktet uten medisinsk tilsyn.

Men ifølge Drugs.com, har det vært konkrete tilfeller der overdosering oppstod som et resultat av at kvinner blir gitt lammende medikamenter for en mammografi. Men lidoderm brukes også for smerten oppleves etter helvetesild. Det bør imidlertid ikke brukes under blemme delen av helvetesild og huden bør ikke være dekket med wraps eller bandasjer etter påføring.

Død

Den farligste bivirkningen av lidoderm bruk (overdose) kan føre til død og oppstå på grunn av overforbruk. Det tar bare en liten mengde av dette stoffet til nummen et område. Hvis lidoderm brukes for smerte oppleves legg helvetesild, bør det ikke være rikelig brukt, siden det kan gå inn i blodstrømmen gjennom huden.

Faktisk bør en medisinsk profesjonell konsulteres nøyaktig beløp som skal påføres før denne produkter bruker, for å unngå en fatal bivirkning. Andre symptomer på overdose foruten død er også alvorlig og bør føre en person til å søke legehjelp.

Andre Dosering Symptomer

Koma, kramper, kramper, ujevne hjerteslag og respirasjonssvikt (når en person slutter å puste) kan alle være symptomer på overdose av lidoderm. Unngå å bruke lidoderm til alle hud som inneholder kutt eller er irritert --- som singel utbrudd --- eller som er hovne, skadet eller brent på noen måte.

Andre bivirkninger

Hudirritasjon, rødhet, hevelse, tretthet, tåkesyn, forvirring og rystelser alle kan oppleves som bivirkninger av lidoderm. Hvis lidoderm brukes sammen med visse medisiner, kan bivirkninger forekomme. Disse stoffene omfatter Mexitil, Norpace, Tambocor, Tonocard og Procan.

Lidoderm oppdateringen bivirkninger

Utslett, elveblest, kløe, humør og mentale forandringer, samt nervøsitet er mulige bivirkninger ved bruk av lidoderm patcher. Andre mulige, og mer alvorlige bivirkninger av denne typen lidoderm inkluderer pustevansker, tetthet i brystet, hørsel endringer, øresus, grunne pust, synsforstyrrelser og oppkast.

Betydning

Lidoderm --- som også er kjent som lidokain aktuell i en mildere formulering --- har blitt brukt til å hjelpe med solbrenthet smerte, Poison Ivy, insektbitt og hudirritasjoner. Det har også blitt benyttet for behandling av sår som ligger i munnen.