Digidexo.com

Hva Er Obagi Nu-Derm System Maintenance Program?

Obagi Nu-Derm er et av verdens beste profesjonelle hudpleieprogrammer, som brukes av over 11000 leger verden over for korrigering av tegn på aldring og misfarging i huden.

Bruk

Obagi Nu-Derm vedlikeholdsprogram bør begynne når alle hudpleie forholdene har blitt korrigert ved hjelp av Obagi behandling produkter. For de fleste pasienter er dette fem måneder etter behandlingsstart.

Elements

Et vedlikeholdsprogram inneholder en cleanser, toner, vitamin C serum, hydrokinon krem, exfoliant og retinol (vitamin A) produkt fra Obagi ZO helse eller Nu-Derm.

Funksjon

Obagi Nu-Derm vedlikehold linje anbefales som daglig hudpleie regime for å holde huden ser ung og for å kontrollere hudpleie problemer som ikke kan kureres, slik som melasma og rosacea.

Fordeler

Obagi Nu-Derm opprettholder resultatene fra korreksjonsfasen av hudpleie system, som omfatter glatting av fine linjer og rynker, falmet alder flekker, redusert størrelse pore og forbedret elastisitet og fuktighet i huden.

Betraktninger

Obagi Nu-Derm hydrokinon kremer og retinols krever en resept på grunn av den høye konsentrasjonen av aktivt produkt de inneholder.