Digidexo.com

helvetesild affirmasjoner

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?


Helvetesild er en infeksjon forårsaket av varicella zoster, det samme viruset som forårsaker vannkopper. Selv om de fleste personer med sykdommen utvikler utslett, andre opplever smerte uten utslett utvikling.

Fakta

Ifølge US Library of Medicine, er helvetesild en sekundær utvikling av varicella zoster infeksjon som oppstår år etter et anfall av vannkopper. Det forekommer vanligvis hos personer som hadde vannkopper før fylte ett, er over 60, eller har et svekket immunforsvar.

Helvetesild Pain

Vanligvis er den viktigste symptom på helvetesild brenning eller prikking smerte som vises i et lite område på en side av kroppen. Noen individer også oppleve nummenhet i det berørte området.

Helvetesild Rash

I de fleste tilfeller personer med helvetesild oppleve et rødt utslett med væskefylte blemmer i flere dager etter at symptomene begynner. Men noen mennesker aldri utvikle et utslett.

Andre symptomer

Andre symptomer på helvetesild kan være kløe, tretthet, feber, frysninger og hodepine.

Betraktninger

Når helvetesild smerte oppstår i visse områder, kan det etterligne symptomene på nyre, lunge-eller hjerteproblemer.

Multippel sklerose og Helvetesild vaksine Cure

Multippel sklerose (MS) rammer mer enn 250.000 mennesker i USA, men en kur fortsatt ukjent. MS forskere identifisert en overraskende sammenheng mellom viruset som forårsaker helvetesild og autoimmun sykdom, multippel sklerose. Men konsekvensene av denne koblingen ikke helt forstått. Selv om det er ingen kur for multippel sklerose, kan vaksinen for helvetesild tilby palliativ fordeler til pasienter med multippel sklerose og åpne dørene til videre forskning.

Effekter av Demyelinisering

Multippel sklerose angriper hjernen og ryggmargen. Immunsystem celler demyelinate eller fjerner den beskyttende, fatty myelin skjede som dekker nervene. Det som gjenstår er plaketter eller Screlose. Myelin skjede har nå avbrudd og rent, raskt nerveoverføringer ikke forekommer. Optikusnevritt, smerte, manglende koordinering, parestesier, og svimmelhet kan skyldes demyelinisering.

The Virus Connection

Hva gjør den helvetesild viruset og multippel sklerose har til felles? Forskere mener at det kan være en sammenheng mellom helvetesild viruset og senere utvikling av multippel sklerose. I april 2007 utgaven av "The Journal of Neurology," Sotelo et al fant helvetesild viruset i pasientens blod under et MS-anfall. De mener at når en multippel sklerose pasient har en oppblussing av symptomer, spiller dette viruset en rolle.

Effekter av Helvetesild Virus

Helvetesild er faktisk det samme viruset som vannkopper. Normalt folk har vannkopper en gang som barn, og da har nok immunitet for å unngå å bli syk igjen. Imidlertid kan viruset dukke opp igjen i voksen alder som helvetesild. Helvetesild resulterer i et utbrudd av blemmer på en flekk på huden. Helvetesild kan være svært smertefullt og en feber kan følge den. Alvorlige tilfeller av helvetesild kan kreve sykehusinnleggelse. Det er interessant å merke seg er at vannkopper-virus forblir i kroppen for alltid i nervecellene. Det finnes ingen kur for vannkopper; Men nyutviklede vaksiner bidra til å hindre det, og antivirale behandle det. Tanken er at hvis en vannkopper eller helvetesild vaksine kan også behandle viruset, så kan det hjelpe multippel sklerose symptomer, også. Tilstedeværelsen av viruset i en MS pasient som har en oppblussing av symptomer er slående.

Teorier / Spekulasjoner

Den MS Association rapportert at pasienter som fikk antivirale medikamenter som valcyclovir og acyclovir hatt en reduksjon i sykdomsaktivitet. På grunn av nedgang i aktive hjerneskader som tyder på forverring av sykdommen, kan legene snart være å bruke disse antivirale midler til behandling av MS-pasienter.

Potensiell

Kliniske studier er i gang ved hjelp av helvetesild antivirale og vaksine, er det usannsynlig at de vaksiner som vi kjenner dem er de unnvikende løsninger til MS kur. Imidlertid er mulighetene for en bedre forståelse av multiple sklerose 'etiologi sterk. Har helvetesild viruset faktisk føre til multippel sklerose? Ingen bevis ennå ikke er produsert. Men denne latente virus i nervecellene som fungerer i tandem med en multippel sklerose eksaserbasjon tilbyr ledetråder for forskere å forfølge nye behandlinger og til slutt en kur.

Symptomer på Gjentakende Helvetesild

Grus er i siste instans en infeksjon forårsaket av et virus. Egentlig er det det samme viruset som forårsaker vannkopper, ifølge Mayo Clinic. Periodiske helvetesild vil i hovedsak være den samme som helvetesild, bare at infeksjonen er tilbake etter en viss tid. Uansett om det er første, andre eller tredje gang du har hatt helvetesild, vil virusinfeksjon generelt gi de samme symptomene som før.

Pain

Når du lider av tilbakevendende helvetesild, vil du normalt oppleve ganske sterke smerter eller brenner til de berørte områdene av kroppen.

Utslett

Et annet vanlig symptom på tilbakevendende helvetesild er utvikling av rødt utslett i huden som kan høyne, blister og bryte.

Kløe

Hvis du noen gang har hatt helvetesild, du allerede vet at utslettet kan bli ganske kløende og ubehagelig.

Fever

Mange mennesker som har lidd av tilbakevendende helvetesild få feber, vanligvis rundt 101 grader C, som kan eller ikke kan være ledsaget av frysninger.

Hodepine

Gjentakende helvetesild kan også føre til at du lider av periodisk moderat til alvorlig hodepine.

Mage problemer

Gjentakende helvetesild kan lokke fram noen magesmerter eller enda en urolig mage under et tidspunkt av infeksjonen.

Slik Cure Helvetesild Herbally

Slik Cure Helvetesild Herbally


Helvetesild kommer fra samme viruset som forårsaker vannkopper. Når du fange vannkopper, forblir viruset i kroppen din, selv om det er sovende. År på veien du kan bryte ut i helvetesild. Disse helvetesild er røde blemmer som vises i klynger og er svært smertefullt. Den beste tingen å gjøre er å behandle helvetesild så snart de ser ut til å gjøre sine varighet lenger. Hvis du vil prøve å behandle helvetesild hjemme, kan du bruke en urte metode.

Slik Cure Helvetesild Herbally

•  Begynn å ta sitronmelisse (se Ressurser). Sitronmelisse brukes som en urte rette for virusinfeksjoner som helvetesild. Du kan ta det som et supplement ved å ta tre kapsler med hvert måltid. Gjør dette så snart du oppdager helvetesild.

Grind opp noen rød pepper eller kjøpe den i pulverisert form. Legg det til din hud krem ​​og tørk over din helvetesild. Den røde pepper brukes til å stoppe smerten av helvetesild og hjelpe det gro mye raskere.

Plukk opp noen Baikal Skullcap (se Ressurser). Denne urten brukes i Kina for helvetesild fordi det botemidler virussykdommer. Du kan blande det med vann og drikke det, eller du kan kjøpe det i pilleform.

Kjøp en lakris salve. Bruk denne sårsalve til helvetesild, og innen tre dager dine helvetesild vil være enten borte eller nesten borte. Lakris er sterkt antiviral og et godt valg for en rask kur.

Kjøp en haug med hermetiske pærer. Spis halv boks på hvert måltid og drikke juice fra kan. Pærer har antivirale egenskaper. De kan øke de andre urter for å kurere din helvetesild raskere og på en naturlig måte.

Hint

  • Alltid snakke med legen din før du tar noen urte supplement. Hvis du er på noen typer medisiner, eller har andre medisinske tilstander, trenger din lege for å vite.
  • Får ikke den røde pepper i øynene. Du bør vaske hendene umiddelbart etter håndtering den.

Grunner Barn Få Helvetesild

Helvetesild er forårsaket av varicella-virus, det samme viruset som fører til vannkopper. Etter at en person kontrakter og er ferdig med en bout med vannkopper, synes den inaktive viruset å feste rundt inne i kroppen, og i noen tilfeller kommer tilbake til livet som varicella-zoster virus. Denne gangen, angriper viruset legemet i form av helvetesild. Ikke en vanlig foreteelse hos barn, ved helvetesild ikke vises, er det generelt ikke medfører noen alarmerende helse andre enn de typiske tegn på en rød utslett problemer og blemmer langs en side av kroppen. Selv om det ikke er akkurat kjent hvorfor viruset reaktiverer, er det noen situasjoner som kan føre til en bout med helvetesild.

Svak helse

Helvetesild kan forekomme hos barn som er i dårlig helse. Hvis kroppens immunsystem er svak, kan viruset vinne kroppens indre forsvar og bli aktiv igjen. Denne situasjonen kan oppstå hos barn som har fått AIDS, som går gjennom en tøff kamp med Hodgkins sykdom og andre former for kreft, eller som har andre svekkende sykdommer som resulterer i en svak kropp system. Kjemoterapi er rapportert å noen ganger forårsaker en reaktivering av viruset.

Ikke er vaksinert

Alle barn som ikke har fått varicella vaksine, eller Varivax, har en større sjanse for å pådra vannkopper først, og en senere bout med helvetesild. Etter at vannkopper fjernes, forblir viruset i barnets nerveceller og kan reaktivere til enhver tid. Å få barn er vaksinert mot entreprenørvannkopper i første omgang kan være en ekstra forsvar for å beskytte mot helvetesild. Selv om et barn har få vannkopper, kan effekten av vaksinen bidra til å minske alvorligheten av både vannkopper og helvetesild.

Chicken Pox Bout

Selv om helvetesild kan forekomme i alle barn som har hatt vannkopper før, har noen studier vist at risikoen for å få helvetesild er noe større hvis et barn hadde fått helvetesild før du slår 1 år gammel. Sannsynligheten for et barn å få helvetesild er veldig slank. Det forekommer hyppigst hos voksne og spesielt eldre. Det har blitt rapportert at bare 5 prosent av barn under 15 år kontrakt helvetesild.

Legemiddel

Visse legemidler som brukes til å behandle autoimmune sykdommer og med organtransplantasjoner, for eksempel azatioprin, klorambucil, cyklofosfamid, ciklosporin og kladribin, kan utløse et anfall med helvetesild. Disse stoffene kan brukes for ulike medisinske tilstander slik som diabetes, multippel sklerose eller Crohn 's sykdom.

Naturlige elementer

Noen sier at ekstrem solbrenthet eller eksponering for sterk vind kan utløse en helvetesild reaksjon, selv om dette er svært sjeldne.

Behandling for Helvetesild Rash

Helvetesild er en smertefull medisinsk tilstand forårsaket av en viral infeksjon. Personer med helvetesild, som også kalles herpes zoster, utvikle blemmer og utslett som vanligvis starter rundt midten av ryggen og sprer seg rundt til brystet området. Ansiktet og hodebunnen er også ofte påvirket. Helvetesild er forårsaket av varicella-zoster virus, det samme virus som forårsaker vannkopper. Når en person kontrakter vannkopper, forblir viruset i kroppen, men er sovende. Helvetesild oppstår når viruset reaktiverer. Helvetesild vil vanligvis leges uten medisinsk intervensjon, men behandling hastigheter utvinning og reduserer sjansene for komplikasjoner.

Antiviral Drugs

Fordi helvetesild er forårsaket av en viral infeksjon, legene normalt vil foreantivirale medikamenter for å bekjempe infeksjonen. Ofte foreskrevet medisiner inkluderer valacyclovir (merkenavn Valtrex), famciclovir (merkenavn Famvir) og acyclovir (merkenavn Zovirax). Antivirale medikamenter er spesielt nyttig på å hjelpe pasientene unngå en smertefull tilstand som kalles postherpetisk nevralgi som oppstår etter helvetesild utslettet forsvinner. Antivirale medikamenter vil være mest effektivt hvis behandlingen starter innen tre dager etter at utslettet først vises.

Pain Relief

Fordi helvetesild utslett ofte er svært smertefulle, mange pasienter vil bruke en smertestillende for å holde dem komfortable. Noen pasienter kan bli hjulpet av over-the-counter smertestillende medikamenter, men mange ganger leger vil foreskrive sterkere, resept druga for å lindre smerten. I de mest alvorlige tilfeller kan en resept narkotiske være nødvendig for å holde pasientene komfortabel. Fordi kløe ofte følger den smertefulle utslett, et topisk anti-kløe krem, slik som salven eller hydrokortison, kan anvendes på utslett. Påføring våte omslag til utslett to til tre ganger om dagen kan også bidra til å lindre både smerte og kløe.

Anti-inflammatoriske

I alvorlige tilfeller av helvetesild, vil utslett være hoven og betent, forårsaker ekstra ubehag. Tar en resept kortikosteroid stoff som prednison vil bidra til å stoppe betennelsen. Tar en anti-inflammatoriske medisiner kan også bidra til å forhindre utbruddet av postherpetisk nevralgi.

Hygiene

Det er viktig for mennesker med shingles for å holde utslett og blemmer rent for å unngå komplikasjoner som infeksjoner. Grundig vask det berørte området med såpe og vann to ganger om dagen, og deretter tørk. Ikke legg bandasjer på utslett. Tar en kjølig bad kan også bidra til å rense området, og på samme tid å lindre noen av smerte og kløe. For ytterligere lettelse, tilsett natron eller ukokt havregryn til badevannet.

Behandling for Helvetesild på Face

Behandling for Helvetesild på Face


Alle som har hatt vannkopper kan utvikle helvetesild. Alle aldre kan bli påvirket uavhengig av kjønn eller rase. Det er mer enn 250.000 tilfeller rapportert hvert år i USA. Helvetesild begynne i en rekke steder på kroppen, slik som stammen, hode, nakke, arm eller lår, med de vanligste områdene å være stammen, nakke og rygg. Imidlertid kan det noen ganger begynner i ansiktet eller i eller rundt øynene.

Behandling

Det er antatt at helvetesild utløses når immunforsvaret er svekket, enten fra stress, tretthet eller visse medisiner. Aktuelle formler er den første linjen i behandling, spesielt salver som inneholder ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin eller lokal anestetika som Lidokain. En av de mer vanlige kremer foreskrevet av leger er en rubbing creme inneholder Capsaicin. Ved å gni dette over de smertefulle, blemmer områder av huden, vil capsaicin slutt redusere stikkende og brennende følelse følte gjennom huden og nerveender. Også, bruke kalde omslag til den røde eller blemmer områder kan bidra til å lette noe av stikkende og brennende følelse og vil tendere til å gjøre deg litt mer komfortabel. Du bør prøve å unngå varmen fordi det vil øke smerten gjennom nerveender.

Flere rettsmidler

Selv om den absolutte årsaken til helvetesild ikke er kjent, har forskning vist at det er tre spesifikke antivirale medisiner som fungerer svært godt, spesielt for de som utvikler helvetesild i ansiktet. Disse spesifikke medisiner er Zovirax, som er sterkt anbefalt i reduksjon av betennelser og smerter, Famvir og Valtrex. Det er også topiske midler som kan brukes for å lindre sensitive områder av huden, som inkluderer Calamine, Aspercreme og Silvadene krem.

Viktig informasjon

For de som opplever helvetesild i ansiktet, er det viktig å huske på at enhver prikking på tuppen av nesen kan indikere progresjonen på den øvre ansiktet og øynene. Hvis dette viruset flytter til øynene, er det mulighet det kunne infisere hornhinnen, forårsaker blindhet. Det er viktig at du ser en lege umiddelbart hvis det øvre ansiktet blir påvirket. Også, hvis du utvikle helvetesild i ansiktet ditt, er det mer sannsynlig å oppleve langvarig post-singel smerter i månedsvis.

Helvetesild Foot Pain

Helvetesild Foot Pain


Helvetesild er en viral infeksjon som kan føre til en rekke komplikasjoner. Smerte i føttene og andre deler av kroppen kan oppstå. Kan behandle dette smerte i en rekke måter, og det har en tendens til å forsvinne med tiden.

Postherpetisk nevralgi

Postherpetisk nevralgi skader nerver og fører til at huden til å overføre unøyaktige meldinger av smerte til hjernen. Det ser vanligvis tre måneder etter at infeksjonen forsvinner. Nerve smerte er vanlig i føttene.

Medisiner

Flere medisiner kan behandle nerve smerter. Legen din kan forskrive antidepressiva eller antiepileptika; mens vanligvis brukes for andre forhold, forstyrrer de smertesignalene i hjernen og er nyttige for forhold som dette. Han kan også foreskrive oksykodon eller andre smertestillende.

Aktuelle behandlinger

Visse aktuelle behandlinger kan lindre nerve smerte. Legen din kan gi deg patcher eller gels som inneholder lidokain eller andre bedøvelsesmiddel. Over-the-counter behandlinger som inneholder capsaicin (den kjemiske som gjør chili peppers varme) kan fungere også.

Naturlige behandlinger

Alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil anbefaler å ta en B-vitamin kompleks daglig samt 100 mg av alpha liponsyre daglig; både fremme nerve helse. Han antyder også akupunktur eller soneterapi.

Egenomsorg

Massere føttene forsiktig når smerte streik. Slitasje polstret sko og komfortabelt passer sokker.

Øvelser for Post-Helvetesild Pain

Øvelser for Post-Helvetesild Pain


Helvetesild er en vanlig komplikasjon av tidligere infeksjon med varicella zoster (vannkopper) virus. Heldigvis er smerte etter helvetesild smitte forebygges med vaksinasjon og behandles med mosjon og medisinering.

Typer

Ifølge Mayo Clinic, kan både mentale og fysiske øvelser redusere dvelende smerte etter helvetesild infeksjoner.

Funksjoner

Mentale øvelser for lindring av helvetesild smerte inkluderer stressreduksjon, mindful pust og avspenningsteknikker. Fysiske øvelser inkluderer stretching, yoga og tai chi. Disse øvelsene kan gjøres alene eller som del av en gruppe.

Betraktninger

Folk som aldri eller sjelden benyttet tidligere bør rådføre seg med lege før du starter en ny øvelse eller trening diett.

Misforståelse

Post-helvetesild smerte kan forveksles med smerter forårsaket av andre medisinske tilstander som for eksempel hjerteinfarkt eller nyre infeksjon; pasienter bør søke be omsorg fra en lege hvis smertene er plutselige, intense eller ledsaget av andre symptomer.

Time Frame

Smerter etter helvetesild kan vare i måneder eller år, noe som er en komplikasjon referert til som postherpetisk neuralgi.

Fordeler

Ved hjelp av fysisk eller mental trening for å redusere smerte fra helvetesild kan forbedre livskvaliteten og øke evnen til å utføre egenomsorg og husholdningenes aktiviteter uten bivirkninger som de som er forårsaket av medisiner.

Smerter i lymfeknuter Helvetesild

Smerter i lymfeknuter Helvetesild


Helvetesild (herpes zoster) refererer til en smertefull utslett forårsaket av en reaktivering av vannkopper-virus (varicella zoster). Du har større risiko for helvetesild hvis du er over 60 år, hvis du hadde vannkopper før du var et år gammel eller hvis du har et svekket immunsystem. Smertefull hevelse i lymfeknuter er ett av symptomene på helvetesild.

Tidlige symptomer

Ifølge eMedTV, hovne eller ømme lymfeknuter er blant de tidlige symptomene på helvetesild, og forekommer i de fleste mennesker to eller tre dager før utseendet på karakteristisk utslett. Kløende, kriblende huden og svie eller skyting smerter på den ene siden av ansiktet eller kroppen er andre tidlige symptomer. Andre, kan omfatte frysninger, feber, hodepine og mageproblemer.

Utslett

Utslettet starter som små, væskefylte blemmer som ligner vannkopper vises i et band, kalt en dermatone. Bandet går vanligvis rundt fra ryggen til brystet eller magen, ifølge MedlinePlus. Utslettet kan dukke opp hvor som helst, ofte rundt ansikt, munn, nese, øyne og ører, men blemmene er vanligvis begrenset til dermatone, sier eMedTV. Blemmer vanligvis bryte åpne, oser og skorpe over.

Årsaker til Hevelse

Lymfeknuter er en del av det lymfatiske system, en viktig del av kroppens immunsystem. Lymfeknutene som oftest sveller er funnet i halsen, under haken, i armhulene og i lysken, ifølge eMedicineHealth. Cellene i lymfeknutene inkluderer hvite blodceller som bekjemper infeksjoner. Når kroppen er angrepet av et virus, de hvite blodcellene i lymfeknutene multiplisere, forårsaker dem til å hovne opp.

Betraktninger

Hovne lymfeknuter oppstå med mange forhold, ikke alle som trenger legehjelp, ifølge eMedicineHealth. Hvis årsaken er en vanlig forkjølelse eller andre mindre infeksjon som ikke trenger antibiotikabehandling, kan de bli gitt inntil to uker for å løse før lege er søkt. I de fleste tilfeller hovne lymfeknuter er bare en bekymring når de vises med andre symptomer på en tilstand som trenger lege behandling.

Løsning

Smerter i lymfeknutene fra hevelse kan være et tidlig, pre-utslett symptom på helvetesild, selv om du ikke vil vite uten andre symptomer. Hvis du opplever symptomer på helvetesild bør du rådføre deg med lege.

Helvetesild og overgangsalder

Helvetesild og overgangsalder


Begge helvetesild og overgangsalder påvirker visse bestander av samfunnet. De er imidlertid ikke forbundet. Menopause er en naturlig del av aldringsprosessen, og bare rammer kvinner. Helvetesild rammer begge kjønn like, og vanligvis oppstår etter fylte femti. Sjansene for å pådra seg sykdommen øker ti ganger i en alder av seksti. Det eneste som overgangsalder og helvetesild har til felles er oppdagelsen av et nytt legemiddel som brukes til behandling av fibromyalgi.

Helvetesild

Helvetesild skyldes det samme viruset som forårsaker vannkopper. Hvis noen hadde vannkopper som barn, kan det ligge latent, og i en tid da personens immunsystem kan være kompromittert, kan sykdommen dukke opp igjen som helvetesild. Det påvirker nerveendene, og fører til blemmer som til slutt bryter ut og forårsake alvorlige smerter. Arrdannelse etter blemmene har tørket er som en lilla utslett. Det kan vare i måneder, forårsaker stort ubehag. Det viser seg på den ene side av legemet, vanligvis ribbe eller rygg, men det kan påvirke ansiktet og området rundt øyet.

Menopause

Overgangsalder begynner rundt 40 år og kan fortsette i 10 år. En kvinne skal ha opplevd overgangsalder når menstruasjonen opphører i ett år. I løpet av den tiden kan hun oppleve hetetokter, stress, depresjon, humørsvingninger, tørrhet i øyne og vagina. Stress kan føre til at immunsystemet til å bli påvirket, og mer utsatt for sykdommer.

Betraktninger

Helvetesild kan være alvorlig for noen som lider av cancer eller HIV, og det kan oppstår på nytt på grunn av svekket immunsystem. Viruset er smittsomt til skorper vises, så det er best å holde seg borte fra barn fordi de kan kontrakten vannkopper. Overgangsalder kan føre til andre forhold, inkludert svekket bein som fører til osteoporose, hjertesykdom, høyt kolesterol og urinveisinfeksjoner. Det er hormonbehandlinger som må undersøkes fordi de kan bære risikoen for blodpropp, hjerneslag og kreft.

Behandling

Antivirale midler kan anvendes i de tidlige stadier av helvetesild som kan redusere effektene av sykdommen. Det er også en vaksine for personer over seksti.
Trening, meditasjon, massasje og aerobic er et par ting som en kvinne kan gjøre for å lindre hetetokter, stress og irritabilitet. Leger liker å foreskrive hormonbehandlinger for å unngå betingelser som kan være forårsaket som et resultat av menopause.

Dual Treatment

Et nytt medikament som brukes for behandling av fibromyalgi har vist seg å være en fordel for menopause, og helvetesild lider. Generisk legemiddel; pregabalin, kan redusere smerte forbundet med shingel som fortsetter godt forbi den helbredende tid av lesjoner, (postherpetisk neuralgi). I noen tilfeller smerte kan fortsette i ett år og opp til ti i sjeldne tilfeller. Forskere ved Mayo Clinic rapporterer at stoffet kan også avlaste alvorlighetsgraden av hetetokter og frekvens med 20 prosent.

Når ble Helvetesild oppdaget?

Når ble Helvetesild oppdaget?


Helvetesild, også kjent som herpes zoster, er en smittsom virus som vanligvis oppstår i voksen alder. Navnet zoster er det greske ordet for belte eller belte, og dette navnet ble gitt til det fordi utslett er ofte i en stripe eller lite område av kroppen. Helvetesild oppstår vanligvis bare én gang i livet, og er mest vanlig blant folk som allerede har hatt vannkopper viruset, eller de med svekket immunforsvar.

Tidlig historie

Det har vært registrert tilfeller av helvetesild i over 100 år. Det er antatt at mens de tidligste tilfeller av helvetesild er over 250 år gammel, er det vanskelig å si hvor mange det var fordi helvetesild utslett forveksles med utslett stede i kopper og vannkopper. Det var først i 1767 at forskeren William Heberden var i stand til å skille helvetesild fra kopper.

Helvetesild og Vannkopper Connection

I 1888 ble det foreslått av lege i Wien Jonas Von Bokay at helvetesild viruset og vannkopper viruset kom fra samme bakteriegruppen. Dette var fordi andre leger rapporterte tilfeller av vannkopper i barn av helvetesild pasienter. Men det var ikke før en studie utført av Thomas Weller i 1953 at denne forbindelsen mellom de to ble bekreftet i laboratorieforhold.

Helvetesild i det 20. århundre

Populær oppfatning i første del av det 20. århundre var at helvetesild var en smertefull, men ikke livstruende tilstand med få komplikasjoner under behandlingen. Men i løpet av 1940 og 1950, studier viste at helvetesild var en trussel mot de som var immun undertrykte-folk som hadde sitt immunforsvar svekket som en del av behandling for en sykdom-og eldre, som immunsystemer ble fallende naturlig.

Symptomer

De tidlige symptomene på helvetesild er ikke unikt for sykdommen. Disse kan være så vag som hodepine, svimmelhet og aversjon mot lys lys, men i motsetning til andre sykdommer, er det ingen feber. Kløe oppstår etter en eller to dager, og utslett vises på stedet av kløe kort tid etterpå. Utslettet vil være svært smertefullt å ta på, og utslett vil utvikle seg til blemmer. Den helvetesild utslett er unik, så det er veldig lett for en lege å diagnostisere sykdommen.

Behandling

Det er ingen direkte kur for helvetesild; men det finnes medisiner utviklet for å begrense dens virkninger og dempe smerten av helvetesild utslett. Antivirale legemidler bidrar til å motvirke at sykdommen blir verre og reduserer risikoen for å utvikle kroniske smerter og andre komplikasjoner av sykdommen.

Smertestillende kremer og over-the-counter smertestillende fungerer bra for å begrense smerter forårsaket av utslett, mens antibiotika som gnis inn i huden bidrar til å redusere sjansen for å ha utslettet bli infisert.

Behandlinger for Helvetesild hos barn

Behandlinger for Helvetesild hos barn


Vannkopper er vanligvis ansett for å være en barndom sykdom, mens helvetesild er oftest assosiert med voksne. Men når en mor-å-være får vannkopper i løpet av en viss periode i løpet av svangerskapet, hennes baby kan bli smittet med sykdommen og kan utvikle helvetesild i løpet av barndommen. En barnets symptomer kan være forskjellig fra en voksen symptomer, men barn fortsatt trenger behandling for å holde dem komfortable under den smertefulle løpet av helvetesild.

Definisjon

Helvetesild er en infeksjon som er utløst av det samme viruset (varicella zoster) som forårsaker vannkopper. Det har en tendens til å påvirke den ene side av legemet, i motsetning til vannkopper blemmer, som vanligvis er spredt ut over den nødstilte personen hele kroppen.

Årsak

Helvetesild oppstår vanligvis på et tidspunkt etter at en person har hatt vannkopper. Etter blemmer har helbredet og vannkopper har gått sin gang, forblir viruset latent i nerveceller nær ryggmargen. Det kan være inaktiv i mange år, eller tiår. På et tidspunkt, kan det bli aktiv igjen og forårsake en ny infeksjon. Det jobber seg ned nervefibrene i huden, men i stedet for vannkopper, forårsaker den karakteristiske smertefulle utslett av helvetesild.

Time Frame

Selv om helvetesild er mest vanlig hos de som er over 60 år, kan det skje i alle aldre. Om 2,5 tilfeller i 1000 skje til personer mellom 20 og 50. Hvis et barn blir født til en kvinne som kom ned med vannkopper opp til 21 dager før fødselen, kan han utvikle helvetesild tidlig i livet. Ofte disse babyer er født med et tilfelle av vannkopper eller komme ned med det i et par dager. En tredjedel av dem vil også utvikle helvetesild etter alder fem.

Symptomer

Når et barn blir klar til å ha en helvetesild utbrudd, hans symptomer vanligvis skiller seg fra voksne. Mens voksne kan føle influensalignende symptomer, ungdommene er ofte symptom fri før de bryter ut i et utslett. Det vil være avlinger av blemmer som vises på en rød bunn, og nye blemmer vil fortsette å dukke opp i en uke til 10 dager. Til slutt vil de danne en skorpe og falle av på egenhånd. Vanligvis vil det ikke være noen merkbar arrdannelse. Barn med helvetesild er smittsomt, men de som er utsatt vil utvikle vannkopper i stedet for helvetesild.

Behandling

Barn som kommer ned med helvetesild kan behandles symptomatisk. Ifølge eMedTV, bør de bli badet daglig for å hindre utvikling av sekundære infeksjoner. Sine negler bør være trimmet til å kontrollere overdreven skrape. Fordi helvetesild er smertefulle, kan kule komprimerer eller vaskekluter dyppet i kaldt vann brukes til å lindre smerten. Distraksjoner kan bidra til å få barnets sinn av de fysiske effektene. La henne se på TV, spille videospill, lese, farge eller gjøre noe annet engasjerende aktivitet som tar konsentrasjonen.

Hvis smertene plager barnet, kan du administrere paracetamol for å lindre den. Du kan lindre kløe med antihistaminer.

Tidlige tegn på HelvetesildHelvetesild er en smertefull utslett som er forårsaket av det samme viruset som forårsaker vannkopper - herpes zoster. I USA, har 9 av 10 voksne hadde vannkopper. Når du har hatt vannkopper, forblir viruset i live, men ligger latent i kroppen din. Hvis viruset blir aktiv igjen, kan det forårsake helvetesild.

Tidlige symptomer

Helvetesild vises som en smertefull sviende utslett. Utslettet kan dukke opp hvor som helst på kroppen, men de vanligvis vises som et band av blemmer på den ene siden av ansiktet eller kroppen. Noen ganger kan du faktisk føle symptomene før de vises. Vanligvis vil utslett vare opp til 30 dager. De tidlige varseltegn er isolert smerter eller prikking rundt stammen eller ned på arm og ben, influensalignende symptomer, hodepine og kløe.

Prikking

Nummenhet og prikking nedover beinet og armen eller rundt stammen er en av de første symptomene på helvetesild. Du kan føle en kriblende følelse eller nummenhet som vil være ubehagelig og kan oppstå hvor som helst på kroppen, inkludert magen, nakke, rygg, bryst og arm eller ben. Disse er unormale fornemmelser og er også referert til som tap av følelse eller sensorisk tap. Nerve rot som leverer sensasjon til kroppen din går langs begge sider av kroppen din. Når viruset er vekke det reiser opp nerverøttene, og dermed skape prikking og nummenhet.

Influensalignende symptomer

Influensalignende symptomer er en annen tidlig tegn på helvetesild. Disse influensalignende symptomer er diaré, frysninger, og magesmerter. Disse symptomene oppstår vanligvis uten feber og vanligvis vises før eller sammen med starten av et utslett. Disse influensa-lignende symptomer kan bli feildiagnostisert som noe annet, så sjekk med din lege for en riktig diagnose.

Hodepine

Hodepine er en annen tidlig symptom av å ha helvetesild. Hodepine kan øke med følsomhet for lys. I noen tilfeller vil helvetesild produsere alvorlig til migrene. Dette er spesielt vanlig i tilfeller der helvetesild er i hodebunnen. For å lindre smerten, kan Tylenol eller Ibuprofen tas; men sjekk med din lege før du tar noen medisiner.

Kløe

Kløe er en tidlig indikasjon på helvetesild. Normalt vil kløe starte før utslettet viser seg. Kløen vil begynne der utslett vil normalt vises. Helvetesild påvirke nerverøttene, derfor resulterer i smerte og kløe. Kløe fra helvetesild kan bli løst ved å bruke hydrokortison krem ​​og / eller ta Benadryl. I noen tilfeller vil folk oppleve mye kløe, men ingen smerter. Ikke skrap blemmer eller utslett som gjør dette vil øke risikoen for blemmer eller utslett sprer seg.

Hva er Helvetesild & kan du ha dem Internt?

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er det ca en million mennesker med diagnosen helvetesild hvert år i USA Denne smertefulle sykdommen forekommer oftest hos personer over 50 år og de med svekket immunforsvar.

Helvetesild

Helvetesild er en infeksjon forårsaket av varicella-zoster virus, som også forårsaker vannkopper. En smertefull utslett vises vanligvis på den ene siden av ansiktet eller kroppen. I utgangspunktet vises som blemmer, så snur utslett til skorper.

Årsak

Etter at en person har kopper, ligger viruset latent i kroppen. I de senere år, kan viruset bli reaktivert av ukjente grunner. The Mayo Clinic spekulerer som senket immunforsvar i kroppen kan bidra til virus reaktivering.

Interne Helvetesild

Varicella-zoster virus er kjent for å spre internt hos personer med svekket immunforsvar. Indre organer kan påvirkes, så vel som lungene, i sentralnervesystemet og hjernen.

Overførings Faktorer

Den helvetesild viruset kan spres bare gjennom direkte kontakt med utslett i blister stadium. Hvis de utsettes, vil en person utvikle vannkopper i stedet for helvetesild.

Behandling

Antivirale medisiner kan ha en effekt på helvetesild hvis tatt innen 48 timer etter et utbrudd. En rekke smertestillende medikamenter brukes ofte for å kontrollere de ekstreme smerter som følger med denne sykdommen.

Helvetesild på føttene

Helvetesild på føttene


Helvetesild er en smertefull, blemmer utslett forårsaket av samme virus som vannkopper. Viruset kan forbli sovende i kroppen i år, så alle som har hatt vannkopper er i fare. Selv om det er sjelden, kan helvetesild oppstå på føttene og kan ha alvorlige komplikasjoner.

Hvem er i faresonen?

Helvetesild er forårsaket av samme virus som vannkopper. Når du har hatt vannkopper, kan viruset forbli sovende i systemet. Helvetesild oppstår når viruset blir aktiv igjen. Ifølge ShinglesInfo Faktaark, har 98 prosent av folk i USA hadde vannkopper, og om lag 1 million mennesker i året utvikle helvetesild. Sykdommen oppstår vanligvis hos eldre voksne, og mer enn halvparten av tilfellene hvert år er i folk over 60. Personer med svekket immunforsvar på grunn av sykdom eller effekten av medisiner, er også større risiko for entreprenørhelvetesild.

Symptomer

Helvetesild forekommer hyppigst rundt overkroppen, men som det har en tendens til å følge nerver, kan det også forekomme i føttene. Utbruddet begynner vanligvis med en prikking, kløe eller brennende følelse i føttene og etterfølges innen et par dager etter en smertefull sviende utslett. Blemmer kan bryte åpne og skorpe over og kan noen ganger bli infisert. Utslettet er ofte ledsaget av influensalignende symptomer som hodepine, feber, frysninger og tretthet. I de fleste symptomene vil vare to-tre uker, men i alvorlige tilfeller kan de vare i flere måneder og til og med være tilbakevendende.

Forvaring

Som vannkopper, viruset som forårsaker helvetesild er smittsomt og kan bli videre til noen som ikke har hatt vannkopper. Personen vil utvikle vannkopper i stedet for helvetesild. Av denne grunn er det viktig å holde seg borte fra folk som er mest utsatt for smitte. Dette inkluderer små barn, gravide, nyfødte og personer med svakt immunforsvar.

Behandling

Helvetesild symptomene vil vanligvis forsvinne på egen hånd i løpet av noen få uker, men noen mennesker kan trenge å bli behandlet for tilhørende smerter. Du bør oppsøke lege umiddelbart hvis du har mistanke om helvetesild. Noen leger vil foreskrive en antiviral medisin, for eksempel Acyclovir, Famciclovir eller Valacyclovir, for å bidra til å bekjempe viruset, og anti-inflammatoriske medisiner for å redusere hevelse og smerte. Hvis tatt innen 24 timer etter symptomene starter, og helst før blemmer, antivirale medisiner kan redusere symptomene raskere og redusere risikoen for komplikasjoner. I tillegg kan antihistaminer redusere kløe, og en kjølig, fuktig komprimere og salven kan bidra til å lette smerte og kløe.

Forebygging

Ifølge Mayo Clinic, er helvetesild vaksine anbefales for personer over 60. Selv om det ikke er garantert å hindre at viruset reaktiveres, kan det redusere alvorlighetsgraden av symptomene og sørger for en raskere utvinning. Personer under 60 år som ikke har hatt vannkopper bør få vannkopper vaksinasjon.

Potensielle komplikasjoner

Alvorlige tilfeller av helvetesild kan føre til langsiktig nerve smerte, synstap og muskelsvakhet, men det mest sannsynlige komplikasjon av helvetesild på føttene er bakteriell infeksjon. Bakteriell infeksjon oppstår når blemmer brytes og bli infisert. Unngå iført sko og sokker som kan irritere blemmer og forårsake hud pauser. Prøv å holde deg på føttene og holde dem rene og tørre for å unngå infeksjon.

Begynnelsen stadier av Helvetesild

Helvetesild er en hudlidelse som rammer bare folk med en tidligere vannkopper infeksjon. Den vannkopper virus, varicella zoster, forblir fast i nervene, selv etter at infeksjonen har gått over. I noen individer, framgår viruset igjen, senere i livet, som helvetesild eller herpes zoster. Personer som mistenker at de opplever et utbrudd av helvetesild bør oppsøke lege for medisinsk behandling.

Prodrom

En prodrom er et symptom eller en gruppe av symptomer, at en helvetesild lidende kan bruke en helvetesild utbrudd å forutsi. En prodrom for helvetesild kan ligne prodrom for andre herpes virus utbrudd, som forkjølelsessår. Vanlige prodrom symptomer er smerter, kløe eller prikking i området som vil oppleve utbruddet.

Influensalignende symptomer

Noen helvetesild lider erfaring influensalignende symptomer før en helvetesild utbrudd. Disse symptomene kan omfatte muskelsmerter og smerter, og kan forekomme i forbindelse med helvetesild prodrom symptomer. Mens det er mulig for en feber å følge disse symptomene, er det sjelden.

Pain

Du kan begynne å oppleve smerter i området der en helvetesild utslett vil dukke opp godt på forhånd. Pain, er imidlertid ikke bare en prodromale symptomer. Helvetesild smerte kan oppstå som et resultat av de åpne blærer, men det er også et resultat av den virus som reiser opp i nerveendene til å dukke opp på huden. Den nerve smerte av en helvetesild utslett kan vare gjennom et utbrudd, og selv forbli i månedsvis etterpå.

Utslett

Den tidligste synlige stadiet av en typisk helvetesild utbrudd er en rød humpete utslett. Dette kløende utslett inneholder små røde nupper som etter hvert vil utvikle seg til blemmer. Helvetesild blemmer er i utgangspunktet liten og flat, og fylt med en klar væske. Over tid, blemmer bli grumsete, som væske skifter farge før de bryte åpne, skorpe over, og begynner å gro.

Beliggenhet

I begynnelsen stadier av hver helvetesild utbrudd viruset vil bryte ut i et annet område, slik at du kan føle symptomer på et annet sted. I de fleste tilfeller, men symptomene kan oppstå i et bånd som legges rundt legemet. Den helvetesild utbrudd vil oppstå på bare den ene side av legemet, siden viruset må migrere opp nerver for å nå overflaten av huden.

Over the Counter Helvetesild rettsmidler

Over the Counter Helvetesild rettsmidler


Helvetesild forårsaker alvorlige blemmer på kroppen eller i ansiktet og produsere ekstrem smerte. Det er forårsaket av samme herpes virus, vermicelli-zoster, som forårsaker vannkopper. Viruset ligger vanligvis i dvale i mange år etter at noen kontrakter vannkopper, vanligvis ikke før etter fylte 50. Hvis du aldri har hatt vannkopper, så vil du ikke få helvetesild. Men hvis du får denne uhelbredelig sykdom, er det noen over-the-counter og hjem rettsmidler for lindring av symptomene dine.

Hva det er

Selv om de faktorene som utløser manifestasjon av helvetesild ikke er fullt ut forstått, er det antatt at sykdom, traumer og stress kan sparke den inn i handlingen. Personer med nedsatt immunforsvar er mest sannsynlig å utvikle helvetesild. Forhold knyttet til svekket immunforsvar inkluderer AIDS eller HIV, kirurgi, cellegift og strålebehandling. Det er kjent at helvetesild er bare smittsom for personer som allerede har hatt vannkopper.

Det første tegnet er ansikts-eller kroppssmerter som vises 1 til 3 dager før utslettet er sett, vanligvis på enten høyre eller venstre side. Den brennende eller skyting smerte kan være alvorlige og vanligvis klør eller ilinger. Det er noen sjeldne lider som ikke opplever smerte.

Et rødt utslett vises noen dager etter de første tegn på smerte. Hodepine og feber er vanlig. Utslettet blir til blemmer som ligner vannkopper og vedvare i 2 til 14 dager. De er mest vanlig på mage, bryst, rumpe og rygg, men ofte forekomme på armer, ben eller ansikt. Vabler skorpe over og samle pus og mørkt blod. Hvis helvetesild blemmer smittes, er healing vanligvis forsinket. Praktisere god hygiene, og ikke klø dem åpne. Den gode nyheten er at blemmer vanligvis ikke etterlate arr, og at de fleste bare får helvetesild en gang i løpet av livet.

Hørsel eller syns komplikasjoner kan følge ansikts helvetesild. Disse kan forårsake alvorlig og permanent skade på syn eller hørsel. Helvetesild kan spre seg til indre organer, forårsaker paralyse av områder og til og med hjernebetennelse.

Helvetesild som vedvarer i mer enn noen få uker kan utvikler seg til mer alvorlige komplikasjoner og sykdommer. Din lege bør konsulteres ved utbruddet av sykdommen, og vil overvåke tilstanden din gjennom sin progresjon. Når behandlet i løpet av 24 timer etter starten, kan graden og varigheten av helvetesild bli betydelig redusert.

Over-the-counter rettsmidler

Helvetesild ofte klarner opp på egen hånd i løpet av noen uker uten medisiner for de fleste, men det er ganske ubehagelig under sin berserkgang. Men er det noen grep du kan ta for å lette din smerte og elendighet.

Kult med Calamine, aloe vera eller andre over-the-counter produkter beregnet for lindring av brannsår og insektbitt. Disse midler berolige, lindre smerte og kløe, fremme helbredelse og kan trygt brukes etter behov. Kjøle beholderen vil forsikre deg om enda kulere lettelse for betente vev.

Du kan også fremme avkjøling ved å bruke is eller en pose av frosne grønnsaker til brenn shingles for ikke mer enn 10 minutter til enhver tid, slik at 10 minutter mellom applikasjoner. Kalde omslag kan brukes i 20 minutter om gangen. Pakk det berørte området med et håndkle og hell isvann på den.

Rør en kopp ukokt havre i et varmt bad, og suge i 20 minutter flere ganger om dagen. Tørk huden med et mykt håndkle, men ikke gni. Rubbing vil irritere, og alt er mer delikat når det er vått. Pass på å ikke bryte blemmer.

Desensitize nerveender i området med en aspirin lim. Fint knuse to aspirin tabletter og bland med 1 til 2 ss. isopropanol for å danne en tykk pasta. Gjelder for blemmer eller skorper tre ganger hver dag.

Ta en anti-inflammatorisk smertestillende preparat, som over-the-counter Ibuprofen, paracetamol eller aspirin for smertelindring. Støv blemmer eller skorper med maismel eller kolloidalt havremel pulver der de kan bli gnidd av klær.

Ikke pop blemmer, som ikke bare vil forlenge healing tid, men vil utsette deg for smitte. Holde sengen og hvile så mye som mulig for å gi kroppen din egen naturlige forsvar til rally til unnsetning.

Vær hyggelig mot andre ved å bo borte fra noen som du vet eller mistenker for å ha en slags immun problem. Disse inkluderer folk som har hatt vannkopper, AIDS eller HIV, og kreftpasienter som gjennomgår kjemoterapi eller stråling.

Helvetesild vaksine

Helvetesild vaksine kan forhindre alvorlige og utvidede bouts for noen pasienter over en alder av 60. Den dyrt produkt er ikke riktig for alle, og er sjelden dekket av helseforsikring, men noen Medicare kvoter er gjort. Dette er et alternativ for deg å diskutere med legen din.

Helvetesild Identifikasjon

Helvetesild er en tilstand forårsaket av en viral infeksjon som vanligvis presenterer som et smertefullt utslett. Den er forårsaket av samme virus som forårsaker vannkopper. Tidlig identifisering og behandling kan redusere varighet, smerter og symptomer på en helvetesild angrep.

Identifikasjon

Helvetesild er identifisert av et utslett som ser ut som et band av blemmer. Den utslett kan forekomme hvor som helst på kroppen, men det ofte stråler ut fra midten av tilbake rundt til den ene siden av brystet.

Symptomer

Ofte blir bare en side eller en del av legemet påvirkes av helvetesild symptomer. I tillegg til utslett og smerte, kløe, oser blemmer, feber, frysninger, hodepine, tretthet, og samlet achiness kan forekomme.

Betraktninger

Følsomhet i huden, kan nummenhet og prikking være begynnelsen tegn på helvetesild. Hodet, mage, nakke, ansikt, ben, og armen er vanligvis først påvirket.

Distress

Magesmerter, diaré, og ømhet i lymfeknutene kan forekomme. Smerten er ofte intens og blir ofte beskrevet som en brennende følelse.

Eruptive Stage

Når utslettet er synlig, kan rødhet, blemmer og hevelser følge den smertefulle utbrudd. Utslettet kan tåle fra tre til fem uker.

Komplikasjoner

Av og til, sterke smerter der utslett hadde vært og et svekket immunforsvar kan tåle etter utbruddet har sunket.

Tegn og symptomer på et lavt antall hvite blod Count & Helvetesild

Tegn og symptomer på et lavt antall hvite blod Count & Helvetesild


Personer som har vannkopper-en virusinfeksjon i huden-vanligvis gjenopprette uten komplikasjoner, men varicella-zoster virus som forårsaket det forblir sovende i nervefibrene nær huden. Kroppens immunforsvar, består stort sett av hvite blodceller, holder viruset i sjakk. En svekket eller svekket immunsystem, kjent som leukopeni (lavt antall hvite blodlegemer i blodet), gjør det mulig å utvikle en tilstand som kalles helvetesild, hvor lesjoner bryter ut, vanligvis rundt stammen av kroppen.

Utslett

Utslettet fra helvetesild som starter som en prikking i huden, etterfulgt av brenning og ubehag. Røde flekker deretter utvikle, og til slutt blir til væskefylte blemmer, kalt vesikler. Den utslett er vanligvis bare tilstede på en side av kroppen på en gang.

Øye og øre Symptomer

Fordi viruset reiser gjennom nerver, kan det forårsaker øye og øre smerter ved reaktivering. Når dette skjer, er utslettet ikke nødvendigvis synlig i øyne og ører, men den skarpe smerten av det er til stede.

Pain

En aktivert viruset ikke alltid gi utslett, men fordi det replikerer på nervefibre i nærheten av huden, er svært uttalt smerte. Noen mennesker opplever helvetesild vil ha en "stikkende" smerte i huden, uten utslett.

Andre infeksjoner

Leukopeni etterlater en person utsatt for sykdommer som halsbetennelse, lungebetennelse og andre, mer alvorlige infeksjoner. Hvis de hvite blodcellene er helt utslettet, infeksjoner som vanligvis anses kjent som "opportunistiske infeksjoner" -mai utvikle, inkludert trost (soppinfeksjon i munn og hals) og mykobakterielle infeksjoner, som kan forårsaker tuberkulose.