Digidexo.com

Seven-Day High Protein Diet

Syv-dagers høy protein dietter er vanligvis brukt av de som ønsker å få muskler og redusere kroppsfett. Kosten som prøver å gå ned i vekt også kan finne akseptable resultater fra disse typer dietter også. Et sunt kosthold for vekttap bør være godt balansert og inneholder vitaminer og næringsstoffer som kroppen din trenger for å holde seg friske og nå en sunn vekt.

Fordeler med Seven-Day høye protein dietter

Den høye protein diett har blitt den siste mani i vekttap og muskel bygging de siste årene. De helsemessige fordelene ved å spise en diett som er høy i lean protein er mange. Protein er drivstoffet som kroppen bruker til å bygge muskler. Kroppsbyggere ofte øke mengden av protein i deres diett, slik at de kan få mer muskelmasse. For noen som er ute etter å gå ned i vekt, betyr mer muskler mindre fett på kroppen hans. Fordøyelsen av proteiner krever også kroppen til å bruke mer energi. Dette fenomenet er referert til som en termisk innvirkning, og det betyr at kroppen brenner kalorier bare å fordøye måltidene.
Kosten også påpeke at protein dietter er lettere å vedlikeholde. Magert kjøtt og andre proteinkilder tillate kroppen til å føle seg mett og mindre sulten mellom måltidene. Dette gjør at dieters å bo på deres vekttap diett lengre tid å oppnå den ideelle mål.
Å miste en betydelig mengde vekt, kan en syv-dagers diett være starten på en enda lengre diett som er høy i protein og lavt på fett og overprocessed matvarer.

Risiko for høy protein dietter

Ernæringseksperter advarer mot en diett som er for høy i protein på grunn av stress som er opprettet på nyrene. Noen selv har pekt på nyresvikt som følge av en diett som er for høy i protein. Det har ikke vært noen bevis for dette faktum, men de som lider av nyreproblemer bør unngå en høy protein diett.
En syv-dagers høy protein diett er ikke sannsynlig å forårsake noen betydelige helseproblemer, men du bør alltid konsultere legen din før du begynner på diett eller treningsprogram. En full sjekk vil forsikre deg om at du er i god helse til å fortsette med dine vekttap planer.
Vær forsiktig når du tar fatt på en høy protein diett som vil strekke seg utover sju dager. Balansere protein med frukt og grønnsaker sammen med sunt fett og hele korn.

Viktigheten av et balansert kosthold

Mens en syv-dagers høy protein diett kan være en katalysator til en sunnere livsstil og få deg opp fra bakken kjører på en ny vekttap plan, bør en godt balansert kosthold være den ideelle mål. Eliminere svært bearbeidet mat, sukker og dårlig fett som mettet fett som finnes i melkeprodukter, kjøtt og animalske produkter. Selv om bestemte fett er tillatt i denne dietten, transfett er en annen type usunn fett som bør kuttes ut av kostholdet ditt.
En diett som inneholder seks gram protein per dag, sammen med fiber, sunt fett, frukt og grønnsaker og korn er en diett som vil bidra til generelt god helse og en sunn vekttap.