Digidexo.com

Low Fat & kalori diett

Dietter er en overvåket måte å spise og gjøre sunne matvalg. De er kjent for å være vanskelig å følge, men når følges konsekvent og nøyaktig, kan de være svært givende.

Low Fat

Når du abonnerer på en diett lav på fett, anbefales det at bare 30 prosent av de totale kalorier forbrukes i en diett bør være som i fett. Matvarer som er tung i fett som bør unngås når du følger en diett er helmelk, ost, tungt marmorert kjøtt, fisk eller fjærkre; biff og brød laget som inneholder egg og fett. Ved å spise og forberede mat som er hoved stifter av en fettfattig diett som, for eksempel kalvekjøtt, kokt skinke, magert svinekjøtt, havregryn, hele korn og beriket brød laget med et egg erstatning og skummet melk; det er best å trimme alt synlig fett fra kjøtt og bake, damp eller broil mat i stedet for steking.

Low Calorie

Lav kalori diett består av matvarer som er svært lavt i kalorier og hovedsakelig inneholder mye frukt og grønnsaker. Det finnes en rekke begrensninger når det gjelder å følge en lav kalori diett. Matvarer som er ferdiglaget som frosne matvarer, panerte eller stekt mat og varer som er bestilt fra restaurantmenyer er utenfor grensene siden kaloriinntaket er vanligvis høy. Da det å være konsekvent med å følge en lox kalori diett, er det best å lage maten hjemme der ingrediensene kan overvåkes.