Digidexo.com

Hvordan å rette Hypermetropi

Hypermetropi er et annet begrep for langsynthet. Tilstanden påvirker din evne til å se ting på nært hold, selv om du ser fjerne objekter klart. Klarheten til forskjellige objekter er avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Personer med ekstreme forhold kan se objekter veldig langt unna, men nære objekter er uklare.

Brytnings-deler av øyet er hornhinnen og linsen. Disse to delene er jevnt buet til perfekt syn ved å fokusere lys direkte på netthinnen. Hvis en av disse har en unormal form, fører det hypermetropi, fordi lyset er fokusert bak netthinnen.

Symptomer på langsynthet er uskarphet når du ser objekter på nært hold, men klar visjon når du ser objekter langt unna. Hodepine forekommer fra skjeling eller anstrengende, mest merkbart etter oppgaver som krever tett visjon som lesing, skriving eller tegning.

Hypermetropi er til stede ved fødselen, men det er flere måter å behandle tilstanden.

Hvordan å rette Hypermetropi

Be om korrigerende linser, enten briller eller kontaktlinser. Det finnes flere typer av hver, inkludert bifokale, trifokale og lesebriller. Du kan velge myke, harde, disponibel og utvidede slitasje kontaktlinser.
Bruk riktig glass. Lesebriller, for eksempel, kan hjelpe med å studere og lese bøker, men kan forårsake hodepine hvis de er feil styrke. Hypermetropi pasienter krever briller som er perfekt tilpasset for å korrigere brytes lyset inn i øyet, så briller kjøpt på apotek kan bare forverre concition. Briller må forskrives og kjøpt fra en øyelege, som skreddersyr linser for å passe dine øyne.

gjennomgå en operasjon. Laserbehandling sugery (LASIK) er tilgjengelig for de med langsynthet. Operasjonen fornyer hornhinnen slik lysbrytning riktig å øye sensorer i hjernen, noe som gir deg perfekt syn.

Kontroll helseproblemer. Høyt blodtrykk er vanlig hos pasienter med diabetes eller hjertesykdommer. Trykket bygger seg opp i øyet, forårsaker hyperopi og annen synsproblemer. Kontrollere blodtrykket korrigerer noen hypermetropi forhold.

Bruk solbriller utenfor. Solens UV-stråler skade øynene. Iført solbriller hindrer øynene mot skader.