Digidexo.com

Vekttap & Exercise Journals

For å gå ned i vekt, må du trene samt se på kostholdet ditt. Trening er den medisinsk anbefalt, sunn og logisk måte å miste ekstra pounds. Likevel som de fleste vet, opprettholde regelmessig mosjon høres enklere enn det er, men visse verktøy kan gjøre dette mye enklere.

Øvelsen journal er en enkel, men viktig verktøy for vekttap.

Starte Journal

En bærbar PC, en palme PC, en skinninnbundet hovedbok eller en skriveblokk - ta din hakke, og kaller det din oppgave journal. Selv om det kan se tom i starten, vil du bli overrasket over hvor raskt det fyller.

Utvikle en plan for trening og skrive det i dagboken din - dette er første skritt mot å miste vekt og holde den av. Turgåing, løping, sykling og svømming er alle gode hjerte fett brennere for å vurdere. Styrketrening er veldig viktig for en øvelse rutine også, siden å bygge muskler forbrenner fett. Push-ups og sit-ups er gratis og fungerer bra. Hvis du har tilgang til et treningsstudio, men vil du ha flere alternativer å velge mellom for treningen.

Etter den første treningen, skriver dine fullførte aktiviteter ned i tidsskriftet, samt de gangene du gjorde dem og noen registrering av avstand og tid eller vekt involvert. Den første oppføringen i dagboken din ser kanskje ikke ut som mye, men det er det første skrittet på en givende reise.

Undersøke Journal

Som din journal begynner å fylle, begynner å undersøke for å se dine forbedringer. Dette vil holde deg oppmuntret og på sporet mot dine vekttap mål. Spore fremgang i øvelsen journal, sier Dr. Neil F. Gordon, gjør det mulig å se hvilke øvelser jobber for deg og som kanskje ikke er, og revidere planen deretter.

Øvelsen journal kan holde deg fra å bli motløs eller frustrert. For eksempel, hvis du oppdager at du er svært god på én type trening ennå opplever treg fremgang med en annen, kan du oppdage hvor dine styrker lyve, og bruke dem til din fordel.

Dine stadig økende treningsdata vil gi deg ny innsikt i hvordan du kan maksimere potensialet til å gå ned i vekt.

Momentum og Resultater

Opprettholde fremdriften i ditt treningsprogram er mye enklere enn å starte på nytt, og øvelse journal vil hjelpe deg å holde deg på sporet. Det er viktig å holde fast med øvelser du liker samtidig sørge for å sette realistiske mål.

Det er mange fordeler som er involvert med å holde en øvelse journal, ifølge Arthritis Today. For en, er øvelsen journal en personlig motiverende verktøy - å se på fremgangen din vil bidra til å holde øynene på målet. Også gjør tidsskriftet du å dele din fremgang med legen din, som kan gi anbefalinger for å revidere din treningsplan, i henhold til dine personlige vekttap behov.

Eller, kan legen din fortelle deg å bare holde opp det gode arbeidet som hun observerer at du tar dine vekttap mål på alvor og viser resultatet.