Digidexo.com

Hva er årsakene til Migrene med Auras?

Migrene kan avbryte ditt daglige liv til enhver tid og føre til vanskeligheter med din evne til å gjøre arbeidet, ta vare på deg selv eller få en god natts søvn. Symptomer på migrene kan inkludere synsproblemer som hallusinasjoner og blinkende, som er en tilstand som kalles migrene med aura. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, årsakene til migrene med aura inkluderer stress og spise visse matvarer.

Allergier

Sesongmessige allergier og Sinus infeksjoner er luftveislidelser som kan føre til at du har migrene med aura, spesielt hvis du har alvorlig lunger.

Miljø

Migrene med aura kan være et resultat av eksponering for miljø irritanter som tobakksrøyk, skarpe lys og høye lyder.

Foods

Hvis dietten inneholder syltet eller fermentert mat; alkohol; tilsetningsstoffer som mononatriumglutamat (MSG), nitrater eller tyramin; eller koffeinholdige matvarer eller drikker, kan disse forårsake migrene med aura.

Tapte Meals

Manglende måltider grunn til å være for opptatt til å spise eller purposely faste for kosttilskudd eller religiøse grunner kan føre til at du opplever migrene med aura.

PMS

Hvis din migrene med aura har en tendens til å skje like før starten av menstruasjonen, kan de være forårsaket av hormonelle svingninger i løpet av premenstruelt syndrom.

Stress

En overskytende beløp av enten fysisk eller følelsesmessig stress i livet ditt kan forårsake hyppige migrene med aura, spesielt hvis du også har angstlidelser eller depresjon.