Digidexo.com

Virkelige fordeler av CoQ10

Virkelige fordeler av CoQ10


Koenzym Q10 (eller CoQ10) positivt påvirker helsen. Dens rolle er avgjørende for å produsere energi i cellene, som driver kroppen. Daglig inntak av denne antioksidanten gjennom supplement form eller gjennom inntak av fisk, innmat og hele korn kan bekjempe mange problemer som trøtthet, fedme, hjertesykdommer og et svakt immunsystem.

CoQ10 hjelper hjertet

Hjertet er en vev som krever mye energi, og CoQ10 produserer som trengte energi. Derfor er det ingen overraskelse at forskning viser CoQ10 er viktig i bekjempelsen av hjertesykdom. Karl Folkers, et landemerke forsker på Q10, bemerker 70 prosent av hans pasienter dratt nytte av å ta CoQ10. Denton Cooley, en hjertekirurg, bemerker også at 75 prosent av hans hjertepasienter hadde signifikant lave mengder av Q10 i sine systemer, noe som viser at CoQ10 hjelper hjertet. Andre studier viste at CoQ10 bidratt til å senke blodtrykket etter noen uker og hjalp hjertet helbrede fra virkningene av kjemoterapi. Det har også bidratt til å senke frie radikaler før hjertekirurgi og styrke hjertet under utvinning.

CoQ10 påvirker kolesterolet

CoQ10 nivåene er lavere hos personer med høyt kolesterol. I tillegg stoffer som senker kolesterol også redusere den naturlige CoQ10 nivået i kroppen, noe som gjør det viktig å ta Q10 for å balansere mangel. Administrerende kolesterol er også viktig for diabetikere. Nylige studier på diabetikere viste at ingen hypoglykemisk respons skjedde da diabetikere tok CoQ10 to ganger om dagen.

Hverdags fordelene av Q10

Q10 forbedrer generell helse for friske individer også. Det kan øke idrettslige prestasjoner, forebygge toxin overbelastning, hjelpe hovent tannkjøtt, bedre treningstoleranse og øke sperm mobilitet. I tillegg kan det noen ganger stimulerer kroppens metabolisme, noe som resulterer i vekttap. Q10 er også påvist å bremse utviklingen av Parkinsons sykdom, og for å redusere alvorlighetsgraden av migrene. Alltid søke råd fra en lege før du tar noen supplement.