Digidexo.com

Slik bruker Joint-Protection teknikker for å behandle Arrthritis

Slik bruker Joint-Protection teknikker for å behandle Arrthritis


De som lider av leddgikt ofte finne sine leddene blir smertefullt og betent. Holde leddene i god stand er en måte å beskytte deg selv fra å utvikle smerter forbundet med leddgikt. Hvis du allerede lider av smertefulle leddgikt forhold, kan opprettholde sunne ledd på en daglig basis bidra til å lette din smerte. Du kan bruke en rekke felles-beskyttelse teknikker for å behandle leddgikt.

Bruksanvisning

Get Moving å beskytte leddene

•  Begynn å beskytte leddene dine ved å flytte hvert ledd daglig. Du må identifisere hva din hele spekteret av bevegelse er uten å oppleve smerte. Deretter trene til dette omfanget av bevegelse hver dag.

Hold det enkelt og ikke overdriv bevegelsene dine. Dine felles øvelser bør utføres sakte og forsiktig uten rykking.

Respekter leddene og kjenne igjen når du er i smerte. Identifiser hvilke spesifikke bevegelser føre til smerter i leddene og unngå at bevegelse eller aktivitet i fremtiden.

Forvent at omfanget av bevegelse kan endre seg fra dag til dag og unngå å presse deg selv for langt.

Utforsk ulike treningsteknikker for å finne den beste form for å hjelpe deg å opprettholde god generell helse uten å skade leddene. Mulige aktiviteter kan omfatte vann turgåing og vannaerobic.

Bruk regelmessig korte turer for å behandle stive ledd under lange perioder med sittende aktivitet som ridning i en bil eller arbeider ved skrivebordet.

Utstyre deg selv for friske ledd

Se etter produkter med tykke, polstrede håndtak for å unngå å klype eller clutching husholdningsartikler for hardt.

Bruk en bok stå når du leser for å unngå å sette angre press på leddene i hendene når du leser i lange perioder av gangen.

Velg en veske med en skulderstropp, i stedet for noe du bærer i hendene. For menn, å velge en lys-load ryggsekk eller rundt livet er å foretrekke å bære en tung veske eller koffert.

Bruk ergonomisk arbeidsområde teknikker ved å opprettholde riktig høyde for arbeidsflaten og holder ryggen og føttene godt støttet hele. Bordet eller pulten bør plasseres i en høyde rundt to inches under din bøyde albuen.

Bruk støttende enheter hvis du skal utføre finmotorikk aktivitet med hendene i lange perioder av gangen som å skrive, sy eller skriftlig. Håndledd og underarm støtter kan gi beskyttelse for leddene.

Unn deg pauser fra arbeidet med jevne mellomrom i løpet av dagen for å opprettholde din energi og gi beskyttelse for leddene.

Tips og advarsler

  • Få legens råd og tillatelse før du begynner på et nytt treningsprogram.