Digidexo.com

Kroniske korsryggsmerter Symptomer

For lavere ryggsmerter å bli vurdert kronisk, generelt må det vare i minst tre måneder sammenhengende eller komme tilbake med noen regularitet. Ligger innenfor korsryggen av ryggraden, er denne smerten ofte et resultat av muskulær belastning eller en prolaps innenfor en disk. Uansett situasjon, pasienter ofte opplever andre symptomer sammen med denne smerten.

Smerte

Mens pasienter typisk føler en viss grad av smerte eller ubehag i nedre del av ryggen, kan det også diffundere ut i baken, ben, skuldre og nakke.

Nummenhet

Denne smerten kan være ledsaget av en viss grad av nummenhet, oftest følte i beinet når kroniske ryggsmerter er forårsaket av en herniated eller sprukket disk. Dette nummenhet kan også presentere seg med en følelse av prikking eller prikkende.

Spasmer

Mange mennesker som lider av lav ryggsmerter opplever periodiske spasmer i korsryggen. Dette er vanligvis et resultat av bevegelse som fører den anstrengte muskelen til å trekke seg sammen plutselig.

Svakhet

Ryggsmerter kan utløse et tap av styrke i ryggen og bena. Vanligvis på grunn av en prolaps, blir fortrengt disk legge press på nerven til poenget med svakhet.

Immobilitet

Det er også ganske vanlig for korsryggsmerter å lokke fram et visst nivå av immobilitet. Som musklene i korsryggen stram, og kompenserer for en påkjenning eller prolaps, de begrense pasientens evne til å bøye, vri og vende.