Digidexo.com

Hva er den riktige måten å Gi en Bed Bath?

Den riktige måten å gi en seng bad avhenger av hvem du spør. Selv helsetjenester eksperter har ulike tilnærminger; Men det som er avtalt, er at denne prosedyren må gjøres på en rask, matter-of-faktum, verdighet sparende måte. Minnesota Department of Health bifaller en bestemt metode.

Hva er den riktige måten å Gi en Bed Bath?

Klargjør rommet før du utfører sengen bad. Rommet bør være varm slik at pasienten ikke blir kjølt. Neste fylle en bøtte med varmt vann. Det skal være behagelig å ta på og ikke varmere enn 115 grader Fahrenheit. Deretter satte en lett bomull eller flanell teppe over laken og fjern laken. Teppet vil bli igjen til å dekke pasienten.

Start med hodet (ansikt, hals og ører). Vask forsiktig ett område om gangen med den våte vask fille og såpe. Skyll ved å dyppe kluten i bassenget og vri den ut, deretter tørke av såpe. Følg dette ved å forsiktig klappe området tørt med et håndkle. Vask en del av kroppen på en gang, beveger seg nedover. Holde kroppen dekket med unntak av den delen du vasker for å bevare verdighet og holde pasienten varm. Når du gjør ryggen, forsiktig rulle personen på hans side og legge et håndkle langs ryggen (så sengen forblir tørr). Vask, skyll og tørk som normalt.

Før du flytter til genital området, vaske føttene ved å sette karet med vann direkte på sengen og setter føttene inn i det, en om gangen. Vask, skyll og tørk som normalt. Det kan være lurt å tømme ut vannet og fylle den på denne tiden eller helst under prosedyren at vannet ser skitten eller for såpe.

Du bør lagre underlivet for sist. Vaske dette området på en rask og effektiv måte. Bare løfte teppet så mye som er nødvendig. Vask, skyll og tørk som normalt. Pass på å vaske under en manns testikler. På en kvinne vaske kjønnsleppene, men ikke bekymre deg for dypere rengjøring. For å nå det bakre området, vil du trenger å presse kroppen til den ene siden så mye du kan. Et annet alternativ kan være å bøye knærne hvis mulig og komme forfra. Når du rengjør bakre området, sette rengjøringskluter og håndklær umiddelbart inn i tøyet. Ingen bør håndtere dem uten gummihansker før de er vasket i varmt vann.

Hint

  • Bruk alltid gummihansker når gi en seng bad. Hvis pasienten har en luftveisinfeksjon eller andre luftbårne smittsomme problemer, slitasje en N95 respirator og sette en kirurgisk maske på pasienten.