Digidexo.com

Mat for en lav-kalori diett

En lav-kalori diett er et flott sted å starte når du prøver å gå ned i vekt. Det er ikke så vanskelig som det kan synes å finne matvarer som kvalifiserer for lav-kalori måltider. De Nøkkelen er å forberede dem til din smak, slik at du kan feste med kostholdet ditt.

Lunsj Kjøtt

Lean lunsj kjøtt er svært kalorifattig, og det vil fylle deg opp. Å gjøre en mager lunsj kjøtt sandwich med lav-kalori majones og sennep, romanosalat, kalorifattig ost og tomat er en god lunsj alternativ. Det er også full av vitaminer og mineraler.

Cottage Cheese

Kalorifattig cottage cheese vil gi deg de vitaminene du trenger fra meieriprodukter. En kopp av lav-kalori cottage cheese er bare 80 kalorier, og du kan legge til en frukt som blåbær eller ananas i tillegg, noe som gir deg en del av ditt daglige frukt kravet.

Rice Cakes

Glatte riskaker uten salt er lav i natrium så vel som et lav-kalori mat. Hver riskake er ca 35 kalorier og det er andre smaker du kan velge fra. Flavored ris kaker har bare noen flere kalorier, men de vil være mer smakfull enn sletten seg.

Popcorn

Naturlig popcorn som du gjør i en luft Popper er svært lav i kalorier og natrium.

Cherrytomater

Cherrytomater kan være små, men de har faktisk mer smak enn noen full-size tomater. Dette er perfekt for å legge til salater og sandwicher. Også fire cherrytomater har bare ca 10 totale kalorier totalt, noe som gjør det til et flott frukt å legge til din diett på grunn av alle vitaminer og mineraler de har.

Pickles

Hele dill pickles og skiver er perfekt for en matbit eller for å legge til smørbrød. Holde disse på hånden vil hjelpe avverge munchies. Ikke spise brød og smør pickles som er lastet i kalorier og sukker.