Digidexo.com

Diett plan for å miste vekt for en Sport

Idrettsutøvere trenger å være på deres fysiske beste for å oppnå optimal ytelse i idrett. For å gjøre dette, vektkontroll, ved hjelp av et sunt kosthold sammen med god treningsprogram, bør følges.

Unngå å krasje dietter

Det er viktig for idrettsutøvere å opprettholde sin idealvekt, spesielt under offseason, for å komme forberedt når det er gametime. Det er spesielt viktig å unngå å krasje dietter, da denne teknikken kan slå tilbake og resultere i muskel vekttap og mangel på tilstrekkelig energi når det er mest behov i løpet av dine sportslige aktiviteter. Ditt fokus bør være på å miste overflødig kroppsfett på riktig måte.

Losing Vekt

Idrettsutøvere vet betydningen av fysisk aktivitet i form og i å miste vekt. Hvis du oppdager at du har fått overskytende pounds, så løsningen er så enkelt som å kombinere et sunt kosthold med trening.
Ifølge University of Michigan Health System, trener 3 til 6 ganger per uke på 60 prosent til 80 prosent av maksimal hjertefrekvens er tilrådelig. Lengden per treningsøkten bør være 30 til 60 minutter hver. Målet ditt bør være å brenne minst 300 kalorier per treningsøkt.
Det tilsvarer dette i fysiske aktiviteter ville være om en 1-mile svømme, 12-kilometer sykkeltur eller en 3-mil joggetur. Se ressursene linken nedenfor for et diagram med flere eksempler på kalorier brent for ulike typer trening.
Når det gjelder å følge et sunt kosthold, er målet å redusere fettinntaket. Du bør spise nok komplekse karbohydrater, som du vil trenge det til drivstoff kroppen din for trening. Snarere enn å fokusere på å redusere kaloriinntaket, fokusere på å gjøre sunnere matvalg, da dette vil være mer gunstig i det lange løp å opprettholde en sunn vekt og holde overflødig kroppsfett ut.

Vedlikeholde vekt

Kalori behov er avhengig av individualiserte faktorer som aktivitetsnivå, alder, kjønn og vekt. Den beste måten å opprettholde vekten din er å gjøre ditt kaloriforbruk lik kalorier du forbrenner. Dette betyr at hvis du spiser 3000 kalorier om dagen, så du må brenne alle 3000 kalorier ved å trene for å holde vekten den samme.
Din kroppsvekt vil endre seg når det er en forskjell mellom kalorier inntak og kalorier forbrukt.