Digidexo.com

Allergen fjerning

Redusere allergener i hjemmet kan forbedre helsen til familiemedlemmer med allergi. Selv om du ikke kan hindre alle allergener inn i ditt hjem, er det mange måter å redusere sitt nærvær ved grundig rengjøring hjemme ofte og kjøpe luftrensere at felle luftbårne allergener.

Hva er allergener?

Allergener er ørsmå partikler som forårsaker allergiske reaksjoner som astma, rennende nese, kløende øyne, hud hevelser eller hyppig nysing. Vanlige husholdnings allergener inkluderer støv, mugg, pollen og kjæledyr dander. Redusere allergener i hjemmet kan redusere risikoen for fremtidige allergiske reaksjoner.

Dust Removal

Støv er en blanding av skitt, små biter av mat, støvmidd, insekt deler, kjæledyr dander, pollen og hudceller. Fjern støv fra hjemmet ditt ved hjelp av en støvsuger med HEPA-filter. Dette filteret bidrar ikke bare felle allergener, men hindrer dem også i å spre seg under støvsuging. Vakuum områder med stor trafikk, spesielt hvis områdene er teppebelagte, minst to ganger i uken for å fjerne støv buildup. Bruk møbler renere og en tørr klut for å fjerne støv fra bord, skap, TV-skjermer og lampeskjermer. Fjerne elementer som tørket eller plast blomster som samler støv.

Kjøp beskyttelsesdeksler til madrasser og puter for å hindre støv midd allergi. Se etter beskyttelsesdeksler med sømmer som er forseglet for ekstra beskyttelse.

Mold fjerning

Mold er vanligvis funnet i fuktige områder som kjøkken, bad, kjellere og uterom henhold skygge trær. Allergiske reaksjoner mot mugg oppstå når muggsporer løsner fra mold og forurense luften. Bruk en mold fjerning produktet på bad og gulvfliser. Utføre månedlige kontroller av rør på bad, kjøkken og kjellerområder for noen tegn til mugg. Rengjør disse områdene ved hjelp av en mold fjerning produkt eller blekemiddel. Hvis du har mistanke om mugg vokser bak eventuelle veggene i hjemmet ditt, kan du kontakte en mold fjerning spesialist.

Pollen Fjerning

Pollen kommer inn boliger gjennom åpne vinduer eller dører, klær og sko, og fra å varme og kjøleanlegg. Det kan påvirke de med allergi under bestemte tider i løpet av året eller året rundt. En luftrenser med et HEPA filter fanger pollen og andre allergener. Større luftrensere er nødvendig for større områder, mens mellomstore og små luftrensere er effektive i soverom og bad. Følg produsentens forslag til å kjøpe det riktige luftrenser. Vacuum ofte for å fjerne pollen partikler fra møbler og tepper. Vask vindu behandlinger ofte. Støv hjemmet ditt med en støvfjerning produkt og en tørr klut. Prøv å holde vinduer og dører stengt på vind og høy pollen teller dager.

Pet Dander Fjerning

Hudceller fra kjæledyr, også kjent som kjæledyr dander, hold deg til tepper, møbler, sengetøy og vindu behandlinger. Fjerne kjæledyr dander ligner fjerne støv. Regelmessig støvsuging og støv møbler med en støvfjerning produkt og tørr klut. Kjøpe en luftrenser for å fange kjæledyr dander svever i luften.

Matallergener

Matallergener kan føre til alvorlige helseproblemer som anafylaksi, som hindrer en person fra å puste riktig. Resultatet, hvis den ikke behandles umiddelbart, er vanligvis død. Andre helsemessige problemer som utslett eller elveblest, kortpustethet, kvalme og hodepine kan forekomme. Vanligste matvareallergier inneholde nøtter og olje fra nøtter, melk, skalldyr, soya og hvete. Unngå å kjøpe matvarer som inneholder disse allergener hvis et medlem av husstanden er kjent for å være allergisk. Unngå å kjøpe mat bearbeidet sammen med disse matvarene også.