Digidexo.com

Hvordan å miste fem pounds i en uke

Hvordan å miste fem pounds i en uke


Det tider der folk blir tvunget til å gjøre opptredener når de er mindre enn svelte. Prøver å miste noen pounds før en stor dato eller seremoni kan være stressende på nervene. Kun det beste av A-liste kjendiser vite hemmelighetene for å få tynne i en knase. Du kan komme inn på hemmelig og gå ned i vekt også på bare en uke.

Hvordan å miste fem pounds i en uke

En styrke opp cardio. Hvis du ikke har startet, starte nå. Det vil ta minst 30 minutter med kardio hver dag for hele uken for å se resultater av den siste dagen. Så prøv å bryte ned treningen en dag ved å gjøre 10 minutter med fartsfylt cardio klemt inn mellom en AB rutiner, beintrening og styrketrening. Med dette intervallet metoden, vil resultatene bli merkbar.

Hopp alle hvite korn matvarer i løpet av denne tiden. Du kroppen bare jobbet av 400 kalorier med treningen og spise to porsjoner med pasta eller brød i løpet av uken vil bringe det tilbake. Prøv å erstatte din enkle karbohydrater for grønnsaker, slik at alle smørbrød bli salater i stedet.

Hydrate selv til ingen ende. Vann er en god måte å spyle ut overskudd av vann poundage fra systemet. Det er også en god idé å bare holde seg til vann på treningsstudio, i stedet for sportsdrikke. Sportsdrikker inneholder karbohydrater og faktisk føre kroppen til å holde på vann, noe som gjør deg bloat.

La meieri alene. Meieri står for ganske mye fett i kroppen. I løpet av denne uken, ikke hengi seg til oster, melk, eller iskrem og du vil merke en slim-ned.

Drikk kaffe om morgenen før treningen. Hvis du ikke kan unngå alt, men vann, la kaffe for å være din andre drikke av valget i morgen. I små porsjoner bare vil kaffe øke din trening og våkne opp en søvnig metabolisme.