Digidexo.com

Hvordan spore Migrene Hodepine

Det finnes ingen kjent kur for migrene hodepine. Sporing hva som utløser deres debut er en alternativ eller supplerende tilnærming til behandling med reseptbelagte medisiner. Vanlige triggere inkluderer stress, koffein og mangel på søvn. Hver person som lider av migrene har individuelle følsomhet. Spor migrene ved å holde en dagbok for å finne ut dine spesifikke triggere. Redusere smertefulle og re-forekommende episoder ved å analysere din dagbok for mønstre. Del det med din lege eller alternativ helse utøveren for faglige råd.

Hvordan spore Migrene Hodepine

Hvordan spore Migrene Hodepine

Husk hvordan du følte fysisk før hodepinen. Skriv det i dagboken din som en del av episoden posten. Ifølge University of Maryland Medical Center, "du kan ha andre faresignaler i perioden før hodepinen starter (kalt prodrom), for eksempel et sug etter søtsaker, tørste, tretthet, eller depresjon." Forutse eller forebygge migrene ved å lære å gjenkjenne fysiske utbruddet symptomer.

Vær oppmerksom på miljømessige utløsere og holde styr på dem i det daglige dagbok. Delaware Bioteknologi Institute sier "Eksempler på miljømessige utløsere (for migrene) inkluderer lukt, skarpt lys, støy og andre dreven sensoriske stimuli." I tillegg kan endringer i vær og barometertrykk egge migrene. Spor daglige temperaturer, fuktighet og høyt eller lavt trykk systemer.

Hold styr på hva du spiser for å forebygge migrene. De vanligste mat utløser er gjæret mat, som alderen ost og vin, samt matvarer som inneholder stoffer som ligner nevrotransmittere, som koffein, mononatriumglutamat (MSG) og nitrater. Opprettholde en daglig matdagbok over alt du spiser og den tiden du spiste den. Marker likheter i kosthold på de dagene du har migrene episoder, men også undersøke din meny fra foregående dagene. Mat triggere kan være en enkeltstående komponent eller en kombinasjon av ingredienser i en eller flere matvarer. For ytterligere å komplisere saker, kan de mat utløser forårsake en migrene hodepine umiddelbart eller ikke produsere utbruddet i flere dager. En sertifisert ernæringsfysiolog eller kostholdsekspert kan hjelpe deg med å analysere din diett for matvarer som utløser migrene.

Pre-eksisterende forhold og medisiner må være en del av din daglige migrene dagbok. Migrene hodepine utbruddet kan utløses når andre helsemessige forhold blir forverret. Smerter i muskler og ledd i nakken og ansiktet er en vanlig kilde til migrene. Hold styr på pre-eksisterende smerte ved å ansette en sammenlignende smerteskala. Velg et tall fra 0 (ingen smerte) til 10 (i sjokk eller besvimelse).

Hint

  • Hvis du mistenker at maten utløser migrene hodepine, kan du prøve en eliminasjonsdiett for å isolere de skyldige.
  • Alvorlige og re-forekommende migrene hodepine kan være et symptom på alvorlig helsetilstand.