Digidexo.com

Effekter av Kaliumklorid og Coumadin

Effekter av Kaliumklorid og Coumadin


Ifølge drugs.com, en online ressurs for legemiddelinformasjon, er kaliumklorid brukes til å behandle lave nivåer av kalium i blodet. Kalium er et mineral som er nødvendig for at kroppen skal fungere ordentlig, og er avgjørende for helsen til hjertet. Kaliumklorid er fargeløs og kommer i et fast eller pulverform. Coumadin er en blod tynnere, eller antikoagulantia, som er foreskrevet for å forebygge og behandle blodpropp. Hvert legemiddel har flere positive effekter og bivirkninger.

Kaliumklorid - Positive effekter

Kaliumklorid brukes til å forebygge eller behandle lave nivåer av kalium i blodet. Lave nivåer av kalium kan skyldes visse sykdommer og medisiner. En artikkel om kaliumklorid på drugs.com sier at langvarig diaré og oppkast som følge av sykdom kan også utarme kaliumnivå. Kaliumklorid bidrar til å regulere lave nivåer av kalium og fremme et sunnere kroppslige og hjertefunksjoner.

Kaliumklorid - bivirkninger

Ifølge drugs.com, kan flere forhold gjør inntaket av kaliumklorid skadelig. Pasienter med hyperkalemi, eller høye nivåer av kalium i blodet; nyresvikt; en betydelig vevsskade; en alvorlig brannskade eller Addisons sykdom; eller en binyre lidelse kan være nødvendig å justere dosen av kaliumklorid eller ta flere tester for å trygt ta stoffet. Gravide eller pasienter som lider av dehydrering, hjertesykdom eller høyt blodtrykk bør konsultere lege før du bruker stoffet. Bruk av visse diuretika, eller vanndrivende medisiner, kan også være skadelig i forbindelse med kaliumklorid.

Coumadin - Positive effekter

Drugs.com sier at Coumadin brukes til å forebygge og behandle blodpropp i blodårene og lungene. Det er også brukt til å forebygge og behandle blodpropp i forbindelse med hjertesykdommer, inkludert hjerteinfarkt og hjerte ventil erstatning. Coumadin reduserer risikoen for hjerteinfarkt og slag etter hjerteinfarkt.

Coumadin - Side Effects

Ifølge drugs.com, er det flere risiko forbundet med å ta Coumadin, inkludert blødninger, eller alvorlig blødning, og nekrose, ødeleggelse av huden vevceller. Både alvorlige blødninger og nekrose kan føre til død eller uførhet. Symptomer på blødning er smerter i brystet, magen, ledd og muskler; pustevansker eller svelge; hodepine; svimmelhet; nummenhet; prikking og hevelser. Pasienten bør konsultere lege før du bruker stoffet hvis han eller hun lider av en tendens til blødning; alkoholisme; visse blodforhold; høyt blodtrykk; visse betennelser; eller aneurisme, en svelling av et blodkar. Det kan tilsettes graviditet risikoer forbundet med kirurgi eller i forbindelse med sentralnervesystemet.