Digidexo.com

Ufrivillig barnløshet for Weight Loss

Veksthormon er et hormon som er opprettet av hypofysen, en kjertel som ligger ved foten av hjernen din. Dette hormonet vekker vekst hos barn og bidrar også til å opprettholde funksjonen av organer og vev i hele din levetid. Etter hvert som du blir eldre, begynner kroppen å redusere mengden av veksthormon som det naturlig produserer. Som du blir eldre, er det mer sannsynlig å få vekt på grunn av kroppslige endringer; et syntetisk veksthormon har vist seg å bidra til å kontrollere vektproblemer og fedme.

Studier og funn

Menneskelig veksthormon (GH) er et hormon som beviser gunstig i vekttap innsats. Stewart Albert, MD, professor i indremedisin fra delingen av endokrinologi ved St. Louis University of Medicine i Missouri, forklarte på det 85. årsmøtet i Endocrine Society i 2003 holdt på Pennsylvania Convention Center i Philadelphia, som GH Helpa vektige folk ned i vekt. Hans foredrag var basert på en artikkel publisert i volum 84 av Journal of Endocrinology & Metabolism tittelen "lavdose Rekombinant Human Growth Hormone som adjuvant behandling til livsstilsendringer i forvaltningen av fedme." Studien viste at bruk av GH hos overvektige mennesker resulterte i fett tap i mageregionen uten tap av vital muskelmasse. Studien videre vist at personer som bruker GH hadde redusert appetitt, økt energinivå og en 19 prosent reduksjon i low-density lipoprotein kolesterol nivåer.

Dosering og varighet

I "Handbook of Obesity: kliniske anvendelser, Third Edition," George A. Bray, og Claude Bouchard forklare at menneskelig veksthormon (GH) er en aminosyre peptid. Overvektige mennesker har en tendens til å produsere mindre GH enn tynne mennesker. Dette hormonet øker metabolske prosesser, øker lipolyse og har føre til vekttap hos barn som har blitt behandlet med hormonet. GH stimulerer oksygenforbruk cellene til å øke energinivået, og reduserer protein tap i obese. Dette hormonet stimulerer også ketose, og reduserer nærværet av visceralt fett. Når denne behandlingen tilbys på 5 mg daglig i fem til 39 uker, egger det fettforbrenning, øker forbrenningen og reduserer visceralt fett.

Hvordan får du det

HGH, en syntetisk form av veksthormon, er bare tilgjengelig via injeksjon, og det må være foreskrevet av en medisinsk faglig. Denne medisinen er ofte foreskrevet til personer med det formål å øke ens bentetthet, for å øke ens muskelmasse, for avtagende kroppsfett og for å øke ens øvelse toleransenivå og utholdenhet. Denne medisinen er også brukt i noen HIV og AIDS-pasienter for å bidra til å lindre tilstander forbundet med muskel sløse. Økt muskelmasse som produseres ved bruk av HGH ikke intensivere ens styrke; regelmessige styrke-øvelser er mer effektive og mindre kostnadskrevende. Visse bivirkninger er forbundet med HGH bruk, inkludert hevelse i ben og armer, leddsmerter og muskelsmerter, og menn kan oppleve gynekomasti - forstørrelse av brystvevet. Dette syntetiske hormonet kan også senere føre til hjerte-problemer og diabetes utbruddet. Å få optimal nytte av HGH bruk, må de hormon injeksjoner være kombinert med regelmessig mosjon og tilstrekkelig næringsinntak.