Digidexo.com

Seksuelle bivirkninger av High Blood preasure

Høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, er en vanlig kardiovaskulær sykdom. Generelle symptomer er milde og kan gå udiagnostisert inntil en periodisk sjekk opp. Høyt blodtrykk setter helsen til blodårene dine i fare og kan føre til mer alvorlige tilstander som hjertesykdom eller slag. Symptomer og medisiner for denne tilstanden kan føre til bivirkninger som kan hemme seksuell funksjon hos menn. Kvinner kan også oppleve seksuelle bivirkninger som følge av stress, utmattelse og medisiner.

Erektil dysfunksjon på grunn av medisinering

Erektil dysfunksjon er en av de mest vanlige seksuelle bivirkninger av hypertensjon i mennesker. Hypertensjon behandling, for eksempel betablokkere og diuretika, arbeide for å redusere og opprettholde et lavt blodtrykk og blodstrømmen til penis. Noen pasienter kan bare oppleve litt problemer med å skaffe en ereksjon. Andre kan bare oppleve en forsinket erektil respons på seksuell stimulans. Ytterligere erektil dysfunksjon bivirkningene kan innbefatte en manglende evne til å oppnå ereksjon flere, så vel som en manglende evne til å oppnå ereksjon eventuelle. Alder, generelle helse, pre-eksisterende forhold og andre medisiner er alle medvirkende faktorer til nivåer av erektil dysfunksjon en pasient kan oppleve. Høyt blodtrykk medisiner minst sannsynlig til å føre til erektil dysfunksjon er ACE-hemmere, alfablokkere, kalsiumkanalblokkere og agiotensin reseptorblokkere.

Erektil dysfunksjon grunn Tilstand

Hypertensjon kan føre til stress og skade på de små blodårene i penis. Som de skadede blodkar helbrede, blir de tykkere og tregere til å utvide seg i respons på seksuell stimulering. Dette kan etter hvert hemme effektiv blodstrøm til penis. Som et resultat av pasienter ofte har vanskeligheter med å få og opprettholde en ereksjon. Pasienter som er i stand til å få ereksjon ofte har problemer med å skaffe flere ereksjon eller opprettholde ereksjon over lengre perioder av gangen.

Nedsatt sexlyst hos menn

Menn diagnostisert med hypertensjon kan lide av redusert nivå av testosteron. Alder, personlige vaner, fysisk helse og pre-eksisterende forhold medvirkende faktorer til muligheten eller hastigheten som menn med hypertensjon kan lide av denne bivirkningen. En reduksjon i testosteron kan til slutt føre til en merkbar nedgang i din libido og sunn sexlyst. En nedsatt seksuallyst kan også skyldes for tidlig utmattelse på grunn av økt stressnivå på kroppen. Dette kan skape redusert fysisk utholdenhet for seksuell aktivitet, så vel som interesse.

Feromoner

Da forblir ubehandlet, forblir blodtrykk på høye nivåer. Til tider av seksuell opphisselse, vil blodtrykket fortsetter å øke og flyte ved forhøyede nivåer gjennom kroppen og til penis. Dette kan resultere i rask samt kortvarige ereksjoner, som fører til for tidlig utløsning, utmattelse og redusert utholdenhet av seksuell aktivitet.

Seksuelle bivirkninger hos kvinner

Seksuelle bivirkninger hypertensjon hos kvinner er ikke like vanlig. Imidlertid kan hypertensjon ofte resultere i økt stressnivå og utmattelse hos kvinner, som fører til en nedgang i seksuell stasjonen og utholdenhet. Generelle symptomer assosiert med denne bivirkningen inkluderer lav libido og problemer med opphisselse og orgasme. Medisiner som betablokkere og diuretika kan potensielt forårsake lavt libido hos kvinner. Alder, generelle helse, pre-eksisterende forhold og andre medisiner er faktorer som kan påvirke nivået av seksuelle bivirkninger fra hypertensjon hos kvinner.