Digidexo.com

Hvordan finne en Weight Watchers møtested

Lanseringen av Weight Watchers dateres tilbake til tidlig på 1960-tallet. Siden den gang har millioner av mennesker brukt dette populære programmet for å hjelpe kaste uønskede pounds og inches. Selv om du kan bruke programmet på nettet, mange foretrekker de tradisjonelle møter. Dette gir deg muligheten til å møte med andre mennesker som er forpliktet til å oppnå lignende vekttap mål. Du kan gå på nettet og lese et vell av informasjon og finne et møtested for å hoppe starte din sunne nye livsstil.

Hvordan finne en Weight Watchers møtested

•  Besøk Weight Watchers nettsiden. The Weight Watchers nettsiden er en verdifull kilde til informasjon om du planlegger å bruke den elektroniske program eller velge den tradisjonelle in-person metoden. The Weight Watchers nettsiden har et søkeverktøy for å finne møtesteder i ditt område.

•  Klikk på "Finn et møte" linken for å velge dine søkealternativer. Den Finn et møte linken er plassert på toppen av hver Weight Watchers side. Denne linken tar deg til en form som gjør at du kan søke etter et møte sted som fungerer best for deg. Faktisk, kan du søke etter postnummer eller by og stat.

Begrens søket til en dag eller tidspunkt som passer for deg. Som med alle andre vekttap plan, vil du bare holde deg til dine Weight Watchers møter hvis de er praktisk. Den elektroniske søkefunksjonen kan du også begrense søket med dagen eller tiden som fungerer best for deg. Du har muligheten til å velge morgen (6 am til 24:00) og ettermiddag (24:00-18:00) eller kvelden (18:00-23:00) timer. Så alt du trenger å gjøre er å sjekke boksen på dagen som fungerer best for deg.

Velg din posisjon. Det kan være flere steder å velge mellom, selv etter at du har begrenset dine resultater. For å velge den beste plasseringen, vil du ønsker å velge et sted nær hjemmet ditt. Det hjelper også å velge et sted du er kjent med. Når du velger en plassering, vil du være i stand til å få veibeskrivelser og flere instruksjoner om å delta din første Weight Watchers møte.

Registrer deg for ditt første Weight Watchers møte. Ikke bare kan du finne et møte på nettet, kan du også registrere deg for Weight Watchers. Det finnes ulike planer som lar deg kjøpe månedlig eller ukentlig passerer.

Hint

  • Du kan også betale som du går, men denne funksjonen er ikke tilgjengelig på nettet.
  • Hvis du er usikker på Weight Watchers, kan du delta på et møte for gratis.
  • Rådfør deg med helsepersonell før du begynner på et vekttap plan.