Digidexo.com

Slik Kombiner Hvit Willow Med Guarana

White willow bark er et pulver som stammer fra piletre bark. Den er også tilgjengelig i pille og flytende form, og brukes til å behandle smerter og fordøyelsesbesvær. Noen tout det som å være en mer effektiv smertestillende enn aspirin.
Guarana er et bær innfødt til Brasil og Venezuela. Guarana ekstrakt blir anvendt som en energiforsterker. Ekstraktet sies å være sunnere enn koffein fordi den energiske effektene er tid-ut i stedet momentant.
Disse to ingrediensene er ofte kombinert som en vekt-tap supplement. The white willow bark reduserer betennelser og smerte fra trøtthet, mens guarana gir deg energi. Men kan disse to kombineres som en te å de-stress og energi noen annen grunn.

Bruksanvisning

•  Ta med vann til å koke i en vannkoker. Skjær en 4-tommers med 4-tommers kvadratet av cheesecloth og legge to skjeer av white willow bark pulver til sentrum.

Knyt cheesecloth i en liten bunt og legge den til vannkoker. La det bratt i ca 10 minutter og hell. Kast cheesecloth eller fjerne den fra te kjele og la det tørke. Det kan brukes om igjen en gang eller to ganger mer.

Rør ca 10 dråper guarana ekstrakt inn i white willow bark te. Noe mer vil gi te en rar smak. Blidgjøre te med honning eller din favoritt søtningsmiddel. Ta denne te to ganger om dagen med en liten snack for trøtthet eller smerter.

Tips og advarsler

  • For dårlig fordøyelse, erstatte guarana for lakris rot ekstrakt.
  • Denne te er ikke en erstatning for medisinske råd. Hvis du har et alvorlig problem med smerter eller tretthet, ta kontakt med legen din.
  • Personer med aspirin eller koffein allergier bør ikke ta white willow bark eller guarana.