Digidexo.com

Kalde rettsmidler med honning

Kalde rettsmidler med honning


Selv om honning ikke er vitenskapelig bevist å ha terapeutiske fordeler, er det fortsatt en del av utallige folk medisiner og hjem rettsmidler, som kan dateres tilbake tusenvis av år. Rikelig anekdotiske rapporter hevder honning har naturlig antimikrobielle, antibakteriell, soppdrepende og antibiotiske egenskaper, noe som kan forklare hvorfor det er brukt i så mange forkjølelsesmedisiner. Av seg selv, er honning antas å lindre sår hals og lindre hoste. Mange hjem rettsmidler for forkjølelse videre innlemme fordelene med honning med andre sunne ingredienser som sitron, visse urter og krydder, hvitløk og selv alkohol.

Med sitron

Å lindre sår hals symptomer assosiert med en kald, bland en skje med honning og en skvett sitron i et glass med varmt vann og nipper den. Sitron er høy i vitamin C, som er medisinsk kjent for å være gunstig i lindrende og motstå forkjølelse, og inneholder fytokjemikalier som styrke immunforsvaret. Du kan også lage sirup for hoste ved å blande honning og sitronsaft uten varmt vann. Varmt vann med honning og sitron staves av dehydrering og løsner opp lunger.

Hot Toddy

En vanlig folkemedisin for forkjølelse er en variant av varmt sitronvann med honning som inneholder 1/2 skudd av whiskey. Tilhengerne av dette midlet mener alkohol i whisky reduserer feber, lindrer muskelsmerter og smerter, og som en anti-inflammatorisk, bringer ned hevelse i slimhinnene.

Med urter

Gjør urtete som en kald middel, som deretter kan søtet med honning. Bland ett femtinitti ts av merian, salvie og timian i en kopp kokende vann og la det bratt for 1/2 time. Merian og salvie begge har antiseptiske egenskaper og timian har antimikrobielle egenskaper. Putting går på å påpeke andre urter gunstige i te for å lindre forkjølelsessymptomer, inkludert Astragalus, kattens klo og Echinacea for deres immunsystem styrke egenskaper.

Med Krydder

To krydder anbefalt av Bonnie K. McMillen, en høyskole helsesøster ved University of Pittsburgh, i et hjem rette for hoste med honning som sin base er cayenne pepper og malt ingefær. Hun siterer Penelope Ody bok "Hjem Herbal" i å peke ut Cayenne fordeler som en naturlig oppvarming kaldt middel som bidrar til å avlaste frysninger og ingefær egenskaper som en naturlig antihistamin. Hun siterer også Dr. Andrew Weil bok "Herbal Medicine" i å observere ingefær evne til å avlaste lunger i brystet.

Med hvitløk

Hvitløk er en kraftig antiviral og antimikrobielle. Andrea Putting foreslår å la 4-6 fedd hakket hvitløk sit i en krukke med honning for et par uker. Kombinasjonen av honning og hvitløk gjør dette til et effektivt middel mot sår hals, hoste og forkjølelse.

Forholdsregler

På grunn av honning er antibiotika egenskaper og dens risiko for botulisme, anbefaler legene ikke gi noen honning til barn under ett år gammel. Det betyr at verken disse eller andre forkjølelsesmedisiner med honning anbefales til spedbarn.