Digidexo.com

Medisiner for å behandle Sinus infeksjoner hos barn

En bihulebetennelse, eller bihulebetennelse, er en smertefull tilstand som krever behandling med reseptbelagte medisiner. Bihulebetennelse følger ofte en kald og ofte påvirker barn som har nasal allergi.

Identifikasjon

Symptomer på en bihulebetennelse inkluderer lav feber, hevelse i ansiktet, ansikts smerter, tett nese, rennende nese, tykke grønne eller gule slim og hoste som kan bli verre i løpet av natta timer.

Tidsramme

En bihulebetennelse kan somle i flere uker. Reseptbelagte antibiotika kan trenge å bli tatt for to eller tre uker for å fullstendig rydde opp infeksjonen.

Antibiotika

Antibiotika som kan brukes til å behandle en bihulebetennelse inkluderer amoxicillin, doksycyklin eller trimetoprim-sulfametoksazol. Mer enn én type antibiotika kan brukes dersom førstevalget ikke er vellykket.

Andre medisiner

Andre medisiner som kan være foreskrevet inkluderer reseptbelagte decongestants og nasale kortikosteroider. Over-the-counter kulde medisiner ikke bør gis til barn uten legens godkjennelse. Foreldre kan også velge å gi sine barn Tylenol eller Motrin å redusere smerte og feber.

Andre behandlinger

Det kan også hjelpe å bruke en saltvannsnesespray for å fjerne nesegangene. Bruke en varm vaskeklut til ansiktet kan bidra til å lette smerter. Å drikke ekstra vann eller juice kan hjelpe kroppen å drenere slim mer effektivt.