Digidexo.com

Riktig teknikk for tannpuss

Riktig tannpuss teknikker vil hjelpe deg å ha sunnere tenner, en mer attraktiv smil og enda bedre pust. Enda bedre, lære å børste godt i tidlig alder vil starte et barn på en livslang god vane. Selv du er allerede en voksen, det er aldri for sent å lære riktig børsting teknikker.

Velge riktig tannbørste

Den beste tannbørsten er en som har myk bust og kan nå hver tann. Hardere bust kan slites bort det tynne laget av emalje, og vil til slutt gjøre tannpuss smertefullt. Men selv en myk børste forårsake skade på tennene og tannkjøttet hvis du skrubb for kraftig. Se etter en tannbørste som har et håndtak som er vippet på slutten, noe som vil bedre nå dine jekslene. Mange merker av tannbørster også kommet med en vinklet hode for å bidra til å nå helt bak i munnen.

Børsting Teknikker

Bruk tannkrem som inneholder fluor for å holde tennene dine sterke. Så lenge det har fluor, de andre alternativene er opp til deg. Det er all smaken tenkelig, pluss opsjoner som tartar kontroll og whiteners lagt. Hvis du finner tennene er følsomme for temperaturendringer, kjøpe tannkrem spesielt utviklet for sensitive tenner.
Det er ikke nødvendig å anvende en masse av tannkrem. En ert størrelse squirt er nok for barn, og to ertestore spruter for voksne. Før du begynner å børste, skyll munnen med rikelig med vann for å fjerne så mange matrester som du kan. Deretter forsiktig begynne å pusse tennene, som starter på tannkjøttet. Den beste teknikken er å holde penselen i en liten vinkel, være sikker på å pusse hver tann. Ikke glem å pusse inni tannen linjen, utenfor tann linje, og den bitende overflaten av jekslene også.

A Good Finish

God tannpuss tar minst to til tre minutter. Skyll tannbørsten og munn godt når du er sikker på at du har børstet godt. Etter skylling, bruke tanntråd mellom tennene for å fjerne hver siste bit av mat. Dette er en spesielt viktig skritt fordi selv de beste børsting teknikker ikke kan fjerne alt fra mellom tennene. Vær forsiktig, bør tannkjøttet blør ikke. Floss nøye, flytte opp på siden av en tann og ned den neste. Hvis du ikke får tak på baksiden av munnen din, er det spesielle tanntråd plukker tilgjengelig som vil gjøre denne jobben mye enklere. Unn tennene godt å ha færre hull i tennene og et lysere smil.