Digidexo.com

The Influence of Scary Movies on Toddlers

The Influence of Scary Movies on Toddlers


Skrekkfilmer så av små barn kan ha en betydelig og varig effekt på dem, en som fører til psykiske problemer, inkludert søvnforstyrrelser, angst og mareritt. Barn, inkludert småbarn og de yngre enn syv, synes det er vanskelig å skille mellom fantasi og virkelighet i bildene de ser, slik at de kan tro hva de ser på skjermen er reell.

Skrekk

Horror sjangeren av filmer, som har eksistert siden begynnelsen av det 20. århundre, er utformet for å gi en urovekkende opplevelse for seerne, ofte jakter på sine dypeste frykt. Målet med skrekkfilmer er å skremme og alarm seere ved å undersøke emner basert på den mørkere siden av livet, ting ofte sett på som forbudt, rart eller alarmerende. Filmer blir ofte vurdert for alder hensiktsmessig å unngå problemer med mindreårige barn ser upassende bilder og dialog.

Småbarn

En pjokk er karakterisert som et barn som nettopp har lært å gå og begynner å ønske å utføre dagligdagse oppgaver for seg selv. Dette utviklingsstadiet mellom barndom og oppvekst oppstår vanligvis mellom ett og to år gamle, ifølge University of Illinois Extension. Barn under fem år er tenkt å være for ung for eksponering for voldelige bilder i filmer, ifølge Science Daily. Småbarn er sannsynlig å ta hensyn til tv når den er slått på og ofte etterligne handlingene de ser vises på det, inkludert bilder fra skrekkfilmer.

Effekter

Studier rapportert av Science Daily vise småbarn og barn som er utsatt for voldelige og skremmende bilder i skrekkfilmer er sannsynlig at lider av en rekke psykiske problemer, inkludert angst over potensielt farlige hendelser og søvnforstyrrelser. Potensielt aggressiv atferd kan også vises, slik som aggresjon mot andre og selvskading. Disse effektene kan vare i flere år, med mange barn med fokus på faren for mulig tap av en kjær og utviklings obsessional oppførsel om figurer som zombier.

Frykt

Effekten av voldelige og skremmende bilder og lyder endringer som et barn kommer inn ulike utviklingsfaser vekst. Mellom to og sju, barn er ofte redde for skumle skapninger fra skrekkfilmer, mens i sine senere barneår, de blir mindre skremmende fordi barnet vet at de ikke eksisterer. Barn blir skremt av filmer som presenterer bilder av det ukjente, spenning og høye lyder.