Digidexo.com

Slik Finn den øvre ytre kvadrant

Slik Finn den øvre ytre kvadrant


Menneskekroppen er en sammensetning av ulike kroppsdeler. Disse kroppsdeler er ofte beskrevet av leger på en kvadrant basis. Dette er en metode for å dele hver kroppsdel ​​i fire biter for enkelt å skjelne et bestemt område av smerte, punktet for behandling eller trekk av interesse. Den kvadranten metoden brukes hovedsakelig til å beskrive bryster og setemusklene. Prosessen brukes oftest for disse kroppsdeler for å indikere et område hvor en svulst er tilstede, eller hvor intramuskulære injeksjoner må gis.

Bruksanvisning

Bryster

•  Stå holdent foran et speil med begge hender på dine sider og løftet halvveis.

Følg den generelle formen på bryst.

Tegn en sirkel rundt areola eller farget område av huden som omgir brystvorten. Kantene av ringen bør være stramt rundt det fargede området.

Tegn en horisontal linje som strekker seg fra midten av armhulen til midten av brystbenet. Den horisontale linjen skal passere gjennom midten av sirkelen trekkes i trinn 3. Din sternum kan lokaliseres ved å trykke forsiktig på venstre og høyre side av brystet som du flytter nærmere sentrum av brystet ditt. Sternum er den vertikale bein som ligger mellom høyre og venstre side av brystkassen. Ribbene er koblet til denne vertikale bein med brusk.

Tegn en vertikal linje som strekker seg fra bunnen av kragebein eller krageben. Linjen skal passere under brystet og avslutte på det punktet der brystvevet møter opp med magehuden. Kravebeinet kan plasseres ved å skyve under skulderen der din BH stropp legger. Isere den horisontale ben og føler langs diameteren av benet til undersiden av benet er identifisert.

Bestem område som er på toppen av brystet og nærmest armhulen. Dette er den øvre, ytre kvadrant.

Setemusklene

Stå foran et speil. Snu slik at ryggen er holdent posisjonert til speilet.

forsiktig føler langs den øvre lårbeinet og finn området der lårbeinet er satt inn i hofteleddet. Finn dette området på både høyre og venstre side av kroppen.

Tegn en horisontal linje mellom de to punktene som er identifisert i trinn 2.

10. Finn skillet mellom hver rumpeballe. Se på enten høyre eller venstre rumpeballe og bestemme midten av den horisontale linjen identifisert i trinn 2. Tegn en loddrett linje fra toppen av rumpeballe, gjennom midten av den horisontale linjen og passere under rumpeballe til et punkt der rumpeballe oppfyller huden på øvre del av låret.

Bestem område som er på toppen av rumpeballe og nærmest din hoftebenet. Dette er den øvre, ytre kvadrant.

Tips og advarsler

  • Brystkreftsvulster er mer utbredt i den øvre, ytre kvadrant. Intramuskulære injeksjoner administreres ofte i den øvre, ytre delen av setemuskelen, på grunn av den økte mengden av muskelvev. Overflødig muskelvev bidrar til å absorbere og spre medisiner i en jevn hastighet.