Digidexo.com

Slik aktiverer en Express Scripts Fordeler kort

Slik aktiverer en Express Scripts Fordeler kort

Express Scripts er en fordel for mange helseforsikring programmer som tilbyr medisinsk dekning for reseptbelagte legemidler. Kortet er akseptert på detalj apotek butikker og kan anvendes for at-hjemmemedikamentlevering. Når du mottar det nye kortet, må du aktivere den før den kan brukes. Et nytt medlem informasjonspakke bør følge med kortet når du mottar den. Inne i pakken vil det være informasjon om hvordan du aktiverer det nye kortet. Besøk Express Scripts nettstedet oppført i din informasjonspakke. Du kan også finne den web-adressen på din medlemskortet, eller du kan ringe de Express Scripts gratis nummer for å aktivere kortet.

Slik aktiverer en Express Scripts Fordeler kort

Aktiver via Internett

•  Besøk Express Scripts hjemmeside (ekspress-scripts.com).

•  Klikk på "Tjenester" linken og deretter "Medlemmer". Én gang på "medlemmer" side, vil du bli bedt om å skrive inn brukernavn og passord. Siden kortet ikke har blitt aktivert, blar ned til "Aktiver din konto" linken. Når du har gjort dette, vil du bli bedt om å angi Medlems ID-nummer, som ligger på kortet ditt. Det er en klikkbar link på denne skjermen for å hjelpe deg å finne ditt ID-nummer hvis du ikke kan finne den.

Skriv inn ditt fornavn og etternavn og fødselsdatoen din ved å skrive inn måned, dato, og firesifret år. Deretter skriver du inn ditt postnummer og e-postadressen din. Du vil bli bedt om å taste inn din e-postadresse for verifisering.

Velg et svar fra rullegardinmenyen for å forklare hvordan du fant ut om Express Scripts nettstedet. Klikk "Next".

Opprett et brukernavn og passord for å logge inn Express Scripts. Opprett et brukernavn og passord du vil være i stand til å huske. Når du kommer tilbake til nettstedet, vil du ikke kunne logge inn uten den. Klikk "Next" for å fullføre aktiveringsprosessen. Kortet er nå aktivert.

Aktiver det nye kortet ved å ringe gratisnummer som ligger på kortet ditt. Følg instruksjonene for å angi ID-nummer og annen informasjon som fødselsdato.

Hint

  • Sørg for å aktivere din Express Scripts kortet så snart du mottar den. Ikke vent til du trenger en reseptbelagte medisiner for å aktivere den.
  • Noen vedlikeholds medisiner er tilgjengelig for hjemmelevering.
  • Express Scripts er allment akseptert, men du bør likevel gå til nettstedet for å se om ditt apotek godtar dette programmet før du fyller din resept.