Digidexo.com

Hvordan redusere Abdominal Kramper Pain

Hvordan redusere Abdominal Kramper Pain


Magekramper kan være forårsaket av en rekke faktorer. Kramper kan oppstå på grunn av menstruasjon, irritabel tarmsyndrom, eller den kan forårsakes av inntak av visse matvarer. For eksempel får noen mennesker kramper i magen etter inntak av for mye koffein. Andre mennesker finner ut at de ikke kan tolerere mat som er for sterkt krydret. Uavhengig av årsak, er det noen ting du kan gjøre for å midlertidig redusere smerter i magen. Fullt å behandle og bli kvitt smertene, vil imidlertid avhenge spesifikt på hva som forårsaker den.

Bruksanvisning

•  Slapp av. Sitt i en god stol eller ligge i sengen. Hvis du er på jobb og kan ikke forlate, prøve å ta noen dype, beroligende åndedrag i det minste. Lukk øynene eller mørkere i rommet, og prøve å redusere hjertefrekvensen. Redusere stress nivå kan redusere smerte fra kramper.

Drikk minst ett høyt glass med vann. Ikke bare er å drikke vann er bra for helsen din, men hvis du har mistanke om at en viss mat har utløst kramper, så drikkevann vil hjelpe skylle at maten ut av systemet.

Ta en syrenøytraliserende. Dette er en annen måte å behandle smerte hvis du har mistanke om en matvare er involvert. Antacida er svært effektive for å behandle mange typer magesmerter.

Ta paracetamol, ikke aspirin eller ibuprofen, som kan gjøre noen kramper verre. Paracetamol selges under merkenavnet Tylenol blant andre.

Plasser en varmeflaske eller varm pad på magen. Vær forsiktig så du ikke overopphetes selv. Noen mennesker elsker den fuktige varmen fra en varmeflaske, mens andre foretrekker den stødigere varmen av en pute. Eller prøv soaking i et varmt bad.

Tips og advarsler

  • Hold styr på din smerte, slik at du kan prøve å finne ut hva som utløser den.
  • Se en lege hvis smertene vedvarer eller hvis det er ledsaget av andre symptomer som feber og oppkast.