Digidexo.com

Post-kirurgisk skulder erstatning Infeksjoner

Post-kirurgisk skulder erstatning infeksjoner forekommer i om lag 10 prosent av alle pasienter som får denne prosedyren. Riktig sterilitet og ettervern reduserer betydelig risikoen for å anskaffe en infeksjon etter en skulder erstatning kirurgi.

Årsaker

Etter noen kirurgiske prosedyren et redusert immunforsvar er vanlig på grunn av stress og smerte. Langvarig sykehusopphold, ikke-steril vare på operasjonsstedet, og ikke vaske hendene skikkelig før du berører skulderen din kan øke sjansene dine for å få en infeksjon.

Mulige Infeksjoner

De vanligste bakteriene som forårsaker post-kirurgiske infeksjoner er Staphylococcus aureus og gruppe A streptokokker. Disse er begge infeksjoner som kan bli alvorlig raskt hvis den ikke behandles med antibiotika.

Symptomer

Symptomer på en infeksjon etter en skulder erstatning er oftest rødhet rundt kirurgisk innsnitt, hevelse, ømhet ved berøring og feber. Hvis du viser noen av disse symptomene gjør helsepersonell klar så snart som mulig.

Diagnose

Diagnose er enkelt for infeksjoner etter en skulder erstatning kirurgi. Din lege vil bestille en komplett blodprosent blodprøve som vil fortelle ham om du har en infeksjon, og vil da tillate ham å bestemme den beste antibiotika for behandling.

Behandling

De vanligste antibiotika behandlinger som brukes etter en skulder erstatning er vancomycin, Zosyn, Rocephin og Levaquin. De er relativt sterk antibiotika som kan tas gjennom munnen eller ved IV.

Prognose

Når postoperative infeksjoner er fanget raskt prognose er veldig bra. De vanlige antibiotika er meget effektive mot slike infeksjoner og symptomer er minsket i løpet av 24 timer. Infeksjonen er oftest kurert innen 10 dager.