Digidexo.com

Water Pill bivirkninger

Vann piller, også kalt diuretika, hjelpe kroppen å kvitte seg med salt og vann fra blodet og brukes til å behandle kroniske medisinske tilstander som høyt blodtrykk, glaukom og ødem. Bivirkningene av vann piller er avhengig av typen som benyttes og nærvær av andre medisinske tilstander som for eksempel nyre-og hjertesykdom. Selv om det meste av bivirkningene av vann piller er milde og forbigående, kan noen krever medisinsk undersøkelse for å forhindre komplikasjoner.

Økt vannlating

Ifølge Mayo Clinic, kan vann piller øke hyppigheten av urinering.

Muskelkramper

Vann piller som tiazid er vanndrivende som reduserer mengden av kalium i blodet. Deres bruk kan føre til muskelkramper, spesielt i leggen av benet.

Blood Sugar

Økt blodsukker kan være et resultat av vann piller, fordi mengden av sukker i blodet blir konsentrert av tap av vann.

Svimmelhet

Hvis en person med normalt blodtrykk nivåer tar vann piller, kan blodtrykket falle, noe som resulterer i svimmelhet eller besvimelse.

Magesmerter

Vann piller kan føre til fordøyelses bivirkninger som gass, magesmerter, kvalme eller oppkast.

Utslett

Folk tar vann piller kan oppleve en allergisk reaksjon på aktive ingredienser som sulfonylurea, som kan resultere i et hudutslett.

Advarsel

Bivirkninger, inkludert gulsott, mørk urin, lys avføring, feber, muskelsvakhet eller manglende evne til å urinere kan tyde på en alvorlig medisinsk tilstand og krever umiddelbar medisinsk behandling.