Digidexo.com

Hvordan behandle Red Yeast

Red gjær ris ble først brukt i Kina under Tang-dynastiet i 800 e.Kr. som et middel til varierende fordøyelsesenzymer og sirkulasjons plager. I dag er denne røde gjær ris, som er dyrket på ris og tillates deretter å gjære, blir nå selges for å brukes som kosttilskudd. Du kan finne rød gjæret ris i piller, pulver og flytende former, og det er stadig mer populært blant urtemedisin markedet. Red gjær ris blir funnet å senke LDL-kolesterolet og beskytter videre mot hjerte- og karsykdommer.

Bruksanvisning

Kjøp rød gjæret ris i en pille form. Dette er desto mer standard metode for inntak av den røde gjær ris; mens du kan få det i andre former, er det vanligvis enklest å ta som en kapsel. Les instruksjonene på flasken for dosering informasjon.

Ta den anbefalte mengden piller. De dosene vil variere mellom merkene, men ofte vil du ta en eller to piller to ganger om dagen. Dette er for piller i området fra 400 til 600 mg for hver pille.

Spis mat og drikk vann med rød gjær ris piller. Ta pillene med minst en kopp vann; du også ønsker å være sikker på å enten ha et måltid eller et lett måltid med piller for å unngå mage ubehag som kan komme om pillene er tatt på tom mage.

Hold rød gjær ris kosttilskudd på et sted som er kjølig, tørt og mørkt. Vær nøye med å alltid full fest og forsegle glasset det holdes i til enhver tid. Fortsett å ta pillene dine i ovennevnte måte for uansett hvor lenge du og din lege føler er nødvendig.

Hint

  • Disse pillene fungerer best når de inngår i en generell sunn livsstil som inkluderer et sunt kosthold og tilstrekkelig mengder trening.
  • Før du tar noen kosttilskudd alltid konsultere legen din først. Du må sørge for at eventuelle medisiner du er i dag ikke vil forstyrre disse pillene. Du bør ikke ta dem hvis du har astma, nyresykdom, er gravid eller har nylig hatt en operasjon. Tilsvarende har det blitt bemerket at å drikke over to drikker som inneholder alkohol daglig, mens på disse pillene kan disponere deg til ytterligere bivirkninger.