Digidexo.com

Aktiviteter for å styrke romlig orientering

Aktiviteter for å styrke romlig orientering


Visualisering og romlig orientering er de primære elementer av generell romlig evne. Romlig orientering påvirker en persons evne til å være lokalisert i en reell eller innbilt miljø og er basert på samspillet mellom feltene av persepsjon. Utfordringen for de med romlig orientering begrensninger er å kunne identifisere plassering av to objekter. Romlig orientering påvirker også retningssans. Det finnes en rekke aktiviteter som kan bidra til å forbedre orientere seg.

Spatial Movement

Romlig orientering påvirker hvordan du oppfatter plass rundt kroppen din. Denne plass er kjent som det interne følelse av romlig orientering. Denne plassen spiller en stor rolle i balanse og kan forbedres med daglige praksis. Plasser deg på gulvet på alle fire, sørg for at du hender og knær er 12 inches hverandre. Med hodet rett, løft din arm og motsatt ben og hold posisjonen i 10 sekunder. Gjenta med det andre benet og armen.

3 D modellering

Romlig orientering kan forbedres med 3D modellering. Øve observere mellomrommet mellom objektene vil bidra til å utvikle en følelse av hvilke objekter se ut i et tredimensjonalt perspektiv. Arbeide med 3D-objekter hjelper med visualisering samt romlig orientering ved at du kan bruke visuell nedleggelse å forestille seg hva bildet vil se ut på den andre siden.

Farge og tegne

Bryte ut fargestifter og fargebøker. Uansett alder, kan fargelegging bidra til å forbedre romlig orientering. Etter å ha fullført bildet, sørg for å se over bildet og følge nøye med på kontrasten mellom lys og mørke. Kontrasterende farger hjelper med begrensninger med å skille mellom former og farger.

Video Games

Spille data-og videospill som Tetris er stor for personer med romlig orientering begrensninger. Aktiviteten av å plassere blokkene i en bestemt rekkefølge eller på toppen av andre blokker er en effektiv måte til å forbedre evnen til å bevege seg mens vurderer retning og plassering av en gjenstand.