Digidexo.com

Tree Oil vorte fjerning

Vorter er støt på huden som er forårsaket av HPV, eller humant papillomavirus. Vorter er smittsomt og kan spre seg dersom den ikke behandles riktig. Over-the-counter rettsmidler kan kjøpes for vorte fjerning, men de kan være dyrt og smertefullt. En alternativ behandling, tea tree olje, er svært effektiv i behandling av vorter hvis brukt flittig.

Vorter og Tea Tree Oil

Vorter kan eksistere hvor som helst på kroppen. Vorter som vises på føttene kalles plantar warts. Disse typer av vortene blir vanligvis sett i klynger, istedenfor enkeltvis, da de har en tendens til å spre seg lettere i det fuktige området av foten.

Tea tree olje er ekstremt effektiv for behandling av vorter, inkludert plantar vorter, når den brukes regelmessig. Tea tree olje er solgt under mange merkevarer og kan finnes i de fleste naturlig helse butikker. Tea Tree olje selges i flytende form og er vanligvis pakket med en dråpe lokk som styrer strømmen av olje, da produktet er ekstremt potente. Ifølge Bill Gottlieb, forfatter av "Alternative Cures" tea tree olje har antivirale egenskaper (se referanse 1).

Unn Vorter med Tea Tree Oil

I morgen, påfør et par dråper direkte til vorte. Fordi tea tree olje ikke skader omkringliggende vev, er det ikke skadelig hvis noe av oljen blir på upåvirket hud. Dersom plantar warts er tydelig over hele fotens såle, bruke tea tree olje til hele området. Tillat området for å tørke. Dekker vorte er ikke nødvendig, men sokker kan være gunstig for plantar warts.

På kvelden kan du gjenta søknadsprosessen. Det er viktig å la området tørke før du tar på et annet objekt, da oljen trenger tid til å absorbere inn i huden. Denne prosess må gjentas daglig for å motta maksimal effekt.

Vanskelige Plantar warts

For mer sta tilfeller av plantar warts, kan investere i et fotbad være en rimelig måte å hjelpe healing. Fortsett å bruke tea tree olje til plantar warts to ganger daglig. To til tre ganger i uken, fyll fotbad med vann, og deretter legge fem til 10 dråper tea tree olje. Bløtlegg føttene i minst 20 minutter.

Etter denne prosessen omhyggelig skulle helbrede vorter i omtrent en måned. Noen ganger behandling kan ta opptil tre eller fire måneder, og Gottlieb anbefaler forlate den behandling hvis det ikke lykkes innen den tid.