Digidexo.com

Hvor fort kan veggedyr Spre?

Hvor fort kan veggedyr Spre?


Bed bug infestations har økt i USA i løpet av årene på grunn av en økning i oversjøiske reiser og reduksjon i bruk av DDT, en sterk kjemisk stoff som finnes i insektmidler anses skadelig for miljøet. Bed bugs formere seg raskt og kan bli gjennomført fra sted til sted for å hjemsøke flere områder.

Reproduksjon

En kvinnelig Veggedyr legger om 200 til 300 egg i hennes levetid, som i gjennomsnitt omtrent et år. Hver gang, er tre egg legges og klekkes i ca seks til ti dager. Så, hvis gitt et varmt hjem, kan en kvinnelig bed bug lå over 20 egg ukentlig fører til 20 flere veggedyr i ca to uker, og syklusen fortsetter.

Spread

Bed bugs ikke bruke lang tid på mennesker. De foretrekker å klinke til madrasser, sengetøy, klær og til og med bagasjen etter at de har matet på et menneske. På grunn av dette, kan de bæres fra sted til sted lett. Når de har slått seg ned i noen plass nye, kan de begynne å pare seg og hunnene kan legge egg å hjemsøke en ny plassering.

Men du trenger ikke å ha reist til å ha en infestation. Tigge bugs kan krype mellom etasjene i boligblokker og bringes hjem til deg av flaggermus eller fugler som kan komme inn i huset ditt og la veggedyr bak.

Potensielle Steder

Vanligste stedene der du kan plukke opp veggedyr inkluderer hoteller, boligblokker, militære kaserner, hjemløse shelters og college sovesaler. Renslighet er ikke et tegn på mulige bed bug infestations. Den reneste rommet kan fortsatt ha tusenvis av veggedyr.