Digidexo.com

Den raskeste måten å miste vekt på en sunn måte

Den raskeste måten å gå ned i vekt på en sunn måte er ved å kombinere slanking med trening. Sikker vekttap anses å miste alt fra et halvt pund til 2 kg. uke, i henhold til vektkontroll informasjonsnettverk. Din hviler metabolic rate er antall kalorier kroppen din forbrenner på en dag før trening, ifølge NetWellness. Å miste vekt raskt og trygt, skape en kalori underskudd ved å spise færre kalorier enn din hviler metabolic rate og ved å brenne ekstra kalorier gjennom trening.

Bestemme resting metabolic rate

Bestemme din hviler metabolic rate er det første trinnet av raskt å miste vekt på en sunn måte. Den mest nøyaktige måten å bestemme din hviler metabolic rate er å puste inn i en enhet, for eksempel MedGem som måler oksygenforbruk. Alternativt kan du bruke resting metabolic rate kalkulatoren fra Mayo Clinic. Hvis en person hadde en resting metabolic rate av 2300 og han konsumert 2300 kalorier per dag i en uke, ville hans vekt ikke svinge.

Trene

Turgåing, jogging og svømming er alle gode måter å brenne kalorier og skape et kaloriunderskudd ved å trene. For eksempel, hvis en person som veier £ 155. gikk på to miles per time for en time, hun ville brenne 176 kalorier. Hun ville brenne 422 kalorier hvis hun gikk for en lett sykkeltur for en time og 704 kalorier hvis hun svømte freestyle fort for en time, ifølge NutriStrategy.com. The Journal of Nutrition viser at øvelser som øker hjertefrekvensen resultat i en reduksjon i kroppsfett og en økning i muskelmasse.

Slanking

Den Harvard School of Public Health forklarer at dietter som er lavere i kalorier vil føre til vekttap uavhengig av hvilken kombinasjon av karbohydrater, fett og proteiner en person spiser. Hurtigmat er spesielt høy i kalorier og bør unngås for enhver pris når du prøver å gå ned i vekt. For eksempel inneholder en Baconator fra Wendys 970 kalorier og en dobbel cheeseburger fra Burger King inneholder 510 kalorier. Hurtigmat er også dårlig på grunn av sin høye mettet fettinnhold. Dietter som inneholder mye mettet fett øker risikoen for hjertesykdom, ifølge American Heart Association.

Opprette en Daglig kaloriunderskudd

Den raskeste hastigheten på vekttap som er betraktet som sikre av Weight Control Information Network er £ 2. per uke. Å miste 2 kg. vekt per uke du vil trenge for å opprette en daglig kalori underskudd på 1000 kalorier fordi det er 3500 kalorier i £ 1 av fett, ifølge The Ohio State University Extension Program. Den raskeste og sunneste måten å gå ned i vekt trygt er å spise 500 kalorier mindre enn din hviler metabolic rate og brenne 500 kalorier gjennom trening daglig.

Hold deg hydrert

Staying hydratiserte hele dagen kan faktisk hjelpe til med vekttap, ifølge The Ohio State University Extension Program. Den første måten at vann hjelper med vekttap er ved å redusere en persons appetitt. Den andre måten er ved å opprettholde metabolisme i løpet av dagen. Prøv å bære en vannflaske med deg hele dagen for å holde fullt hydrert.