Digidexo.com

Kan aloe vera juice Hjelp Vekttap?

Aloe Vera juice har blitt annonsert som et middel eller hjelpemiddel for mange problemer, blant annet overvekt, men har bare blitt godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for ett formål, som er avføringsmiddel bruk.

Hva er egentlig Aloe Vera juice?

Aloe Vera juice er en gul væske ekstrahert fra tubuli nær huden av planteblader. Det er beskrevet å ha en bitter kvalitet.
Det er forskjellig fra gelen inne i bladene som tradisjonelt brukes for å hjelpe til helbredelse overflate sår.
Saften blir solgt i to former, som en væske og i en pulverform. Den pulverform dannes ved tørking av væsken og er brun i farge på grunn av lufteksponering.

Vekttap Bruk

Mange produserer og tilhengere av juice tyder på at det har flere egenskaper, noe som gjør den egnet som et vekttap hjelpemiddel.
Blant de foreslåtte fordelene er at det hjelpemidler i fordøyelsen, er en detox agent, akselererer stoffskiftet og fungerer som et kolon rengjøringsmiddel.
Ifølge kilder oppfordre til bruk av aloe vera juice, inneholder det en type protein som kroppen har til å øve mye energi å bryte ned, derfor påskynde metabolismen. De videre at aminosyrene metionin, serin, treonin og molybden i juice handle for å avgifte kroppen av visse metaller og ytterligere hjelp i påskynde metabolismen.

Som et avføringsmiddel

FDA har godkjent aloe vera juice som en ingrediens for avføringsmidler, og det faktum at det har vist seg som en potent avføringsmiddel kan være grunnen til at det kan hjelpe til med vekttap.
Ved harde avføringsmidler tas de kan tvinge fordøyd maten ut av kolon før mye av energien, eller kalorier, fra mat er blitt absorbert av kroppen. Resultatet er at du faktisk absorbere mindre av det du forbruker.

Farene ved å bruke avføringsmidler for vekttap

Den stadige bruk av et avføringsmiddel for vekttap er ikke bare farlig, det er klassifisert som en spiseforstyrrelse.
Avføringsmidler er ment å lette forstoppelse, og bruke dem når du ikke er forstoppet anses narkotikamisbruk.
Misbruker avføringsmidler kommer med en lang liste over bivirkninger inkludert sterke magekramper og smerter, kvalme og oppkast, kronisk diaré, oppblåsthet, gass, og elektrolyttforstyrrelser. Elektrolyttforstyrrelser er potensielt den mest alvorlige av disse bivirkningene, og kan føre til hjerte komplikasjoner.

Andre bivirkninger av Aloe Vera Juice

Sikkerheten ved bruk av aloe vera juice er fortsatt ukjent, og flere alvorlige bivirkninger er dokumentert. Disse bivirkningene er kvalme, eksem, urin misfarging, leverdysfunksjon, og allergiske reaksjoner.
Det foreslås at de med allergiske reaksjoner på hvitløk eller løk kan også ha allergiske reaksjoner på aloe vera juice.
Noen få tilfeller av død ble også rapportert; imidlertid disse dødsfall forekommet hos kreftpasienter som ble gitt intravenøst ​​saften.
Aloe vera juice kan også være giftig for barn.