Digidexo.com

cedar olje

Cedar olje bruker

Cedar olje bruker


Cedar olje er blek gul med en treaktig, krydret lukt. Det kommer fra sedertre, et tre som vokser i ulike deler av verden, inkludert Nord-Amerika. Gamle egypterne ansatt sedertre olje for å hjelpe mummify organer, og siden da har olje blitt brukt i en rekke applikasjoner.

Skin

Du kan bruke sedertre olje til mindre sår og kutt som oljen fungerer som en antiseptisk. Det hindrer bakterier og hjelper helingsprosessen. En cedar olje behandling er også effektive i å redusere den ubehagelige utseendet peeling hud, fet hud, kviser og soppinfeksjoner. I tillegg kan du bruke olje for å bekjempe flass.

Mental Helse

Når du brenner sedertre olje i en fordamper, kan røyken redusere stress nivå og hjelpe ditt sinn slappe av. Oljen kombinerer en beroligende kvalitet med som en mild stimulerende. Du kan tenke mer klart og rolig.

Vanndrivende

En vanndrivende er et stoff som hjelper kroppen din øke passasjen av urin, noe som bidrar til å utvise giftstoffer og avfallsstoffer fra kroppen. Cedar olje er en velprøvd vanndrivende, og som sådan, kan det bidra til å avlaste tilstander som urinveisinfeksjoner, fedme og høyt blodtrykk.

Massasje

Du kan slappe av partnerens musklene når du bruker sedertre olje for en massasje. Oljen fungerer som å tone huden, redusere stress og lindre muskelkramper. Lære teknikker for massasje først, slik at du kan sikre sedertre olje behandling er så effektiv som mulig.

Tannkjøttet

Cederolje har antibakterielle og fungicide egenskaper, noe som betyr at den kan drepe bakterier. Hvis du bruker litt sedertre olje på tannkjøttet, hjelper det ødelegge eventuelle infeksjoner. Samtidig, den astringency av sedertre olje fører til at huden og musklene i tannkjøttet å trekke seg sammen og stram rundt tennene, noe som gjør tannkjøttet kjennes fastere og sunnere.

Slimløsende

En slimløsende er en behandling for hoste og forkjølelse. Det lindrer også lunger, hals og nese som er overbelastet med slim. Hell sedertre olje i en fordamper og brenne det i et rom hvor du slapper av eller arbeider. Duftene fungere som et slimløsende og kan hjelpe deg å puste lett uten hoste. Cedar oljedamp kan også lette hodepinen ofte forbundet med forkjølelse.

Menstruasjon

Uregelmessig menstruasjon kan være smertefullt og urovekkende. Cedar olje kan oppmuntre menstruasjonssyklusen å være mer konsekvent. Det kan også redusere forholdene som tretthet og sykdom som ofte følger uregelmessig menstruasjon.

Insect Repellent

Cedar olje er et effektivt insektmiddel som det fraråder insekter som fluer, bier og mygg. Sett sedertre olje i en fordamper og bruk inne eller ute.

Helse Konsekvenser av Cedar Oil

Helse Konsekvenser av Cedar Oil


Sedertre eller sedertre olje er en eterisk olje som kommer fra destillasjon av einer og sypress tre. Oljen, som har beroligende, tranquilizing effekter, har eksistert i tusenvis av år, og de gamle egypterne brukte den i bevaring av mumier. Oljen har mange ulike helsemessige fordeler.

Rensing og Toning Behandlinger

Oljen virker som et diuretikum, å øke hyppigheten av vannlating som hjelper på fjerningen av fett, vann og overskudd av giftstoffer. Giftstoffer og ekstra vann kan føre til høyt blodtrykk, revmatisme, leddgikt og gikt, for å nevne noen plager. Cedar olje stimulerer stoffskiftet og toner muskler, hud, hjerne og fordøyelsesfunksjoner.

Interne behandlinger

Du kan bruke sedertre olje som en slimløsende hvis du har en hoste eller lunger. Cedar olje blir kvitt slim fra luftveiene og lungene. Det kan også lindre hodepine og irriterte øyne. Bruk sedertre olje som en snerpende å kurere tannpine. Oljen vil styrke tannkjøttet 'grep på tennene og stram løse musklene i munnen. Cedar olje kan hjelpe folk som har hindret eller uregelmessige menstruations, også kjent som emmenagogue. Oljen stimulerer menstruations og bidrar til å gjøre dem regelmessig igjen. Oljen lindrer også emmenagogue symptomer som kvalme og tretthet. Cedar olje er et effektivt anti-septisk som beskytter sår fra bakterier og bakterier. Du finner ingrediens i noen urte antiseptiske kremer.

Hudbehandling

Sett sedertre olje på utsatte områder av kroppen din når du er ute og farter i sommer for å holde mygg og andre insekter fra å bite deg. Det kan også hjelpe å bli kvitt akne. For de som lider av seborreisk eksem, en ubehagelig inflammatorisk hudsykdom, kan du bruke sedertre olje for å redusere løsing av huden og hjelpe behandle infeksjonen. Cedar olje fungerer som et soppmiddel, noe som kan bidra til å eliminere soppinfeksjoner både eksternt og internt.

Sedativ

De som har problemer med å sove eller lider av spenning og angst kan finne sedertre olje beroligende, sederende og nyttig i å få en god natts søvn.

Negative virkninger

Cedar olje har noen negative helseeffekter. En høy konsentrasjon av olje vil forårsake hudirritasjon. I tillegg bør gravide og ammende kvinner unngå å bruke olje helt på grunn av dens effektivitet i behandling emmenagogue. Cedar olje bør aldri være inge; heller, bør det bli gnidd på huden eller benyttes i aromaterapi.

Virkninger av Cedar Oil

Virkninger av Cedar Oil


Destillere tre fra visse varianter av sedertre, einer og sypresser produserer sedertre olje. Denne essensielle oljen, som også kalles sedertre olje, har en lang og fargerik historie. De gamle egypterne respektert de mange gunstige effekter av sedertre olje, bruker den under balsameringsprosessen. I dag bruker vi det for aromaterapi og andre husholdnings bruksområder.

Insektfordrivende Effects

Cedar olje naturlig frastøter møll, lopper og visse andre typer insekter. Mange skadedyrbekjempelse produkter inkluderer denne oljen som en aktiv ingrediens. I tillegg er sedertre olje grunnen sedertre møbler er insekt-resistente. The Environmental Protection Agency gjenkjenner sedertre olje som relativt trygg som et insektmiddel. Den faktaark om sedertre oljestater, "Det er ubetydelig menneskelig og miljømessig eksponering for sedertre olje som følge av sine registrerte pesticidal bruksområder."

Antiseptisk virkning

Egypterne først bemerket at sedertre olje hadde antiseptiske egenskaper. På grunn av dette brukes denne olje i balsameringsprosessen. Cedar olje er en soppdrepende behandling, og i henhold til Aromaterapi Massasje nettsted, er det spesielt effektiv i å beskytte sårene fra stivkrampe bakterier. Disse effektene er grunnen sedertre olje er ofte en ingrediens i urte antiseptiske salver.

Healing Effects

Herbalists bruke sedertre olje til å behandle mange forskjellige plager. The School of Forest Resources og Conservation bemerker de mange helbredende effekten av sedertre olje av naturmedisinere som inkluderer leddgikt lettelse, behandling for revmatisme, og bruke som et naturlig middel for bronkitt, astma og forkjølelse. The Food and Drug Administration anser sedertre olje som "generelt anerkjent som trygge" for bruk som et tilsetningsstoff.

Beroligende Effekter

Aromatherapists gjenkjenne den beroligende effekten av sedertre olje på kropp og sinn. Ved hjelp av denne oljen i en olje diffuser, eller på annen måte innføre duften inn i hjemmet ditt, kan bidra til å redusere stress. Massører bruke sedertre olje i visse massasjeteknikker. Dette hjelper sine kunder ytterligere slappe av og gi slipp på spenninger under massasje.

Farene ved Cedar Oil

Oljen av Atlas sedertre, som vokser i Marokko, er gjort om til en gul sirup brukes til ulike naturlige behandlinger. "Cedarwood" olje er også en ingrediens i naturlige hudbehandlinger, sjampo, kremer og insektmidler. Men oljen inneholder hydrokarboner, er farlig for husdyr og også kan føre til alvorlig sykdom eller skade ved svelging. Her er noen sunne fornuft retningslinjer for bruk av sedertre olje.

Merking

Kontroller etiketten for å forsikre deg om, hvis mulig, at produktet inneholder ekte sedertre olje. Mange oljer destillert fra einer trær er merket som "sedertre." De kan være giftig i store mengder, eller dersom de inntas.

Svelging av Cedar Oil

Ikke ta sedertre olje, eller noe produkt som inneholder sedertre olje, internt. Det kan føre til kvalme, tørste og skader på fordøyelsessystemet. Ikke la barn få tilgang til cedar olje eller noe produkt som inneholder sedertre olje.

Hud og Hår

Ved bruk av eksternt for behandling av utslett, fortynne cederolje med hvetekim olje. Bruk åtte dråper av oljen til fire teskjeer hvetekim olje og påfør flere ganger om dagen i små mengder til det berørte området. Noen sjampo og hår kremer inneholder sedertre, men bruke med forsiktighet hvis du har lyst hår, som det kan hårfargen bli mørkere.

Forsiktig: Giftig for kjæledyr

Hvis du bruker en seder-oljeprodukt som et insektmiddel eller som en loppe behandling, lese etiketten nøye og følge eventuelle restriksjoner for bruken rundt kjæledyr. Vær spesielt forsiktig med sedertre olje rundt katter, som er utsatt for planteolje forgiftning.

Testing Cedar Oil

Ved bruk av sedertre eller sedertre olje på huden eller hodebunnen, alltid teste en liten mengde først på huden din for å se om noen reaksjon utvikler seg. Hvis du opplever hudirritasjon, svie, kløe eller andre symptom, kan det være du har en allergisk reaksjon. Slutte å bruke inntil en lege eller lab kan utføre en skjerm. Bruk aldri sedertre olje hvis du er gravid.

Cedar Oil Safety

Cedar Oil Safety


Sedertre olje er et farlig kjemikalie med potensial til å forårsake skade på hud, øyne og mage-og luftveier. Når du arbeider med sedertre olje, bør du bruke verneutstyr som hansker, vernebriller og frakk.

Identifikasjon

Sedertreolje er en tykk, blekgul væske som lukter sterkt av den karakteristiske aroma sedertre.

Funksjoner

Sedertre olje er litt brannfarlig, så aldri røyke rundt eller utsettes for unødig varme.

Typer

De typer eksponering omfatter innånding, svelging, ekstern kontakt og kronisk eksponering.

Effekter

Cedar olje vil føre til irritasjon i halsen og magen og kan føre til oppkast og diaré. Hud- eller øyekontakt vil forårsake rødhet, hevelse og smerte. Resultatene kronisk eksponering i de nevnte effektene blir forsterket og forlenget.

Behandling

Få frisk luft og kontakt lege hvis du har inhalert sedertre olje. Hvis du har inge sedertre olje, spy umiddelbart. Hvis det berører huden din, bør du vaske området kraftig med såpe og vann. Vask tilsølte klær.

Lagring

Sedertre olje bør oppbevares i et mørkt område med god ventilasjon i et sikret container. Beholdere som har lagret sedertre olje ikke-bruk re.

Cedar Oil Toxicity

Cedar Oil Toxicity


Cedar olje har en søt, woodsy lukt og brukes til aromaterapi, i parfymerte produkter, som et tilsetningsstoff og for skadedyrbekjempelse. Imidlertid kan den søte lukten være misvisende-det er ikke helt godartet. Det er mulig å forbruke giftige nivåer av cederolje, og skaden kan være betydelig. Likevel, på grunn av sine mange bruksområder og lav toksisitet sammenlignet med stoffer som Deet og møll baller, er det fortsatt et populært husholdning element og produksjon ingrediens.

Toksisitet hos mennesker

Cedar olje anses av Environmental Protection Agency (EPA) for å være et generelt trygt stoff fordi mennesker ikke er sannsynlig å bli utsatt for mer enn en forsvinnende liten mengde av sedertre olje, og de er enda mindre sannsynlig å innta den, bortsett fra i små mengder som et tilsetningsstoff. Likevel kan barn bli fristet til å drikke olje på grunn av sin behagelig duft. Forbruket av en betydelig mengde av oljen kan føre til hyperaktivitet, negativ luftveier og gastrointestinale effekter, et tap av syn, smerter i øyne, ører og hals, og selv anfall eller koma. Ifølge University of Maryland Medical Center, den beste tingen å gjøre hvis en person merknader disse symptomene er å gi personen med giftig eksponering vann eller melk å drikke hvis de lett kan svelge, og til umiddelbar samtale et giftkontrollsenter på 800 222-1222 (se Ressurser).

Thujone

Thujone er stoffet i sedertre olje mistenkes å forårsake eventuelle toksiske effekter. Thujone er også ansett som det psykoaktive stoffet i alkoholholdig drikke absint, som har vært brukt for klarhet i sinnet av kunstnere, forfattere og poeter gjennom de siste hundre år, ifølge AbsintheFever.com. Malurt, som er en bestanddel i absint, er 40 prosent thujone vekt, og cederolje inneholder mellom 0 prosent og 61 prosent thujone, avhengig av dens kilder-Texas cederolje er i 60 prosent rekkevidde. I dag er thujone brukt av naturmedisinere, som foreskrive malurt som en tanke oppklarende urt.

Bruk Mot Skadedyr

Cedar olje kan brukes mot skadedyr som lopper og mygg, men ikke fordi det er giftig. Snarere, lukten av det utløser en ugunstig følelse i disse insektene ved å forstyrre deres feromon mønstre. De octopamine nevrale reseptorer av skadedyr er berørt, ifølge Insect-Collection.com. Cedar olje kan bli utvannet og brukes på hunder mot lopper, eller på mennesker mot mygg. Lavendel, sitrongress og citronella olje alle kompliment insektavvisende effekten av sedertre olje når det blandes i en ikke-irriterende base som mandelolje.

Bruke mot parasitter

Cedar olje er i stand til å drepe og deaktivere parasitter. Ifølge en 2005 studie utført av forskere ved Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, var sedertre olje i stand til å drepe larve av parasitten schistosoma mansoni larver, og dens tillegg til overflaten av et svømmebasseng redusert sin smittende evne ved 99,2 prosent .

Studier Needed

Flere studier er nødvendig om hvor giftig sedertre olje kan være. Ifølge både EPA og National Institutes of Health, betyr sedertre olje utgjør ikke en umiddelbar trussel. Det er imidlertid ikke fullstendig forstått. Dens abortificant egenskaper trenger videre studier, som gjør sitt generelle toksikologiske profil (se referanser 4).

Eteriske oljer å frastøte Lopper i Humans

Eteriske oljer å frastøte Lopper i Humans


Eteriske oljer ikke bare lukter godt, men de har en rekke formål i verden av hjemme rettsmidler, også. Eteriske oljer, som er destillert væske utvunnet fra planter, er svært konsentrerte dufter som ofte brukes i moderate for en rekke formål. Avhengig av den olje som brukes, og programmet, kan essensielle oljer være effektiv på frastøter lopper fra menneskekroppen.

Typer

Eteriske oljer kommer i en rekke ulike dufter. Vanlige dufter som brukes til å frastøte lopper inkluderer sitrusoljer som for eksempel sitrongress eller oransje; spicier dufter, som kanel, nellik; og blomsterbaserte oljer som geranium og lavendel. Urte oljer som bay, eukalyptus og rue er også brukt. Cedar olje og tea tree olje også frastøte lopper. Disse luktene blir ofte brukt for å slå tilbake lopper hos dyr og mennesker.

Søknad

Eteriske oljer bør ikke brukes direkte på huden uten først å fortynne dem. Du kan velge å fortynne dem med vann eller en transportør olje, som for eksempel jojoba eller mandelolje. Sett inn et gult eller kobolt tonet glass sprayflaske, kan de essensielle oljer brukes mye på samme måte som en parfyme eller cologne makt. Dersom et lysere farget flasken anvendes, kan oljene forråtnelse eller taper effektivitet på grunn av interaksjoner med sollys.

De fleste oljer kan brukes direkte på huden, og helsepersonell vil gi deg råd om hvilke av disse er potensielt brukes på denne måten, og som ikke er. Fordi hver enkelt har en annen kropp kjemi, en olje som er trygt å bruke på en person kan ikke brukes på en annen. Ofte, men ikke alltid, leverandører av essensielle oljer inkluderer retninger og forholdsregler på sine etiketter.

For de essensielle oljer som ikke kan brukes direkte på huden, kan et stykke stoff eller klut smykker være gjennomsyret med oljer og slitt i perioder, beslektet med den menneskelige versjonen av en loppe krage. Dette er en ideell måte å teste ulike essensielle oljer for en allergisk reaksjon, som smykke eller klut kan fjernes når som helst, og området vaskes grundig.

Effekt

Eteriske oljer kan eller ikke kan være effektive i frastøter lopper avhengig av miljøfaktorer. Å bli våt, overdreven svetting eller fysisk aktivitet, og samlede stoffskifte kan redusere effekten av essensielle oljer, som tillater dem å bli vasket bort eller absorbert i kroppen på en raskere hastighet enn normalt.

Time Frame

Varigheten av effekten for hver olje avhenger av kroppens kjemi, miljøfaktorer, og påføringsmetoden. Du må kanskje eksperimentere med ulike oljer eller ulike metoder for programmet til å finne en som fungerer godt for deg.

Avhengig av olje som brukes og påføringsmetode, må du kanskje søke på nytt det mer enn en gang om dagen. For eksempel, hvis du dugger klærne eller håret med en fortynnet løsning av den essensielle oljen, må du søke på nytt løsningen oftere. Et stykke tøy eller smykker dyppet i oljen vil ikke trenge å behandles på nytt i en lengre tidsperiode.

Husk, bare fordi du ikke kan kjenne duften lenger betyr ikke at det ikke er fortsatt effektiv mot lopper, som bruker sin luktesans til å finne de mest attraktive ofrene.

Sikkerhetshensyn

Mens mennesker er mindre tilbøyelige til å ha en allergisk reaksjon enn dyr på grunn av vår størrelse og evnen til kroppen vår til å eliminere giftstoffer, bør forsiktighet fortsatt brukes. Ikke bare kan de luktene være overveldende, men oljer selv kan forårsake irritasjon eller brannsår.

Hvis du viser tegn på en allergisk reaksjon, slutte å bruke og ta kontakt med helsepersonell. En alvorlig bivirkning bør behandles som et medisinsk nødstilfelle, og riktig behandling bør søkes umiddelbart. Tegn på en alvorlig allergisk reaksjon kan omfatte, men er ikke begrenset til, manglende evne til å puste, ekstrem kløe, tap av fokus eller bevissthet og ikke reagerer atferd.

Fakta om Lopper

Fakta om Lopper


En loppe er en vingeløse parasittisk insekt som lever av blod av pattedyr og fugler. Dens rørlignende munn er innrettet til å trenge gjennom huden og suge opp blod. Loppebitt irritere huden forårsaker sårhet og kløe. Disse insektene ofte bære sykdommer og deres biter bør behandles så snart som mulig.

Anatomy

En loppe er liten, kvikk, vanligvis mørkt farget insekt. Det er mellom 1/12 og 1/6 tommer lang og bruker sin kraftige bakbena å hoppe. En loppe kan hoppe horisontalt opp til 16 inches og opp til 8 inches vertikalt, ca 200 ganger sin egen kroppslengde. I forhold til kroppsstørrelsen loppe regnes som en av de beste hopp organismer. Dens exoskeleton er polert, dekket av hår og pigger og tåler stort press.

Life Cycle

En loppe livssyklus består av fire stadier: egg, larve, puppe og voksen. Etter copulating, legger en kvinnelig en gruppe med ca 20 hvite egg som tar mellom to dager til to uker å klekke. Larven unngår lys og forbruker død hud, hår, fordøyd blod fra voksen loppe avføring og annet organisk materiale. Det modnes inn i en puppe, en prosess som tar mellom en uke til flere måneder. Puppe fordreier seg inn i en kokong og fremstår som en voksen loppe etter fem til 14 dager.

Loppebitt

Loppa forhold til sin vert er ensidig og ofte plagsom for verten. Mens en loppe bite er sjelden følt, en irriterende, litt hevet og hoven rød flekk fortsatt med en punktering mark tydelig i sentrum. Loppebitt kan føre til loppeallergi (FAD) og også overføre anemi, bendelorm og magen influensa på anledningen. Byllepest og andre aliments kan spres med en loppe som beveger seg fra gnagere eller andre dyr til mennesker.

Behandling

Irritasjon forårsaket av loppebitt kan lindres med bruk av anti-klø kremer. Cedar olje fungerer for både mennesker og dyr. Holde kjæledyr godt preparerte og bader dem jevnlig er gode forebyggende tiltak. Et hjem infestation kan fjernes med bruk av en loppe bombe og hyppig støvsuging, selv om søker profesjonell hjelp kan være nødvendig, avhengig av omfanget av smitten.

Forskjellen mellom Cedar Leaf Oil & Cedarwood Oil

Forskjellen mellom Cedar Leaf Oil & Cedarwood Oil


Sedertre olje og sedertre blad olje er essensielle oljer utvunnet fra bartrær av einer og sypress familier. De begge har forskjellige egenskaper og anvendelser og er hentet fra forskjellige deler av treet. Den første posten av sedertre bruk olje er av de gamle sumererne, som brukte det som en base for maling. Grenene og flis på trærne, som inneholder oljer, er fortsatt brukes til å frastøte insekter og skadedyr fra kenneler og låver. De fleste av verdens forsyning av både oljer kommer fra USA og Kina.

Source

Cedar blad olje er laget av løvverk og avdelings ender av arbor vitae eller hvit seder (Thuja occidentalis) ved damp destillasjon. Det kan også være laget av bladverket av western red cedar (Kjempetuja).

Sedertre olje er hentet fra sagflis eller flis av tømmer fra den røde sedertre (Juniperus virginiana) og andre seder og einerarter. Utvinning er ved damp destillasjon. Prosessen benytter trevirke som ellers ville bli forkastet.

Kjemisk sammensetning

De viktigste aktive komponentene i sedertre blad olje er thujones, sammen med fenchone.
Sedertreolje består av cedrenes og andre sesqueterpenes samt cedrol og widdrol.

Utseende

Cedar blad olje er en fargeløs til svakt gul væske med en frisk, skarp lukt og hint av kamfer.
Sedertre olje er gul til mørk brun viskøs væske som kan crystalize over tid. Det lukter woody eller jordnær. Sedertre olje er mye mer tyktflytende enn sedertre blad olje.

Bruksområder

Sedertre olje ble brukt av de gamle egypterne under balsamering av mumiene, men i dag sedertre olje brukes for sin duft i rengjøringsprodukter, deodoranter og såper. Sedertre oljer utvunnet fra ulike seder og einer trær er brukt i naturlige insektfordrivere. Oljen er også raffinert til cedrol og cedryl acetat for den farmasøytiske og duft næringer.

Cedar leaf olje inneholder en høy andel av thujone, hallusinogen komponent av absint og regnes som en abortfremkallende (et stoff som kan utløse spontanabort).

Medisinske bruksområder

Sedertre olje brukes som et slimløsende og som en aktuell behandling for akne.

Cedar leaf olje brukes i kalde rettsmidler for sine anti-kongestiv egenskaper. Det er den viktigste komponenten i Thuja olje, som brukes til å behandle genital warts. Thuja olje sies å også være et effektivt middel for et bredt spekter av plager, blant annet luftveisinfeksjoner. The American Cancer Society advarer om at det ikke er vitenskapelig bevis for å sikkerhetskopiere disse påstandene.

Cedar Allergy Relief

Personer med en seder allergi lider av symptomer på kløende, rennende øyne, rennende nese, kronisk nysing, lunger og sår hals. Når sedertre blomstre, la de ut store mengder pollen, forårsaker de som er allergisk å oppleve en elendig ukene prøver å takle en ekstrem allergisk reaksjon. For å finne lindring fra en seder allergi, er det noen tilnærminger som en person kan ta. Noen velger å bruke over-the-counter medisiner, andre foretrekker en helhetlig tilnærming og atter andre prøver å endre sin livsstil.

Ta medisiner

Ta medisiner ved utbruddet av sedertre blomstringen sesongen for å hindre noen stor allergisk reaksjon. Velg-medisiner som best din livsstil. Du kan velge en daglig, en gang om dagen 24-timers allergi pille som Claritin eller Zyrtec. Bli på 24-timers allergi pille for hele sesongen. Når du tror det å være over, slutte å bruke 24-timers medisiner og vente i to dager for å se om du har en allergisk reaksjon. Hvis du gjør det, kan du fortsette å bruke medisiner. Du kan også velge å ta noe sterkere, som Benadryl, men det kan gjøre deg svært søvnig. Hvis du bruker Benadryl, ta det hver fire til seks timer eller etter behov for å behandle symptomene.

Velg Holistisk metoder

Det kan være lurt å velge en mer helhetlig tilnærming og forebygge og behandle sedertre allergi med homeopathics, aromaterapi eller akupunktur. Bruk rødt sedertre, gran og rosentre oljer for aromaterapi tilnærming. Plasser en dråpe av hver olje på den ene håndleddet og la oljen trekke inn. Gjenta 2-3 ganger om dagen eller som symptomene vedvarer. Oljene inn i blodet i løpet av 20 sekunder, og vil føre til at kroppen til naturlig bekjempe reaksjonen.

Snakk med en alternativ medisin profesjonell på en lokal sunn mat butikk eller en privat praksis etter anbefalinger for et homøopatisk middel som vil behandle en cedar allergi. Følge instruksjonene nøyaktig for å få et vellykket resultat.

Finn en lokal akupunktør som kan behandle symptomene med spesifikke teknikker.

Endre livsstil

Endring av livsstil kan i stor grad bidra til å forebygge og behandle sedertre allergisymptomer. Unngå utendørs så mye som mulig. Hold vinduene i huset ditt og bilen lukket. Kjøpe et luftfilter for ekstra filtrering i hjemmet. Holde hjemmet ved 40 prosent fuktighet for å opprettholde riktig fuktighet som trengs for kroppen, spesielt bihulene, for å fungere skikkelig. Hvis du er villig til å gjøre en stor endring, bør du vurdere å flytte til et sted med en lav sedertre befolkning.

Eastern Red Cedar Oil Remedy

Østlige rødt sedertre, en einer bartre innfødt til mer enn 30 stater øst for Rocky Mountains, har vært brukt i århundrer av indianere som en generell tonic og naturlig middel for en rekke fysiske plager. Den familiarly duftende, aromatisk tre er brukt i møbler og blyant produksjon, og er en naturlig insektmiddel. Oljen er giftig hvis tatt internt, men bladene, bær og røtter brukes i alternativ medisin forberedelser.

Aroma Therapy

Østlige rødt sedertre olje, også kalt einer eller sedertre olje, er lett tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker. Oljen kan tilsettes i små mengder til oppvarmet damp vaporizers eller potpourri potter som en inhalant å lette luftveis og kongestiv problemer, astma symptomer, bronkitt og hode forkjølelse. Sedertre røkelse er også rapportert å ha en beroligende effekt på nervene og de som lider av angst.

Eksterne rettsmidler

På grunn av sine antibiotika og snerpende egenskaper, kan sedertre olje brukes i små mengder for å lette kløende hud og akne. Bare dyppe en bomullspinne i en liten mengde olje og påfør direkte på berørte området. Når fortynnet med vann, kan oljen bli brukt i behandling av flass og fet hud som en hår skylling eller i badekaret. Blandet med en kroppsolje eller fuktighetsgivende krem, kan sedertre olje også anvendes for å bekjempe resultatene av eksem og psoriasis, artritt lette smerte, og for å behandle revmatisme. Flere dråper olje lagt til et varmt bad kan også berolige verkende og leddgikt muskler. Pulverisert østlige red cedar kan kjøpes på helsekostbutikker eller naturmedisinere og kan brukes som omslag til å helbrede eller forebygge infeksjoner fra kutt eller stikk.

Slippe litt varmt vann på midten av et gasbind kvadrat eller bandasje og dryss med litt sedertre pulver før bruk for et kutt eller sår. Det kan bli forandret daglig. En konsentrert bruk av rødt sedertre te kan brukes på utslett, og vil lindre smerten av solbrenthet.

Interne rettsmidler

Bruken av østlige rødt sedertre, eller einer te, antas å være svært nyttig i behandling av magesmerter og mageproblemer, diaré, hoste, hodepine, og muligens magesår. Den kan også brukes som et diuretikum, men mengder bør begrenses til små mengder. Det er lett gjort ved å plassere et dusin unge bær-mindre, grønne kvister i en liter kaldt vann, deretter bringe til en byll og la småkoke i ca 10 minutter. Sil den eventuelle plantemateriale å ta av og bruke som vanlig te.

Bærene kan også være brygget til en te. De kan kjøpes fra naturmedisinere eller organiske matbutikker enten tørket eller allerede sikret. Bruk én strøken ts. av tørket bær per kopp kokende vann og la bratt i minst 15 minutter.

Forsiktighetsregler

Ikke drikk te under graviditet, amming eller kraftig menstruasjon. Det er kjent å stimulere livmoren, og kan føre til blødninger eller tyngre arbeids sammentrekninger.

Ikke drikk te hvis lider av nyresykdom eller infeksjon.

Ikke drikk te daglig i mer enn ca fem uker på rad.

Alltid hud teste olje eller grøtomslag for allergiske reaksjoner før gjentatt bruk.

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min


Ansiktene våre har millioner av små olje kanaler som hjelper næring til huden og holde den føyelige. Når en oljekanal blir tett eller blokkert, kan det føre til en betent lyte som er mer kjent som en zit eller en kvise. Når en blokkert olje duct skjer for å være i umiddelbar nærhet av en hårsekken, kan det føre til ytterligere irritasjon, særlig hos menn som har ansiktshår er mer grov. Bli kvitt en blokkert olje duct på ansiktet ditt tar litt tålmodighet og konsekvent omsorg, men du bør være i stand til å klare det opp innen en uke.

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min

•  Vask ansiktet grundig med en mild rensemelk som er olje gratis. Ikke skrubb huden kraftig ved å unngå å irritere området ytterligere. Tørk huden med et håndkle.

Påfør en skavank krem eller gel som inneholder salisylsyre til den blokkerte oljekanalen ved hjelp av en ren finger. Salisylsyre vil hjelpe tørke opp olje for å fjerne tilstoppet kanalen.

Avstå fra å forsøke å "pop" eller klem lyte, da dette kan gjøre det verre i form av ekstra infeksjon så vel som irriterende og muligens arrdannelse området. Klipp neglene korte hvis du finner du er fristet til å plukke på lyte. Jo mer du la den være alene, jo raskere vil det gro.

Gjenta denne prosessen hver morgen og kveld fram til den blokkerte oljekanalen er ryddet opp.

Hint

  • En vanlig hudpleie rensing regime er viktig hvis du ønsker å unngå ansikts blemishes.
  • Hvis irritasjonen øker eller forblir uendret etter en uke, ta kontakt med hudlege.

Kan Cedar Shards brukes til å frastøte Kakerlakker?

Kan Cedar Shards brukes til å frastøte Kakerlakker?


Kakerlakker er insekter som kan invadere ditt hjem og bor i store antall i veggene. De er tiltrukket av mat og vil leve og gjemme seg i mørke, kule steder. Med sine harde skall, er de veldig vanskelig å drepe, og siden de bor i slike høye tall, og drepte alle av dem er svært vanskelig uten en gift eller mort avskrekkende. Det er mye lettere å forebygge kakerlakker enn det er å drepe dem når de er i ditt hjem. Cedar skår, pepper spray, borsyre og kattemynte kan alle brukes til å avskrekke kakerlakker.

Cedar Shards

Cedar skår er en trygg og organisk mort avskrekkende. Kakerlakker liker ikke lukten av sedertre, så hvis du holder sedertre i mørke hjørner av ditt hjem og i sjeldent brukte områder, som loft, kjellere og skap, vil Kakerlakker holde seg borte.

Hot Pepper Sprays

Hot Pepper spray er en avskrekkende for insekter og dyr. De liker ikke lukten eller smaken, så sprøyting varmt pepper eller holde chili pepper mikser rundt huset vil holde kakerlakker og andre skadedyr unna.

Borsyre

Du kan få borsyre på apotek. Kok den til den er oppløst, og deretter sette den i en sprayflaske. Spray toppen av alle dine tre skap og mørke hjørner av ditt hjem. Hvis en feil prøver å oppgi ditt hjem hvor du sprayet borsyre, vil det bringe syre tilbake til reiret sitt og drepe andre bugs. Borsyre er giftig ved inntak, så hold det unna barn og kjæledyr.

Catnip

I områder med kakerlakker, la en liten pose med capnip. Den aktive ingrediensen i kattemynte, nepetalactone, er ikke giftig for mennesker og dyr og en frastøtende for kakerlakker. Siden katter er tiltrukket av kattemynte, dette bør ikke brukes i hjem med katter.

Utgassing

Hvis du allerede har en koloni av kakerlakker i hjemmet ditt, kan det hende du trenger å leie en exterminator som vil desinfisere hjemmet ditt. Dette kan være en meget invasiv prosess, slik det er best for å hindre kakerlakkene hvis mulig.

Vegetabilsk & olje Nyre Stone Cure

Vegetabilsk & olje Nyre Stone Cure


Nyrestein er en vanlig urinveislidelse. Ifølge University of Maryland Medical Center, dårlige kostvaner er en primær årsak til nyrestein formasjon. Mer enn 240.000 amerikanere lider av nyrestein på grunn av inntak av høy-kalsium diett. Feil livsstil kombinert med uregelmessige matvaner, spise fastfood, forbruk av magert kjøtt, en hektisk livsstil og mangel på daglig mosjon forårsake nyrestein. Symptomene inkluderer magesmerter, feber, kvalme og oppkast.

Kost Therapy

Mer enn 85 prosent av nyrestein lider passere sine nyrestein gjennom urinering i løpet av de første 72 timene. Du må gå til legen din dersom symptomene dine vedvarer og øke. Nyrestein kan kureres med medisiner og kirurgi, men et hjem rette er å endre kostholdet. Start med å analysere hva du spiser. Lag en diett plan og hold deg til den. Spis fiberrike grønne grønnsaker som bønner, selleri og alle bladgrønnsaker aksepterer spinat. Selleri har den ernæringsmessige styrke til å bryte kalsium forbindelser, og dermed hindre dannelsen av nyrestein i nyrer eller galleblæren. Reduser forbruket av spinat, blomkål og brokkoli. Spis minst tre til fem porsjoner med grønne bladgrønnsaker i sin rå tilstand hver dag. En annen grønnsak som bør danne en viktig del av den nye kosten er reddik blader. Du må suge reddik bladene i vann og spise dem to ganger om dagen. Du trenger å spise rot grønnsak som poteter og yams på jevnlig basis. Disse grønnsakene kan også bli fortært i risretter og salater.

Antioksidanter

Konsumere friske tomater og gulrøtter hver dag. Den tidligere er antioksidanter, som hindrer oppsamling av urinsyre og kalsium i et område i nyrene. I tillegg er magnesium-rike næringsmidler gir viktige proteiner og vitaminer for å bygge indre motstand. Dette vegetabilsk kosthold bidrar også til å jevne blodstrøm i fordøyelses og urinveiene.

Matolje

Endre matlaging medium. Bytte til en ren og lett vegetabilsk olje eller olivenolje. Drikking frisk sitronsaft, 2 oz. blandet i 2 oz. av virgin olivenolje, reduserer symptomer på nyrestein. Konsumere blandingen daglig med et glass vann.

Hvordan å miste vekt med kokos olje

Hvordan å miste vekt med kokos olje


Mange dieters og ernæringseksperter er å snu til kokosolje for sine utrolige fordeler. Mange ønsker å gå ned i vekt med kokosolje, og andre bare vil ha de nærings helsemessige fordeler av de essensielle fettsyrene som finnes i kokosolje. Kokosolje er en utmerket olje, og kan brukes i baking, koking og sautéing. Mange spiser også kokosolje rå som et supplement, og tilsett kokosolje til smoothies, shakes og andre drikker. Les videre for å lære hvordan å miste vekt med kokos olje.

Hvordan å miste vekt med kokos olje

Forskningskokosolje og lese om dens forbindelse til vekttap. Kroppen forbrenner kokosolje i stedet for å lagre den, slik at det gir deg energi heller enn å gjøre deg fetere. Les boken "Know Your Fats" av Mary G. Enig å lære om de beste fett til kostholdet ditt, inkludert kokosolje.

Finn ut hvor mye kokosolje du bør spise daglig, avhengig av dine personlige behov og smak til oljen. Diskuter dette med din ernæringsfysiolog eller naturopathic lege hvis du har en for konsultasjon. Pass på at du har et balansert kosthold og en sunn plan.

Ta en spiseskje rå extra virgin kokosolje i morgen for å øke stoffskiftet hele dagen.

Bruk kokosolje til å smøre Loaf panner, kake kokekar, cookie ark og gryteretter når du bake. Kokosolje er fast ved romtemperatur og gjør en stor forkortelse erstatning - det er mye mer næringsrik enn delvis hydrogenerte vegetabilske oljer.

Bland rå kokos olje inn dine shakes og smoothies, som du kan gjøre ut av yoghurt og frukt for en sunn drink eller et måltid erstatning.

Bruk kokosolje i stedet for smør som pålegg på brød og i dine bakevarer.

Patchouli Olje bivirkninger

Patchouli olje tilbyr en rekke bemerkelsesverdige fordeler. Den brukes i aromaterapi, massasje, parfyme og alternativ medisin, og er mest verdsatt som en stemning løfteren. Som med de fleste aromaterapi, negative bivirkninger er vanligvis begrenset og mild. Men personer med sensitiv hud eller en historie med overfølsomhet for aromaterapi bør være forsiktige i sin bruk av Patchouli olje. Det kan være en ekstrem middel og forårsake døsighet, og bør derfor ikke brukes når årvåkenhet er nødvendig.

Om Patchouli Oil

Patchouli olje er en besynderlig parfymert essensielle oljen stammer fra en busk hjemme i Sørøst-Asia, spesielt India. Det toppet seg i popularitet som en røkelse og parfyme i løpet av seksti-og syttitallet i USA, men ble brukt som en møll frastøtende på indiske stoffer som sendes rundt om i verden så tidlig som på 1800-tallet. For mange, duft av patchouli har en slags uuttalt mystisk kvalitet stemningsfull av mysterier og rikdom av Orienten. Noen finner duften altfor uvanlig eller bitter.

Medisinske fordeler

Magesmerter, samt oppkast, diaré og tap av matlyst, kan lindres ved Patchouli olje. Det kan redusere væskeansamlinger i forbindelse med menstruasjon. Patchouli kan anvendes som en deodorant, antiseptisk og helbredelse salve for tørr hud. Noen kvinner hevder at det har lettet cellulitter og mange har funnet det å være en effektiv antidepressant.

Aromaterapi Fordeler

Patchouli olje aldre godt og er lett blandet med andre oljer, noe som gjør det en ofte brukt base for aromaterapi blander og parfymer. Aromaterapi entusiaster prise Patchouli olje for sin evne til å samtidig stimulere og slappe kroppen. Ved innånding, er dens duft antas å frigjøre destruktive energi fra systemet, lindre stress og angst og erstatte negativitet med klarhet i sinnet.

Huden fordeler

Olje Patchouli gjør en utmerket massasjeolje for sine aromatherapeutic egenskaper, så vel som for dens fordeler som en topisk påføring hud. Patchouli olje er en effektiv fuktighetskrem og har vært kjent for å lette en rekke hudsykdommer som eksem, kviser og eksem. Det reduserer synligheten av arr og fine rynker, og kan også være nyttig mot flass og andre skalp forhold.

Forsiktighetsregler og Betraktninger

Bortsett fra sin uvanlig duft, er den primære klage mot Patchouli olje at det kan handle på kroppen som et beroligende middel når for mye blir brukt. En stor dose av oljen ikke lenger vil ha en stimulerende virkning på kroppen, og forårsaker ekstrem avslapning og døsighet i stedet. Som med alle aktuell behandling, bør Patchouli olje bli testet på en liten flekk på huden for uvanlige bivirkninger før faktisk bruk. Noen mennesker er mer sensitive enn andre for virkningene av aromaterapi generelt, og kan kreve moderasjon i bruk av aromaterapi olje. Vær alltid forsiktig. Alvorlige negative reaksjoner på Patchouli olje er sjeldne, imidlertid, og mange har hatt stor nytte av regelmessig bruk.

Jatropha olje Spesifikasjoner

Jatropha olje Spesifikasjoner


Jatropha curcas er en tørke-resistent lite tre, hovedsakelig dyrket i tropiske og subtropiske områder av verden. Den vokser opp til fem meter høye og lever i ca 50 år. Grenene inneholder lateks, en melkeaktig stoff som stivner når de utsettes for luft. Frøene er omtrent på størrelse med golfballer og produsere en relativt høy avkastning av gulaktig væske, som ligner på palmeolje som kan gjøres om til biodiesel. Bladene er glatt og 10 cm til 15 cm i lengde og bredde.

Jatropha som en kilde til Biodiesel

Jatropha er et lovende kilde for biodiesel og mange land har begynt å utvikle program for å produsere det i stor skala. India, som er verdens sjette største nettoimportør av olje i verden, investerer mer enn 300 millioner dollar hvert år i biodiesel forskning. I 2003, basert på lovende forskning, ble den indiske regjeringen interessert i å vokse jatropha trær som en kilde til biodiesel. Det subsidiert et program for å etablere jatropha plantasjer på 27 millioner hektar av ødemark. Andre land, inkludert Sør-Kina, Thailand, Zimbabwe, Brasil, Singapore og Filippinene raskt fulgt etter.

Det ble snart oppdaget imidlertid at mens jatropha kan vokse i alle jord, må den fruktbare, godt overrislet jord for å produsere avlinger tilstrekkelige for storskala bruk. For å utvinne oljen av jatropha i industriell skala, dyrkingsmetoder må forbedres. Pågående forskning er gjennomført for å øke avkastningen. En San Diego oppstart selskap, SG Biodrivstoff, mener det er på vei til firedobling jatropha olje avkastning.

Jatropha som en Hedge

Før etablering av plantasjer for biodiesel, jatropha mest vanlige bruken var som hekker eller levende gjerder. Plantet rundt verdifulle avlinger, jatropha hekker beskytte dem mot beitende dyr. De brukes også til å redusere grensetvister og gir skygge for planter som krever beskyttelse mot solen. De falt bladene brytes ned, og gir organisk gjødsel og samtidig forbedre meitemark aktivitet, som forbedrer den generelle kvaliteten på jordsmonnet. Røttene blir nær overflaten i en lateral retning, og dermed hindre at vind-og vannerosjon.

Jatropha som gjødsel og insektmiddel

Den trykkes frø kake fra jatropha treet, som er residuet fra oljeutvinning, er rik på nitrogen, fosfor og kalium, og inneholder mer gjødsel næringsstoffer enn kylling eller storfegjødsel. Det har også insekticid og molluskicid egenskaper, og kan redusere mengden av nematoder i jord

Jatropha medisinske egenskaper

Barken av jatropha treet inneholder tanniner brukes som astringents. Latex, ekstrahert fra barken, har antimikrobielle egenskaper mot Staphylococcus, Streptococcus, og E. coli. Latex er også en effektiv blodstillende for kutt og blåmerker på grunn av sin koagulasjon egenskaper. Den topiske anvendelse av rot pulver i form av pasta blir også brukt eksternt som et anti-inflammatorisk.

Olje kapsler og vekttap

Med hektisk tidsplaner, er det ikke alltid mulig å faktisk konsumere mat som gir oljer som fisk, kokosolje, linfrø og peppermynte oljer. Så disse oljer er ekstrahert og laget i form av kapsler eller kosttilskudd. Noen av disse olje kapsler bidrar i vekttap.

Fiskeoljekapsler

Ifølge en studie ved University of Georgia, publisert i Journal of Nutrition, inneholder fiskeolje DHA som hemmer veksten av pre-fettceller i fettcellene. De dreper de pre-fettceller i prosessen. De fiskeoljekapsler er derfor brukt i vekttap programmer, sammen med riktig kosthold og mosjon.

Coconut Oil kapsler

Kokos olje kapsler er dannet av konsentrert kokosolje ekstrakt og brukes som kosttilskudd for å redusere vekten. Ifølge Organic Fakta, "[Kokosolje] inneholder korte og mellom fettsyrer som hjelper i å ta av overdreven vekt. Det er også lett å fordøye og det hjelper i sunn funksjon av skjoldbruskkjertelen og enzymsystemer. Videre, det øker kroppens stoffskifte ved å fjerne stress på bukspyttkjertelen, og dermed brenner mer energi og hjelpe overvektige og overvektige mennesker redusere sin vekt ".

Linfrøolje kapsler

Linfrøolje, et utdrag fra lin anlegget. er kjent for å ha store helsemessige fordeler. Den inneholder mange nyttige næringsstoffer som Omega-3 fettsyrer som bidrar til å regulere vekten. Det er dessuten rikt på fiber og gjør en person full lett. Det reduserer sultfølelse og hjelper også i absorpsjon av kalsium. Selv om det har en rekke helsemessige fordeler, videre studier må bekrefte de potensielle rolle i vekttap.

Peppermynteolje kapsler

Peppermynte hjelpemidler i vekttap programmer. Ifølge en studie utført av Dr. Alan Hirsch, "Peppermint utløser hjernen din satiety senter, den ventro-mediale kjernen av hypothalamus. Dette fører til en full følelse som tillater deg å spise mindre og være fornøyde".

Advarsel

Kosttilskudd som fiskeolje, kokosolje og linfrø olje kapsler må være under tilsyn av en lege. Dessuten, disse er kosttilskudd og ikke mirakel tonics. De kan hjelpe til i prosessen med vekttap kun når den kombineres med andre faktorer av diett og mosjon.

Hvordan å miste vekt med kokos og linfrøolje

Kokosolje og linfrø olje nyte popularitet som vekttap kosttilskudd. Begge oljer kan gi andre helsemessige fordeler også. Kokosolje er spesielt spioneringen for sunnere hud og hår, og linfrø for å fremme sunne kolesterolet. Arbeide disse kosttilskudd i din diett for vekttap krever noen know-how, og en vilje til å venne deg til deres smaker.

Hvordan å miste vekt med kokos og linfrøolje

•  Se etter virgin kokosolje på en vitamin butikk eller en helsekostbutikk. Du bør finne flasker med linfrøolje med lignans i nedkjølt delen av den samme butikken. Virgin kokosolje er kaldpresset, noe som betyr at viktige næringsstoffer blir ikke ødelagt. Tilsvarende er den beste kvalitet linfrøolje kaldpresset i tillegg. Hold linfrø olje nedkjølt til enhver tid, og ikke bruke det i matlaging, som oppvarming ødelegger sine gode egenskaper. Kokosolje kan oppbevares på et kjølig og tørt sted.

Ta den foreslåtte dose for kokosolje (1 ss. Daglig), ifølge Ingrid Kohlstadt, er MD Kokosolje ofte spises rett fra skjeen for skjoldbrusk-støtte, opp til 3 ss. daglig. Men for vekttap formål, er det best å erstatte den vanlige matolje med kokosolje, i stedet for å legge ekstra kokosolje til kosthold. Virgin kokosolje beholder den karakteristiske smaken av kokosnøtter, så det kan være lurt å starte med å sauteing mat med smaker som ikke kolliderer, for eksempel reker eller kylling. Når du er vant til smaken, prøve kokos olje med egg, biff, eller andre matvarer ikke vanligvis servert med kokossmak.

Ta den foreslåtte bruk for linfrøolje (også 1 ss. Daglig). Linfrøolje har en ideell forbrukes ved å blande inn yoghurt eller cottage cheese. Ifølge protokoller fra Johanna Budwig, Ph.D., de probiotiske proteiner i yoghurt eller cottage cheese la oljen bli vannløselig, noe som øker aktiveringen i kroppen. Selv de som liker nutty smaken av flaxseeds kan bli skremt av den fettete tekstur og sterk smak av kaldpresset olje blandet med cottage cheese. Fruktige yoghurt i ett med smaken, men teksturen ikke kan unngås. Men dette er den mest effektive måten å introdusere linfrø olje inn i kroppen, og de helsemessige fordelene er absolutt verdt den karakteristiske tekstur.

Arbeid oljer i kostholdet ditt gradvis, spesielt hvis du ikke allerede forbruker sunne oljer gjennom kosten eller kosttilskudd. Enten arbeid i en olje på en gang, eller begynne med halvparten av den foreslåtte bruk av begge oljer.

5-støtte vekttap innsats med trening og sunn mat valg. Både kokosolje og linfrø olje kan øke metthetsfølelse, slik at du kan naturligvis lyst til å spise mindre. En brasiliansk studie viser at over en 12-ukers periode, forbruker kokosolje i tillegg til sunt kosthold og mosjonsvaner fremmer tap av magefett. Det er ingen fast frist for å miste vekt med kokos og linfrø oljer, men som med alle kosttilskudd, gi prosessen litt tid til å jobbe --- tre måneder, gi eller ta, avhengig av din situasjon.

Hint

  • Linfrøolje er kjent for å øke metthetsfølelse, så ta dette rett før din største måltidet på dagen. Aldri kjøpe unrefrigerated linfrøolje, og ikke kjøpe olje uten lignans. Hvis du bare ikke kan tolerere smaken av linfrøolje, vurdere sliping flaxseeds over cottage cheese eller yoghurt.
  • Linfrø er en kilde til fytoøstrogener, og kan ha en østrogenlignende effekt på kroppen. For noen kvinner, er dette ønskelig; tar fytoøstrogener kan tilby støtte for symptomer på overgangsalder som hetetokter. Imidlertid er sikkerheten av slike kosttilskudd som heftig debattert som hormonbehandling for kvinner. Fytoøstrogener og østrogen har begge blitt koblet med økte samt redusert risiko for brystkreft. Hvis du er under en lege omsorg for noen relatert problem, diskutere med legen din alle kosttilskudd du ønsker å ta.

Linfrøolje og Vekttap

Ifølge WeightLossNutrition.org, inneholder linfrøolje Omega 3 og Omega 6, essensielle fettsyrer som hjelper kroppen å bryte ned mat og fordøye den. Linfrø olje kosttilskudd dietter som kanskje ikke har nok fettsyrer i det allerede.

Vekttap fordeler

Linfrøolje har vekttap fordeler på grunn av sine essensielle fettsyrer. Disse syrene hjelper til med fordøyelsen og øke våre kroppens energireserver, sier Verdens sunneste Foods hjemmeside.

Andre fordeler

Linfrøolje har mange helsemessige fordeler bortsett fra generell vekttap. Linfrø er en god kilde til fiber, og fiber er en viktig del av et sunt kosthold som reduserer risikoen for å utvikle visse typer kreft og hjertesykdommer.

Typer av linfrø

Snarere enn piller, noen mennesker blande hele eller malt flaxseeds i maten deres. Hele flaxseeds er funnet i dagligvarebutikk bulk binger og linfrø olje piller er funnet med vitaminer og andre kosttilskudd.

Hvor mye du skal ta

Den generelle anbefalt dose linfrøolje er 1000 mg om dagen, som vanligvis er beløpet i en kapsel.

Når du skal ta Linfrøolje

Linfrøolje bør tas på samme tid som de andre vitaminer. Du bør ta en pille hver dag med dine daglige vitaminer.