Digidexo.com

Bør jeg bruke et klyster bag?

Klyster sekker brukes til å levere væske inn i rektum for rensing før rektal undersøkelser, personlige hygieniske rensing før intim aktivitet, og for behandling av forstoppelse. Klyster poser er mer fleksible enn ingredienser klyster løsninger, og mer effektiv enn små-volum-fremgangsmåter for administrering av et klyster. Mens små-volum enemas kan brukes for å rense kolon for mange av de samme formål, har større kapasitet av klyster posen har vist seg å være mer effektive i å gi en mer grundig rengjøring av herdet avføring og fekal rester fra kolon og endetarm.

Forstoppelse

Bruk klyster pose for behandling av moderat alvorlig forstoppelse, så vel som til behandling av kronisk forstoppelse. Ved hjelp av en klyster bag til å behandle forstoppelse gir mer fleksibilitet i å bestemme hvilken løsning som er bedre å bruke for et klyster, avhengig av alvorlighetsgraden av en episode av forstoppelse. Bruker vann fra springen klyster for tilfeller av moderat forstoppelse. Bruke klyster løsninger som består av mild håndsåpe og en teskje av enten Epsom salt eller bordsalt for mer alvorlige tilfeller. Klyster sekker holder en større kapasitet av væske, og derfor har evne til å lindre forstoppelse mer effektivt enn mindre volum enemas slik som engangs klyster eller klyster pærer.

Gastrointestinale Eksamen

Rensing fordøyelseskanalen før medisinske undersøkelser hjelper testen for å bedre tyde på problemer i fordøyelseskanalen. Bruk av orale avføringsmidler vil rense ut fordøyelseskanalen i løpet av noen timer ved bruk av en to-liters klyster pose vil rense den nedre del av tykktarmen i løpet av noen minutter. Ansett en rekke klyster administrasjonsstillinger, inkludert kne-bryst posisjon, venstre og høyre side stillinger, og on-the-back posisjon, når du bruker klyster for rensing før medisinske undersøkelser.

Personlige behov

Ved hjelp av klyster for rensing før intim aktivitet kan lindre en pinlig situasjon. Bruk en varm vann fra springen klyster fra en klyster bag å rense anus og rektum av fecal rester selv om du bruker kondom ved intim aktivitet som involverer anus og rektum. En klyster pose fylt med vann fra springen, beholdes i fem til ti minutter, og deretter utvist, vil rense endetarmen, slik at du kan nyte intime anal aktivitet uten store problemer av en pinlig og rotete situasjon. Utvise klyster grundig når du bruker det for denne type rensing for å unngå lekkasje av klyster løsning og avføring.