Digidexo.com

Farene ved Konjac Root

Farene ved Konjac Root


Konjac mannan rot, også kjent som glucomannan, er en løselig fiber som brukes til å tykne asiatisk mat, slik som tofu og nudler. Når rot kommer i kontakt med vann, vil det oppløses ikke, men går over i en ikke-fordøyelig gel at legemet skiller ut, i henhold til nettsiden Bodybuildingforyou.com. Den brukes i slankepiller fordi det gir en følelse av fylde eller metthetsfølelse. Det har også blitt funnet til å behandle forstoppelse, og kan senke kolesterolnivået i tillegg. Det er flere mulige bivirkninger til å spise konjac rot, men de er stort sett små og reversible.

Gastrointestinal

Som mange andre løselig fiber, kan konjac rot forårsake økt avføring, diaré, oppblåsthet, magesmerter og luft i magen, melder Ray Sahel, MD, på Bodybuildingforyou.com hjemmeside. Redusere mengden rot du spiser vil typisk reversere disse symptomene, ifølge Cellhealthmakeover.com hjemmeside.

Ernæring

Konjac root kan hindre kroppen fra fullt absorberende næringsstoffer i andre matvarer, så det er lurt å ta en daglig multi-vitamin for å unngå å utvikle en ernæringsmessig mangel, ifølge nettstedet Cellhealthmakeover.com.

Svelgevansker

Slankepiller som inneholder kinjac root bør tas med vann, men denne kombinasjonen kan føre til at pille å ekspandere i halsen, selv om dette er en sjelden bivirkning.