Digidexo.com

Hva er forskjellen mellom Medicare Medigap & PFFS forsikring?

Hva er forskjellen mellom Medicare Medigap & PFFS forsikring?


Helseforsikring - private og offentlige planer - Arent akkurat kjent for å være lett å forstå. Med alle de sjargong, er det noen ganger vanskelig å holde alt rett. Medicare og Medigap høres nesten helt like, og som kan huske alfabetet suppe som utgjør vilkår som PFFS? Men når du gjør en innsats for å lære systemet, holde alt rett kan være mye enklere.

Medicare

Begrepet Medicare refererer til regjeringen administrert helseforsikring system som er tilgjengelig for amerikanere 65 og eldre og funksjonshemmede personer. Det finnes ingen inntektsgrenser for å kvalifisere for Medicare. Så lenge du har jobbet og betalt inn Social Security for totalt 10 år, deler av Medicare er gratis. Selv om du ikke har, kan du fortsatt få Medicare hvis du er en lovlig borger for et gebyr. Noen kostnader er knyttet til ulike deler av Medicare.

Komponenter av Medicare

Medicare kan ganske enkelt bli forklart i fire deler --- deler A, B, C og D.

Del A er innleggelse sykehus dekning. Dette dekker sykehustjenester.

Del B er poliklinisk dekning. Dette dekning omfatter legebesøk, rutine omsorg, forebyggende pleie, vaksiner, holdbar medisinsk utstyr.

Del C refererer til en del av Medicare der du kan få del A og B gjennom en rettet helseplan. Dette er kjent som Medicare Advantage.

Del D refererer til private helseplaner som tilbyr stoffet dekning for folk som har Medicare.

Medigaps

En Medigap er knyttet til Medicare. Det er ikke offisielt godkjent av regjeringen som Medicare er, men det er for å brukes med Medicare. En Medigap er supplerende forsikring --- med andre ord, det fyller ut hullene av Original Medicare. Du kan ikke kjøpe en Medigap å jobbe med en Medicare Advantage plan.

Medigaps kan kjøpes fra private forsikringsselskaper. Disse planene utgangspunktet plukke opp hva du vil måtte betale ut av egen lomme med Original Medicare --- ting som egenandeler og coinsurances.

For å finne ut nøyaktig hva Medigap dekker og kostnadene av planen, bør du kontakte den private plan selge det. Avhengig av din tilstand, kan du bli begrenset i når du kan kjøpe en Medigap plan.

PFFS

PFFS står for Private Fee-for-service. Forskjellen mellom opprinnelige Medicare og PFFS er at Medicare er en Fee-for-service plan som er allment akseptert på landsbasis. PFFS er tilgjengelig gjennom private helseforsikring selskaper.

Hvordan de Sammenligne

PFFS planer er tilgjengelig gjennom Medicare Advantage som et alternativ til Original Medicare. PFFS betyr egentlig hva det står --- legen din mottar et gebyr for hva tjenesten tilbys. Hver PFFS plan har et særlig vilkår og betingelser for betaling. Når du ser en lege ved hjelp av de fleste andre typer forsikring, vanligvis en gang at legen går med på å behandle deg, vil de fortsette å behandle deg. Men under PFFS, kan legen ombestemme seg til enhver tid. Disse planene har ikke et nettverk, i motsetning til Medicare.

Videre kostnader forbundet med PFFS varierer avhengig av planen, mens Original Medicare kostnader er de samme over hele landet.

Du kan ikke kjøpe en Medigap å jobbe med en PFFS fordi PFFS er en type Medicare Advantage plan.