Digidexo.com

Natural Cures for en baby med en tørr hoste etter influensa

Når det gjelder å hoste og babyer, må den mest delikate behandlinger anvendes. Du ønsker ikke å være å gi barnet ditt kjemisk fylt farmakologiske produkter, så å finne et naturlig middel virker som den mest åpenbare svaret på barnets lunger og hoste.

Badstuer

En naturlig måte å kurere en tørr hoste som barnet kan lide gjennom er et dampbad. Dampen at det varme vannet avgir vil hjelpe rehydrere luften passasjer som har blitt tørre og sveve i din baby. Tegn et varmt bad og la babyen å suge i varmt vann i ca 10 minutter. Babyen vil puste inn dampen og det vil fjerne hennes system. Du kan gjøre badet enda mer effektiv ved å legge inn noen badesalt, eucalyptus eller timian olje.

Urtete

Urtete er også en annen stor rette for en hoste, selv for en baby. Lakris, svart, kamille, salvie og timian te er alle gode valg. De antibakterielle egenskapene som te avgir er perfekt for behandling av tørr hoste. Bakteriene som er årsak til hoste trenger å bli angrepet, men halsen må også være hydrert. Dette er grunnen til at te er så gode på å behandle hoste. Ikke gjør vannet for varmt, men varmt nok til å skikkelig slipper de helbredende enzymer som finnes i te. Du kan legge til en skvett sitronsaft og en spiseskje honning for te å bli enda mer effektive.

Herbal Rub

En urte gni kan også være svært effektiv i behandling av en baby dårlig hoste. For å forberede, bland noen spiseskjeer med olivenolje med to dråper eukalyptus, salvie, rosmarin eller peppermynte olje. Softly massasje oljen blandingen inn i barnets bryst og rygg. Sett en skjorte tilbake på babyen å varme opp blandingen til å bli frigitt. Etter hvert som barnet puster i oljer, vil hoste smelte bort.