Digidexo.com

Hvordan redusere Pain Fra Helvetesild

Helvetesild er forårsaket av vannkopper virus kalt herpes zoster og kan dukke opp mange år senere i visse individer. Det er fortsatt usikkert hva som utløser helvetesild, men stress, sykdom og et svekket immunforsvar kan alle spille vesentlige medvirkende faktorer til sitt utseende.

Helvetesild presenterer seg som smertefulle, røde blemmer på hudoverflaten og smertene er ofte beskrevet som brennende, prikking og / eller med nummenhet. Selv etter blemmene har ryddet bort, kan smertene vedvare i mange måneder i visse mennesker.

Denne artikkelen vil gi noen tips og råd om hvordan du kan redusere smerte fra helvetesild.

Hvordan redusere Pain Fra Helvetesild

Bruk over-the-counter medisiner som Tylenol eller aspirin for å redusere smerter i den innledende til tidlige stadier.

Bruk smertestillende salve eller krem. Visse urte behandlinger har smertereduserende egenskaper, for eksempel, besitter johannesurt antivirale egenskaper så vel som evne til å redusere smerte.

Få nok hvile og prøv å ikke bli for stresset. Unngå å legge flere stressfaktorer i livet ditt siden du trenger for å bygge opp immunforsvaret til å bekjempe viruset og å hjelpe tilstanden rydde opp så fort som mulig.

Når blemmer har dannet i den andre fasen, er det måter å finne noen lettelse. Det eneste du ikke bør gjøre er grunnen av eller bryte blemme huden, da dette vil øke risikoen for infeksjon og kan gjøre tilstanden verre. Det er bedre å la blemmer alene for å helbrede. Holde huden ren og vaske ofte med såpe og vann for å drepe bakterier.

Hvis du ikke er allergisk mot acetylsalisylsyre du kan foreta en aspirin lime og bruke den til blemmer. La den stå på i 10 til 20 minutter, slik at det å absorbere inn i huden. Det vil gi midlertidig lindring for et par timer fra alvorlige hudutslett.

Se etter rødhet på huden rundt blemmer. Dette kan være et tidlig tegn på infiserte huden, så du blir nødt til å behandle den raskt for å hindre den fra å bli verre. Bruk antibiotisk salve eller rense infiserte blemmer med hydrogen peroxide.

Selv etter takspon blemmer har helbredet og fjernes fra hudoverflaten i sluttfasen, kan smertene fortsatt vedvarer. En måte å bidra til å redusere smerte er å bruke Zostrix, en over-the-counter salve. Den aktive ingrediensen er capsaicin (utledet fra rød chilipulver). Det fungerer ved å hemme overføring av smerte impulser langs smerte fibre.

Bruk isposer eller Calamine lotion på sår, smertefulle hudområdene.

Hint

  • En komplikasjon av helvetesild som påvirker visse mennesker er kjent som postherpetisk nevralgi der smerten er forårsaket av ødelagte nervefibre fra helvetesild.
  • Det er viktig å oppsøke lege umiddelbart hvis du tror du har helvetesild fordi medisiner foreskrevet av en lege å behandle helvetesild er den mest effektive i de tidlige stadier av tilstanden.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning eller erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller helsepersonell.
  • Alltid konsultere legen din før du starter noen urte behandlinger eller alternativ behandling.