Digidexo.com

Tørre bitter munn Symptomer

Tørr bitter munn, som navnet tilsier, er forbigående og ofte pinlig tilstand der en person plutselig opplever uvanlig tørr munn og bitre smaksopplevelser selv til søt mat. Utbruddet av tørre bitter munn symptomer kan være forårsaket av autoimmune sykdommer slik som diabetes, tumor, aldring eller dehydrering. Disse symptomene kan også være forårsaket av bivirkninger av visse medisiner.

Bitter Taste

Tilstanden fører til bitter smak på grunn av mulig infeksjon som candidiasis eller underliggende systemforhold på grunn av manglende eller redusert produksjon av spytt.

Munntørrhet

Den tørrhet i munnen er hovedsakelig på grunn av mangel på spytt, noe som kan være forårsaket av dehydrering. Som et resultat, blir munnen øm og utsatt for bakterie-og soppinfeksjoner.

Bad Breath

Dårlig ånde er et vanlig symptom på tørr munn. Mangelen på spytt eller fluidet som passerer i munn forårsaker noen infeksiøse bakterier til å slå seg ned i munnen og å produsere høye nivåer av svovelgasser.

Burning Tongue Syndrome

Hormonell ubalanse, en vanlig årsak til tørr bitter munn, er direkte knyttet til brennende tunge syndrom. Med det, er svie og ømhet på tungen vanligvis oppleves på grunn av tørrhet.

Pain

Den tørrhet i munnen forlater også tungen meget tørr. Dette gjør tungen ekstra mør og veldig følsom. Selv en liten skrape på munnen fôr eller skånsom børsting gjør tilstanden ubeskrivelig smertefullt.

Ruhet i halsen

På grunn av den manglende passerer spytt, redusert produksjon eller spytt og eventuell dehydrering, tørr munn bitre pasientene opplevde ruhet på halsen.