Digidexo.com

Hvordan å sykle med kneet leddgikt

Sykling med kneet leddgikt kan være en utfordring, men det kan også ha helsemessige fordeler som du ikke kan oppnå fra andre, mindre intense typer kardiovaskulær trening. Trikset er å vite hvordan du gjør det uten å skade deg selv, eller forverring kneet smerte og problemer. Noen grunnleggende informasjon om hvordan du går om denne øvelsen er trygt godt å vite før du går inn.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din. Ikke prøv noen form for sykling uten først å snakke med legen din om hvordan det kan påvirke knærne. Hvis leddgikt er avansert, kan sykling skynde degenerasjon.

Start med en stasjonær sykkel. En treningsøkt bør begynne lett, med ingen følelse av belastning, og vare i fem minutter, tre ganger om dagen. Etter et par dager i dette mønsteret, øke trinn tids av fem minutter til du jobbe opp til en time eller mer om dagen.

Øke spenningen på stasjonær sykkel; hvis det er en elektronisk modell, program sykkelen å ta deg med på "hills". Begynn ved lavere frister, deretter øker dem som du gjorde før. Når du kommer til en time med trening på den stasjonære sykkelen på en variabel program, er du klar for en vanlig sykkel.

Ta deg tid til å strekke og bruke en aktuell smertestillende til kneet før sykling. Planlegg en rute som ikke har for mange bakker, da dette kan stamme sener og sette en stor belastning på quadriceps. Begynn i det små. Planlegg en omgjengelig 30-minutters tur, og begynne langsomt.

Som kroppen justerer, sakte bygge seg opp til lengre og mer utfordrende ritt, men unngå alvorlige sykling med tung bakke arbeid og andre hindringer som folk uten kne leddgikt ville prøve. Strekk før og etter en tur for å unngå belastning og skader.

Tips og advarsler

  • Ta et NSAID (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler) som ibuprofen, naproxen eller aspirin før du sykkel for å begrense stivhet og hevelse.
  • Hvis du føler en belastning eller skarpe smerter, eller som om kneet kan spenne, stopp sykling umiddelbart og gå av kneet. Bruk is og søke legehjelp.