Digidexo.com

Herpes cyst symptomer

Herpes cyst symptomer


CDC sier at 1 av 5 amerikanske voksne og tenåringer lider av genital herpes. Lær å kjenne igjen symptomene, tthen møte med legen din for behandlingstilbud og å lære å hindre spredning av smitte.

Transmission

Genital herpes, eller HSV-2, er oftest overføres mellom seksuelle partnere, hvorav har viruset. Det kan også spres ved å berøre en smittet partner.

Tidslinje

De første tegnene vil begynne å dukke opp i løpet av 2 til 10 dager etter kontakt og overføring av viruset. Symptomene kan vare i 2 til 3 uker. De kan gjentas månedlig, gradvis økende i tiden mellom utbrudd. Det finnes ingen kur.

Først Outbreak

Under den aller første episoden av en herpes utbrudd, kan pasienten føle influensalignende symptomer som feber, hodepine og muskelsmerter. Andre symptomer kan være trykket i magen, hovne lymfeknuter i genital regionen, og smerter eller problemer med vannlating. Utflod fra skjeden eller penis er også vanlig i løpet av sloughing av prosessen.

Humper

Når en herpes utbrudd begynner de første synlige tegn er små røde nupper. Disse kan bli funnet i genitale og anale områder, i urinveiene eller i vagina, eller på livmorhalsen. Mange ganger kan de bli funnet i klynger eller grupper.

Blemmer

De støt øke i størrelse og bli blemmer eller vesikler. Disse blærer er væskefylt og kan være smertefull.

Åpne sår

Når blemmene bryte åpne, de blir åpne sår, eller sår, som vil fortsette å sive eller blø. Til slutt vil de skorpe over og helbrede, ofte ikke forlate et arr.

Lignende Disorders

Herpes cyster er ofte forveksles med mange andre lidelser. Disse inkluderer hemorroider, kviser, insektbitt, varmeutslett, inngrodde hår eller irritasjon fra barbering, jock kløe, etc. Noen ganger kan det være en kløende sprekk i huden eller slimhinnene uten sår stede, skjønt, er at fortsatt herpes. Noen av disse symptomene bør umiddelbart sjekket og testet av en medisinsk faglig.