Digidexo.com

Hva er asparges godt for?

Hva er Asparges godt for?

Hva er Asparges godt for?


Dyrket meste for sine ømme skudd, er asparges en grønnsak kjent for sine fordeler til hverdags diett på grunn av sine verdifulle kvaliteter. Det er nesten fettfritt, svært lav i kalorier og fullstappet med viktige vitaminer og mineraler. Asparges er en flott grønnsak å innlemme i kostholdet, ikke bare på grunn av sitt utvalg av nødvendige næringsstoffer for helsen din, men også fordi det er bevist å redusere en rekke medisinske tilstander.

Folic Acid i asparges

Asparges leverer en meget stor mengde av anbefalt daglig inntak av folsyre. Den folsyre gis gjennom asparges kan bidra til å bekjempe infeksjoner og øke jern absorpsjon under svangerskapet. Den folsyre levert av asparges er nødvendig for blodceller dannes, og er påvist i forebygging av helsemessige defekter, for eksempel ryggmargsbrokk, en sykdom som kan føre til lammelser eller død hos babyer.

Vitaminer og næringsstoffer

Høye nivåer av vitaminer og næringsstoffer i asparges gjør det til et svært godt valg for alle dietter. Noen av de vitaminer som den inneholder bidra til å opprettholde immunsystemet i kroppen så vel som ser etter blodet og huden. Asparagus inneholder en svært liten mengde av natrium, noe som også bidrar til å opprettholde hjertefunksjonen og blodtrykksnivåer.

Diet

Asparagus er kjent for å være meget lav i kolesterol og ikke inneholder fett. Asparagus inneholder et høyt nivå av fiber, som brukes i våre organer for å holde fordøyelseskanalen fungerer på de effektive nivåer. Fiber bidrar til å kontrollere kroppens absorpsjon og fiber finnes i asparges kan derfor hjelpe kroppen til å føle fyldigere for mye lenger, bistå i vekttap.

Anticancer Fordeler

Mange studier har vist at asparges, som inneholder anti-inflammatorisk og antioksidanter, kan redusere risikoen for visse kreftformer. Forskning viser glutation, som også finnes i asparges, kan inneholde anticarcinogen, tenkt til å endre aktiviteten av cancerøse celletyper og fungere som et naturlig forsvar mot kreft. Så langt testing for å bevise asparges kan redusere visse typer kreft er pågående, og dette er ikke avsluttet.

Hva er Mangos godt for?

Hva er Mangos godt for?


Mango er en tropisk frukt som er bra for mer enn bare en søt og syrlig tillegg til snacks, dips, dressinger og måltider. Gjør mango en vanlig tillegg til sunn livsstil, og kroppen din vil dra nytte av vitaminer, næringsstoffer og antioksidanter som kommer fra lav-fett, fiberholdig frukt.

Næringsstoffer

Mangos er fulle av vitaminer og mineraler som gjør dem bra for en høy ernæringsmessig verdi. Frukten har B-vitaminer, folsyre, vitamin C, vitamin A, kalsium, magnesium, jern, sink og kalium, som er alle næringsstoffer som gjør kroppen og immunforsvaret sterkt og sunt. Mango er kjent for sitt høye innhold av vitamin A, som bidrar til øyne og hud helse, samt utviklingen av morkaken og fosteret til et ufødt baby.

Avgiftning

Enzymer i mango, som laktase, magneferin og katechol oxidase rense tarmen. Enzymene også skape en motstand mot betennelse og bakterier i tarmene. Det fibrøse natur av frukten gjør det også godt for å opprettholde intestinal helse.

Medicinal

Helsemessige forhold som diaré, tørr hoste, feber, galle og nyrestein, brannskader og blødninger er ofte behandlet med naturlige mango rettsmidler. Tørket mango er også noen ganger brukt som en tannkrem å rengjøre tennene og styrke tannkjøttet.

Beauty

Mangos kan brukes til å hjelpe lysere hudfarge og rense hudens porer. Mango behandlinger er ofte effektivt for folk som sliter med kviser fra tilstoppede porer. Forbruker mango kan forbedre hudens helse, men du kan også bruke skiver av kutt mango huden direkte til huden din til å rydde porene. Skyll huden med varmt vann etter påføring av mango huden i tre til fem minutter.

Hva er Juicer godt for?

Konverterer til juicing livet ros de helsemessige fordelene av juice av alle slag og farger. En juicer kan gjøre mye mer, skjønt, enn slå appelsiner til en frokost drikke. Juicers har mange programmer og bruke dem til sitt fulle potensial er ikke bare sunt, men moro.

Making Juice

Du kan lage et bredt utvalg av frukt og grønnsaker som er gode kilder til vitaminer, mineraler, proteiner og fiber. Centers for Disease Control tyder på at de fleste voksne trenger mer frukt og grønnsaker i kostholdet sitt, og drikker en deilig drikke er en fin måte å konsumere dem. Bruke CDC serverer anbefaling kalkulator kan du finne ut akkurat hva forbruksnivå er riktig for deg.

Frosne drinker og cocktails

Tilsett litt is til frukt concoction og du har en velsmakende sommer godbit at barna aldri vil vite er bra for dem. Tilsett litt brennevin til din frossen concoction og du har en deilig forfriskning for voksne.

Sorbet, Petal, Ice Cream

Juicers tilbyr en flott snarvei til hjemmelaget iskrem og sorbeter. Ved å legge en emulgator, slik som lecitin, til din blanding av frukt, fløte og sukker, kan du lage en dessert som ligner på iskrem. For et sunnere valg, velger sorbeter og sherbets, som kan gjøres raskt fra frossen frukt kastet inn i juicer og satt til å homogenisere. Ved å velge moden, sesongens frukt, kan du også unngå å legge sukker eller søtningsmidler.

Supper og Chowders

Ingenting tykner suppe bedre enn sine egne sunne ingredienser. I stedet for å laste opp på hermetisert buljonger og tunge kremer, gjør et fortykningsmiddel denne måten: Ta noen av grønnsaker og litt buljong fra din ulmende suppe potten, juice det å creaminess og røre den tilbake i suppen.

Peanut Butter

En juicer kan lett slå peanøtter inn i en helt naturlig peanøttsmør. Du kan også bruke andre typer nøtter å gjøre mutter smør. Nøtter og belgfrukter er en stor kilde til protein uten animalsk fett.

Grinder

Mange juicers inkluderer en kornmølle vedlegg som gjør at juicer å jobbe som en rask og enkel jeksel. Lage dine egne mel fra bygg, havre, ris, rug eller hvete er en enkel prosess med den moderne juicer. Du kan også bruke juicer å slipe dine morgenkaffebønner.

Hva er flaxseeds godt for?

Flaxseeds har blitt beskrevet som en av verdens mirakel mat. Mens den tittelen kan være en strekk, er det ikke en overdrivelse å si at flaxseeds har klare helsemessige fordeler som et kosttilskudd. De er rikt på næringsstoffer som ikke bare kan hjelpe i behandling eller forebygging av sykdom, men er nyttige for daglig helse. Lære hva flaxseeds kan gjøre og hvordan å innlemme dem i ditt daglige kosthold er ikke vanskelig.

Origin of linfrø

Som navnet skulle tilsi, er linfrø frø av lin anlegget. Anlegget er innfødt til Middelhavet og indiske regioner, men har spredt seg og kan bli funnet voksende i Nord-Amerika i USA og Canada. Anlegget produserer fibre som kan brukes til å produsere et bredt spekter av gjenstander fra papirvarer til tau og hyssing til klær.

Helse Fordeler

Flaxseeds har vært antatt å hjelpe til med alt fra å fremme sunt hår, negler og hud til å hjelpe forebygge kreft. Selv om ikke alle av disse er vist, de er kjent, men for å inneholde essensielle fettsyrer (EFA), spesielt omega-3, som finnes i fisk, og kan redusere risikoen for kardiovaskulære sykdommer og høyt blodtrykk. Studier har vist at linfrø kan redusere nivåene av LDL, eller "dårlig" kolesterol. De er også høy i fiber og kan hjelpe med fordøyelseskanal problemer.

Skjemaer

Hele flaxseeds vanligvis kommer i to farger --- gylne og brune. Det er ingen definitive svar på hvilken variasjon er sunnere. De er større enn solsikkefrø og har vanligvis en myk knase. Når spise hele linfrø, er det viktig å tygge dem grundig, som kroppen har en vanskelig tid bearbeider dem på annen måte. Næringsstoffene i bakken linfrø er mye lettere å fordøye og har alle fordelene med hele frø. Imidlertid, når bakken, linfrø må holdes borte fra lys og varme for å holde dens potens. Linfrøolje, som bakken variasjon, er lett å fordøye og ikke miste potensen like lett. Studier på olje er ufullstendige, men tidlige tester tyder på det kan redusere betennelser og hjelp i behandling av leddgikt og lupus.

Bruksområder

Legge linfrø til en diett kan være lett en billig. Du kan finne brød og andre bakeprodukter som inneholder linfrø i butikker. Hvis du foretrekker å gjøre det selv, kan du slipe hele flaxseeds og inkludere dem i bakevarer. Den kan også blandes inn i havregryn, yoghurt eller milkshake som topping. Som et kosttilskudd, bør linfrøolje tas en eller to ganger om dagen med et måltid.

Forsiktighetsregler

Selv om linfrø er et naturlig produkt, er det fortsatt mulig for den å samhandle med legemidler du kan ta. Hvis du tar medisiner for diabetes, blodfortynnende eller noen form for hormon, konsultere legen din før du inkluderer linfrø i ditt vanlige kosthold.

Hva er rutin godt for?

Rutin er et sammensatt molekyl som finnes i mange grønnsaker, frukt og frukt rinds, for eksempel sitrusfrukter, asparges, tobakk, bokhvete og bær. Den brukes til behandling av ulike tilstander, og er også referert til av mange andre navn. Disse navnene er: sophorin, rutoside og oxerutin, blant andre. Venoruton er det mest vanlig å finne merkenavn rutin supplement.

Bruksområder

Rutin brukes til å behandle Ménières sykdom, hemorroider, dårlig sirkulasjon og hud blåmerker og for å redusere synligheten av åreknuter. Rutin også brukes for behandling av hypertensjon, aterosklerose og osteoartritt. Noen studier fremme det for behandling av schizofreni. Rutin kan bidra til å hindre slag og andre helseproblemer.

Dosering

Rutin finnes i mange andre kosttilskudd. Det er funnet i mange planter som et gult krystallinsk flavonol glykosid. Rutin kosttilskudd kan bli funnet i kapsel eller tablettform, injiseres i kroppen som en væske av en sykepleier eller lege, eller i form av et pulver blandes inn i drikkevarer, selv om det ofte har en bitter smak. Dosen avhenger grunn til å ta rutin. Barn under 18 år bør ikke ta rutin kosttilskudd med mindre regissert av en lege, ifølge studier rapportert av Wrongdiagnosis.com.

Bivirkninger

Til tross for de ulike bruksområder og behandlinger som Rutin er bra for, er det viktig å være klar over bivirkninger forbundet med rutin kosttilskudd. De kan inneholde en høy hvite blodlegemer, utslett, hårtap, oppkast, forstoppelse, diaré, magesmerter, tørr munn, søvnproblemer, hodepine, svimmelhet, tretthet, muskelstivhet, hevelse og influensalignende symptomer. Slike bivirkninger videreført for to eller flere uker bør rapporteres til helsepersonell. Disse bivirkningene ble bestemt av studier rapportert av Nutritional-kosttilskudd-helse-guide.com.

Advarsler

Pasienter med allergi mot noen av de matvarer som rutin er funnet i rådes til ikke å ta rutin kosttilskudd.

Betraktninger

Rådfør deg med en lege før du tar rutin kosttilskudd. Legen kan vurdere om det er trygt for deg å ta rutin i lys av eventuelle allergier eller nåværende medisiner.

Hva er hvetespirer godt for?

Hva er hvetespirer godt for?


Hvetekim kommer fra den reproduktive delen av hvete-kjernen, som hjelpemidler i spiring av hvete gress. Hvetekim anses å være en "super mat", og en av de mest næringstilskudd i verden, fordi det er pakket med mer enn 20 næringsstoffer.

Hjerte-Sunn

Hvetekim fremmer hjerte helse fordi det er høy i omega-3 fettsyrer og phytosterol, som begge bidrar til å redusere kolesterol. Omega-3 har også vist seg å senke blodtrykket og fremme en lykkeligere sinnstilstand.

Fiber Source

Hvetekim inneholder fire gram kostfiber per unse, noe som gjør det til et godt valg for å møte den daglige anbefalte målet om 25 til 30 gram fiber. Fiber er viktig å opprettholde et sunt fordøyelsessystem og bidrar til å holde tarmer fungerer regelmessig.

Proteinrik

Som består av 28 prosent protein, har hvetekim faktisk mer protein enn de fleste kjøtt gjør. Dette gjør det til et flott supplement for vegetarianere samt kroppsbyggere fordi protein hjelpemidler i levering av næringsstoffer til cellene og i å reparere skadet vev.

Vitamin-Pakket

Hvetekim inneholder en lang liste over vitaminer og næringsstoffer, deriblant vitamin B-6, folat, sink, niacin, tiamin og vitamin E. Disse vitaminene har en regenererende effekt, fremme sunn hud, skinnende hår, og selv bryte opp blodpropp.

Hva er capsicums godt for?

En paprika er en pepper. Blant disse er chilipepper, cayennepepper, grønn paprika og rød paprika. Ikke alle capsicums er spesielt krydret i smaken. Den varme smak av chilipepper kommer fra et stoff som heter capsaicin. Capsaicin kan lindre smerte, ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC). Capsicums er innfødte til Amerika, hvor de har blitt brukt i mat og medisin i århundrer. Capsicums nå vokser over hele verden.

Culinary Bruk

Peppers, varme og milde, er en del av mange tradisjonelle matkulturer. Hot Peppers brukes mye i meksikansk, Cajun og kreolsk matlaging i Amerika. I Asia, chilipepper er en ingrediens i kinesisk og Sørøst asiatisk mat. Milde paprika har sin plass i den kulinariske verden også. Paprika, grønn, gul og rød er capsicums. Disse milde paprika er brukt over hele verden i salater og rør-frites, bakt og stappet og spist rå fra hagen.

Tradisjonell medisinsk bruk

De innfødte i Amerika har brukt de varme paprika i sitt hjemland for 9.000 år. Etter pepper ble introdusert til resten av verden, det vunnet popularitet i tradisjonell medisinsk praksis. Kinesisk, koreansk og ayurvedisk medisin bruker chilipepper. I tradisjonell medisin, er capsicums anerkjent for sin evne til å forbedre sirkulasjonen, lindre fordøyelsesbesvær og lette leddgikt smerte. Hot capsicums brukes både internt og eksternt. Internt hot pepper forbedrer sirkulasjonen og blodstrøm og eksternt det bidrar til å lindre nerve smerte.

Pain Relief

Capsaicin gir smertelindring når påføres huden. Leddgikt og helvetesild både ofte svarer godt til capsaicin krem ​​behandling. Den capsaicin lindrer smerte ved å hindre den kjemiske som overfører meldingen av smerte til hjernen, i henhold til UMMC. Denne reaksjonen gir midlertidig smertelindring, men stimulerer ikke en langsiktig kur, ifølge Mayo Clinic. Capsaicin krem ​​kan også bidra til å lindre smerter forbundet med fibromyalgi i ledd og muskler og postsurgical smerte etter sårene har grodd.

Vekttap

I henhold til UMMC, kan capsaicin bidra til å regulere blodsukker og karbohydrat behandlingen i kroppen. Den er også i stand til å øke kroppsvarme for en kort tid. Den stimulerende effekten av capsaicin blir studert for deres mulig nytte for vekttap og i behandling av fedme. Ifølge en studie utført av Institutt for Human Biology ved universitetet i Maastricht i Nederland, capsaicin var i stand til å forbedre vekttap resultater sammenlignet med placebo.

Antioksidanter

Capsicums, både varme og milde, er høy i antioksidanter. Antioksidanter kan hjelpe til å bekjempe frie radikaler i legemet. Frie radikaler er ustabile molekyler som forårsaker celleskader. Antioksidanter beskytter cellene ved å stabilisere frie radikaler. Dersom frie radikaler gå ukontrollert, kan sykdommer som kreft og hjertesykdom føre. Andre effekter av frie radikaler i kroppen inkluderer tidlig aldring og hudskader. Spise rikelig med paprika kan bidra til å forsyne kroppen med viktige antioksidanter.

Hva er Valerian godt for?

Hva er Valerian godt for?


Valerian er en urt som har blitt verdsatt for sine medisinske egenskaper i tusenvis av år. De gamle grekerne og romerne brukte urten som et middel for fordøyelsesproblemer, urinveislidelser, og for å lindre menstruasjonssmerter. I dag er det den sederende effekten av urten som garner mest oppmerksomhet, så det er ofte brukt som behandling for søvnløshet og angst.

Identifikasjon

En flerårig plante innfødt til Europa og Vest-Asia, er vendelrot nå finnes i tempererte strøk over hele verden. Anlegget er lett identifiseres ved sine duftende hvite eller rosa blomster. Det blomstrer i fuktig, næringsrik jord og er ofte sett vokser vilt i nærheten elver eller bekker. Det er de underjordiske deler av planten - røtter og jordstengler - som er høstet og tørket ut for sine medisinske egenskaper.

Funksjon

Valerian er ofte brukt som en naturlig søvn hjelpemiddel. Urten er også tatt for å redusere symptomer på angst og for å lindre muskelspenninger forårsaket av stress. Komponentene i vendelrot ansvarlig for urt beroligende krefter har ikke blitt identifisert, men det antas at en bestanddel kalt valerenic syre, som finnes i urten er essensielle oljen, spiller en rolle. Urten er antatt å øke gamma-aminosmørsyre (GABA) i hjernen, omtrent som benzodiazepiner som brukes for angst.

Effekter

Flere studier har vist vendelrot å være gunstig hos pasienter med mild til moderat tilfeller av søvnløshet. En tysk studie, publisert i "European Journal of Medical Research", viste at 600mg per dag av vendelrot bedret søvnkvalitet like godt som et benzodiazepin etter bare seks ukers bruk. Det ble også rapportert færre bivirkninger i testpersoner tar vendelrot. Urten synes å være mest gunstig når det brukes om natten, snarere enn på en etter behov, med effekter vanligvis sett etter en ukes bruk. Urten effekt på angstlidelser har ennå ikke blitt godt undersøkt.

Dosering og metoder ved inntak

Valerian kosttilskudd er solgt over-the-counter som en kapsel, tablett, skjær eller te. Når det tas som en kapsel eller tablett, er den anbefalte dosen 300 til 600mg tatt 30 minutter før sengetid. (Se etter et ekstrakt standardisert til 0,8% valerenic syre.) Som et skjær, 2,5 til 5 ml av løsningen i et glass vann anbefales. Det er mange vendelrot produkter som kombinerer urt med andre urte beroligende midler som pasjonsblomst, sitronmelisse og kamille, men fordelene med disse produktene ikke har blitt forsket så stor utstrekning som frittstående vendelrot kosttilskudd.

Advarsel

Valerian er generelt trygt ved anbefalte doser, men har vært kjent for å forårsake hjertebank, hodepine og mageproblemer hos noen mennesker. Urten bør ikke tas sammen med anti-angst medisinering som det kan forsterke stoffets beroligende virkning. Gravide eller ammende kvinner, samt barn under tre år bør unngå å ta vendelrot som dens virkning på disse gruppene ikke har blitt grundig undersøkt.

Hva er BioSil godt for?

Hva er BioSil godt for?


BioSil er en naturlig skjønnhet produkt som er kjent som en avansert kollagen generator. Det gir kroppen med proteiner som forbedrer både skjønnhet og helse. Det bidrar til å gjøre de negler, hår, bein og hud sterkere og vakrere med hjelp av tre forskjellige strukturelle proteiner, elastin, kollagen og keratin. BioSil er produsert av et selskap i Belgia kjent som Bio Minerals.

Funksjon

De tre komponentene i BioSil har ulike funksjoner og fordeler. Proteinet keratin er lokalisert i sjakten av hår og tilbud styrke, volum, elastisitet og tykkelse. Det gjør også neglene sterkere og klarere. Kollagen gjør huden plumper og yngre utseende, eliminere rynker og fine linjer, og stoppe dem fra å dukke opp i første omgang. Elastin fungerer også for å hindre at fine linjer og rynker dannes på huden.

Klinisk Bevist

Ifølge produsentene av produktet, er BioSil klinisk bevist å gjøre håret sterkere og tykkere (og hjelpe den vokse raskere); eliminere rynker, fine linjer og pigmentflekker; gjør naglene sterkere og mer motstandsdyktig mot brudd; og heve bentetthet.

Bruk (hår, negler og hud)

For håret, negler og hud, bør BioSil tas to ganger om dagen, med fem dråper blir tatt hver gang. Du må blande de fem BioSil faller inn 1/4 kopp væske (juice anbefales), og drikke den i sin helhet.

Bruk (sterk og sunn Bones)

For å holde bein sunn og sterk, bør BioSil tas bare en gang om dagen. Seks dråper BioSil er den anbefalte doseringen beløp. Det bør bli blandet inn 1/4 av en kopp med en væske (som juice), og deretter umiddelbart forbrukt.

Forsiktig

BioSil bør holdes borte fra barn til alle tider. Konsultere legen din før du tar dette produktet, og sørge for at han er klar over eventuelle sykdommer du måtte ha, samt noen reseptbelagte medisiner eller kosttilskudd som du kan ta. Legen må også vite om du ammer eller er gravid.

Hva er CoQ10 godt for?

Koenzym Q10 (CoQ10) er en type enzym som finnes i cellene i kroppen din. CoQ10 er biosynthesized, det vil si, kroppen produserer det naturlig. De arbeider for å gi energi til organfunksjon og er funnet i høye konsentrasjoner i hjertet og leverceller. I tillegg form, er CoQ10 designet for å erstatte eller etterfylle koenzym i tilfelle mangel.

Funksjon

Koenzym Q10 er konsentrert i mitokondriene av kroppens celler. Mitokondriene konvertere saken (ernæring) til energi, og Q10 er nødvendig for denne funksjonen. Koenzym fungerer også som en antioksidant - det fungerer for å hindre dannelse av kreftceller og øker din immunsystem. Kroppen din produserer CoQ10 samme måte som det produserer både HDL og LDL (gode og dårlige) kolesterol.

Funksjoner

CoQ10 forhindrer oksidering av dårlig kolesterol (LDL). Oksidasjon av kolesterol fører til blokkerte arterier, en form for hjertesykdom. CoQ10 er nært knyttet til produksjon av kolesterol, og hvis du tar reseptbelagte statiner å kontrollere høyt LDL-nivå, de statiner også undertrykke produksjonen av Q10.

Fordeler

Som et supplement, da, kan CoQ10 hjelpe til påfyll av koenzym i kroppen din. Bivirkningene av statiner inkluderer muskel-svakhet og leddsmerter, som begge er knyttet til reduksjon av Q10 i kroppen. Tar en CoQ10 supplement sammen med statiner kan redusere eller eliminere bivirkninger av statiner.

Betydning

Betydningen av Q10 som et supplement er mest på linje med hjerte helse. På grunn av at hjertet er en av kroppens flere aktive organer, det krever store mengder energi for å fungere. CoQ10 muliggjør produksjon av at energi. Dens evne til å kontrollere oksidering av kolesterol og øke immunsystem bidrar til et sunt hjerte-system. Men er det effektivt som en dag-til-dag supplement for de med god helse?

Betraktninger

Hvis du lider av en immunsvikt tilstand, for eksempel AIDS, kan CoQ10 hjelpe deg å bekjempe infeksjoner og lette fysiske smerter. De som lider av muskeldystrofi, Parkinsons sykdom, eller andre muskel- og felles-relaterte forhold kan også ha nytte av å bruke CoQ10 kosttilskudd. Men kroppen skal produsere Q10 i tilstrekkelige mengder hvis du er i god helse, følge et sunt kosthold og trener regelmessig. Tar det som et supplement er usannsynlig å være til noen nytte for deg hvis du ikke lider av hjertesykdom, autoimmune tilstander eller muskel degenerasjon på grunn av sykdom.

Hva er CQ10 godt for?

Hva er CQ10 godt for?


CQ10 er kjent under andre navn som COQ10, koenzym Q10, eller ubiquinone. Den er produsert av kroppen og arbeider i forbindelse med andre enzymer (derav navnet) for å produsere energi i hver celle. Fordi den er ansvarlig for helsen til celler, vev og organer i kroppen, har CQ10 mange helsefordeler.

Cellular Damage

Skadelige frie radikaler som finnes naturlig i legemet og omgivelsene bidrar til aldringsprosessen, og en rekke helsemessige problemer, inkludert visse kreftformer. CQ10 er en kraftig antioksidant og arbeider for å nøytralisere frie radikaler og hindre skader forårsaket av frie radikaler.

Hjertesykdom

Ifølge University of Maryland, er CQ10 anvendelige ved forebygging og behandling av hjertesykdommer. Dette skyldes CQ10 evne til å generere energi i cellene og hemme dannelse av størknet blod.

Age-Related Disease

CQ10 produksjonen avtar med alderen. Imidlertid kan ta CQ10 kosttilskudd tregere aldersrelaterte sykdommer som macula degenerasjon og Alzheimers sykdom. Ifølge Mayo Clinic, viser foreløpige tester CQ10 kan forsinke demens assosiert med Alzheimers sykdom.

Hva er Bifidus godt for?

Probiotiske kulturer lever microbacteria som trives i den menneskelige fordøyelseskanalen og bidrar til å forbedre fordøyelsesfunksjoner og opprettholde den økologiske balansen i tarmen og tarmen. Bifidus er et eksempel på disse kulturer. Selv om arten acidophilus er generelt mer populært i USA, i Europa og Japan, er bifidus forløperen. Bifidobacterium er en slekt av anaerobe bakterier som lever i mage-tarmkanalen. Det er en av de mest utbredte bakterier blant de hundre av arter av tarmfloraen; Det finnes en rekke forskjellige stammer, hver med snevre helsemessige fordeler.

Bifidus Regularis

Bifidus regularis kan bare bli funnet i Dannon er Activia linje med yoghurt. Selskapet valgte denne spesifikke probiotiske fordi det er i stand til å overleve reisen gjennom fordøyelseskanalen og inn i tykktarmen hvor den kan tre i kraft. B. regularis har en samlet gunstig effekt på fordøyelseskanalen. Det kan også hjelpe til å hindre forstoppelse og styrke immunsystemet.

Bifidobacterium bifidum

Bifidobacterium bifidum er en annen stamme av vennlig probiotiske som lever i tarmen og i mindre mengder i dyret melk, vagina og munn. Det har blitt vist å ha et antall gunstige effekter inkludert herding og forebygging av soppinfeksjon, urinveisinfeksjon, høyt kolesterol, diaré, tannråte og allergier. Denne typen bifidus kan tas i supplement form.

Bifidobacterium Longum

Bifidobacterium longum er ofte den mest dominerende av de vennlige bakterier som finnes i menneskekroppen. Det er den første stamme av bakterier å kolonisere tarmkanalen hos nyfødte og er ansvarlig for fermen sukker til melkesyre. De helsemessige fordeler er mange og inkluderer å redusere risikoen for visse typer av kreft, reduserer allergisymptomer, forsterke immunforsvaret, forbedre absorpsjonen av kalsium og forbedre konstipasjon.

Bifidobacterium Infantis

Bifidobacterium infantis har vært kjent i noen tid for å være fordelaktig for å forebygge inflammasjon i forbindelse med en rekke tilstander, inkludert artritt, inflammatorisk tarmsykdom, kolitt og type 1 diabetes. Nyere studier viser at B. infantis kan også være en verdifull behandling for inflammatoriske symptomer på irritabel tarm syndrom (IBS).

Bifidobacterium lactis

Bifidobacterium lactis er en annen stamme av bifidus som lever i tarmen. Ofte er nært knyttet til Bifidobacterium animalis, har B. lactis vist seg å være fordelaktig for en rekke helsemessige problemer, inkludert gluten allergier, noe som reduserer risikoen for kreft, forbedre den totale fordøyelsessystemet og forbedrer funksjonen av immunsystemet.

Hva er Ørevoks godt for?

Hva er Ørevoks godt for?


Ørevoks, eller ørevoks, er en klebrig, gyllen væske som skilles ut av ørevoks kjertler stede i øregangene. Den ytre øregangen gjør ørevoks kontinuerlig. Ørevoks er bra for ørene og har flere viktige roller.

Fangst av partikler

Den primære rolle ørevoks er å beskytte øregangen og trommehinnen fra fremmedlegemer som smuss, pollen, små insekter og bakterier. Voks feller og immobilizes fremmedlegemer som kommer inn i øret.

Beskyttelse mot bakterier

Ørevoks gir beskyttelse mot bakterier og sopp. Den inneholder spesielle kjemiske forbindelser som er motstandsdyktig mot bakterie-eller soppinfeksjoner som kan skade huden inne i øregangen. Universitetet Malaya bemerket at ørevoks demonstrert potensielle antimikrobielle effekter på stammer av Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa og Candida albicans.

Rengjøring, smøring, Vann Barrier

Cerumen er viktig for å beskytte og fuktighet i huden av øregangen. Dette Moisturing hindrer ørene tørker ut og kløe. Ørevoks gir også en barriere som beskytter ørekanalen mot vann.

Hva er Lettuce godt for?

Hva er Lettuce godt for?


Flertallet av salat produsert i USA kommer fra California der landet er fruktbart og vekstsesongen varer hele året. Salat er full av vitaminene A, C og K og næringsstoffer som kalium og fiber. På grunn av sin subtile smak, helsemessige fordeler, overflod og kostnad, er salat et fast innslag i det amerikanske kostholdet.

Salater

Salat er stor for å lage salater. De ulike varianter av salat, for eksempel romersk, rød-blad og grønn-blad, tillate deg å utnytte smak og tekstur for å skape den perfekte salat. Salater er så vanlig at du kan kjøpe salater på fast food leddene, fine restauranter eller lage din egen salat med salat og andre grønnsaker fra dagligvarebutikk.

Smørbrød

Mange setter salat på sine hamburgere og sandwicher. Enhver form for club sandwich, for eksempel en kalkun klubb eller kylling klubb, vil komme med salat på den. En BLT krever salat i tillegg til bacon og tomat. Salat er også populært på smørbrød for sin crunchiness, som vanligvis står i kontrast til mykhet av smørbrød.

Remedy

Salat er en nyttig ressurs i behandling av ulike plager. Det bidrar til å lindre plager som syre dårlig, anemi, leddgikt, forstoppelse og sår. Det hjelper også søvnløshet fordi den inneholder lectucarium, et stoff som hjelper indusere søvn. Mange diabetikere gjør hyppig bruk av salat i kosten fordi den inneholder svært få karbohydrater og ingen sukker, slik at de kan spise salat i et beløp de ønsker.

Dyr

Salat er en god mat å mate dyr. Mange husdyr kan gjøre bruk av salat i sine dietter. Sauer, kyr og esler kan alle bære på dietter av salat. Bønder vil ikke gi dem en diett hovedsakelig av salat, men i tandem med gress, kan salat forbedre den generelle helsen til husdyr. Fugler kan også spise salat. Pet eiere som har fugler vil ofte mate dem litt salat i tillegg til nøtter og frø for å forbedre fuglenes helse.

Hva er Bananas godt for?

Hva er Bananas godt for?


Den ydmyke banan tilbyr en rekke ernæringsmessige og medisinske verdier. Denne gule frukten er billig, og med sin søte smak, er lett å innlemme i din daglige diett. Hele banan, inkludert skallet, har flere fordeler som kan brukes og brukes på nytt for en rekke unike formål.

Vitaminer og mineraler

Bananer er rike på mineraler som kan være en stor kilde til energi. De inneholder jern, noe som er bra for dem som lider av anemi. Bananer inneholder også kalium, som lindrer høyt blodtrykk og bidrar til å hindre tap av beinmasse. Kalium er også nyttig i å gjenoppleve vanlige PMS symptomer som kramper, oppblåsthet og humørsvingninger. I tillegg til disse flotte mineraler, bananer har en flott kombinasjon av A1, C, B6 og B12-vitaminer.

Beroligende egenskaper

Tryptofan, serotonin og noradrenalin er naturlige humør enhancers som finnes i bananer. I kombinasjon med B-vitaminer, også en primær ingrediens, kan bananer også bidra til å berolige og roe nervesystemet. I en studie publisert av "American Journal of Clinical Nutrition," 3500 voksne over 65 år svarte på spørsmål om depressive symptomer. Etter 12 år med oppfølginger, konkluderer studien som deltar som hadde høyere inntak av vitamin B6 og B12 - begge finnes i bananer - redusert sine sjanser for å utvikle depressive symptomer med 2 prosent hvert år.

Naturlig rettsmidler

Ifølge Natural News, kan bananer også være et naturlig middel for å lindre kløe og irritasjon forårsaket av et myggstikk. Det er bare å gni på innsiden av en bananskall mot bitt til å lindre symptomene. En lignende teknikk kan gjøres for å kviser eller vorter å hjelpe dem tørke ut naturlig, i motsetning til dukker og skade huden din.

Diet

Ifølge ernæringsmessige data, inneholder én mellomstor banan 12 prosent av det daglige anbefalte fiberinntaket og bare 105 kalorier. Dette betydelig mengde fiber kan bidra til å holde avføringen regelmessig. De høye mengder kalium kan etterfylle elektrolytter tapt under diaré. Omvendt kan bananer avlaste forstoppelse med pektin, et oppløselig polysakkarid som finnes i bananer som hjelper normalisere fordøyelseskanalen.

Hva er Acidophilus godt for?

Acidophilus, en probiotiske bakterien, er funnet i fordøyelseskanalen av pattedyr. Disse bakteriene forekommer hovedsakelig i tynntarmen, og hjelpe kroppen å opprettholde riktig nivå av sunne bakterier. Acidophilus er også funnet i yoghurt kulturer. Den er et effektivt middel for en rekke helsemessige forhold.

Reduserer dårlige bakterier

Den Connecticut Center for Health sier at de naturlig antibiotika i acidophilus er nyttige for å stanse produksjonen av dårlige bakterier som forårsaker tarm, vaginal og urin-veisinfeksjon.

Kolesterol

Forskning utført ved Oklahoma State University Department of Animal Science sier at acidophilus er effektive i naturlig fjerne kolesterol fra blodet.

Melk Fordøyelse

Acidophilus hjelper personer som er laktoseintolerante å fordøye og absorbere sukker som finnes i meieriprodukter.

B-vitaminer

Den Connecticut Center for Health sier at acidophilus hjelpemidler i fremstillingen av en rekke B-vitaminer, for eksempel folsyre, B5, niacin, B12 og B6. Disse vitaminer bidra til å regulere kroppens kjemiske reaksjoner.

Kreft

The American Cancer Society sier at acidophilus hjelper nøytralisere kreftfremkallende stoffer, særlig agenter som fremmer tykktarmskreft.

Hva er Arginine godt for?

Arginin, også kjent som L-arginin, er et protein som mennesker kan komme fra å spise kjøtt og tidkrevende meieriprodukter. Du kan også gå inn i et stoff eller helse-mat butikk for å finne L-arginin i en pille form. Stoffet er fortsatt i testfasen, men National Institutes of Health (NIH) har fastslått at L-arginin kan ha noen fordeler for menneskekroppen, hvis inge regelmessig.

Forebygging

L-arginin er tenkt å forhindre vanlig forkjølelse, og, NIH notater kan legemidlet hjelpe spedbarn med fordøyelsesproblemer. Det er også bra for hjertepasienter i å forebygge tap av nitroglyserin som er avgjørende for hjertet pasientens fortsatte helse. Imidlertid gjorde NIH ikke finne bevis for at stoffet hjalp hindre demens hos eldre pasienter.

Forbedring

L-arginin er en aminosyre. Aminosyrer er viktig i byggingen av proteiner skal hjelpe metabolismen. Som protein-reparasjons kjemikalier, kan den L-arginin hjelpe til med vevsskade i kroppen. NIH funnet bevis for at L-arginin kan forbedre restitusjonstiden etter operasjonen, og samtidig redusere forekomster av smitte. Proteinet kan også hjelpe med nyrefunksjon bedring etter transplantasjon. Det kan forbedre noen hjertesvikt pasientenes toleranse for trening.

Drug Enhancement

Sammen med andre rusmidler, synes L-arginin å forbedre stoffets egenskaper, ifølge NIH. Dette er sett i vekttap pasienter som bruker narkotika hydroxymethylbutyrate (HMB) og glutamin. Nyretransplanterte pasienter som bruker ciklosporin kan oppleve forbedret funksjon i transplantert nyre.

Healing og symptomlindring

L-arginin er bra for å hjelpe sår leges fra ulike forhold som inkluderer kirurgi. Det forbedrer også symptomer på en blære infeksjon (men ikke kurere infeksjonen). Proteinet gjør det samme for symptomer på blokkerte arterier i bena. Kramper og svak følelse kan bli løst, men blokkeringen ikke går bort uten ytterligere behandling. L-arginin kan også ha fordeler for erektil dysfunksjon, lindre symptomene av tilstanden.

Hva er Orajel godt for?

Tannpine kan gjøre deg ulykkelig, men det finnes medisiner på markedet som kan hjelpe minske oral smerte. Orajel er best kjent som en aktuell gel som kan gi smertelindring for en rekke av appetitt forhold, ikke bare tannpine. Selskapet produserer en rekke produkter for å hjelpe midlertidig berolige oral ubehag.

Identifikasjon

Orajel er en over-the-counter medisiner som inneholder en aktuell bedøvelse kalt benzokain. Den blokkerer nervesignaler i kroppen din som relé smerte meldinger til hjernen din. Smertelindring kommer raskt etter påføring av Orajel behandling. Ulike Orajel produkter gir smertelindring for ulike mengder tid.

Bruksområder

Orajel tilbyr en rekke produkter som kan bidra til å redusere smerte forbundet med tannpine, inkludert smerte forårsaket av følsomme tenner. Blødende tannkjøtt grunn av tannkjøttbetennelse kan også bli hjulpet av Orajel produkter. Munntørrhet (også referert til som "bomull mouth") kan føre til oral ubehag for folk, og dette ubehaget kan bli beroliget med Orajel. Smerter fra proteser dårlig montering eller nye kan også bli redusert ved å bruke Orajel produkter. Orajel kan bidra til å lindre smerten fra munnsår eller andre typer munnsår.

Typer

Orajel tilbyr en rekke produkter i varierende styrke fra normal til maksimum. Den vanlige styrken fungerer for folk flest, men hvis du opplever mer alvorlige smerter, kan den maksimale styrke gir mer lettelse til du kan få til en tannlege. Den Orajel gel er et velkjent produkt, men selskapet produserer en rekke vattpinner, patcher og skyller i tillegg.

Funksjon

Produktene som tilbys av Orajel primært gi smertelindring. Noen har andre funksjoner, så vel. Produkter utviklet for å hjelpe forkjølelsessår, for eksempel bidra til å drepe bakterier i munnen og fremme helbredelse av sår. Produktet designet for sensitive tenner hjelper desensitize tann smerter.

Advarsel

Les alltid bruksanvisningen som fulgte med Orajel produkt, eller bruke som anvist av legen din. Vanligvis anbefales det å bruke den minste mengden. Bruk av for mye av noen lammende medikamenter kan forårsake farlige og potensielt dødelige bivirkninger hvis medisinen er absorbert inn i blodet. Orajel bør ikke brukes hvis du har blodceller lidelse kalt methemoglobinemi. Snakk med legen din før du bruker Orajel produkter hvis du har astma, emfysem eller en arvelig enzym mangel.

Betraktninger

Orajel produktene er ikke ment å være langsiktige løsninger for munnen eller tannsmerter. Hvis du fortsatt opplever oral ubehag, kontakt din tannlege og forklare problemet, slik at han kan hjelpe deg å finne en løsning.

Hva er borsyre godt for?

Borsyre er en forbindelse som finnes i naturen. Boron, elementet nummer 5 på den periodiske tabellen, er universelt finnes i hele naturen, men aldri i sin enkle delstaten bor. Boron alltid er funnet som en forbindelse med andre elementer slik som natrium, som er boraks, eller oksygen, som er borsyre. Tilgjengeligheten av borsyre gjør det enkelt å studere og finne nye og spennende bruksområder for det.

Traits

Borsyre er laget av bittesmå krystaller som er hvit, luktfri og smakløst. Faktisk ligner det vanlig bordsalt. Det er funnet i bergarter som er rike på mineraler, spesielt i salt-innsjø senger i ørkenen. De høyeste konsentrasjonene er funnet på steder som Death Valley i California, Tyrkia og Kina.

Struktur og Toxicity

Borsyre er bor i kombinasjon med oksygen og hydrogen. Den kjemiske forbindelse er kjent som H3BO3. Borsyre er en svak syre med en pH-verdi på 5,1. Boron er et essensielt næringsstoff for planter, og brukes derfor i mange gjødsel. Miljøvernere bekymre deg hvis for mye eksponering for borsyre vil ha negative effekter på mennesker. Imidlertid er giftigheten av borsyre betraktes lav, selv lavere enn bordsalt, noe som betyr at det er i det vesentlige uskadelig.

Historie og bruke

Borsyre har vært brukt av mennesker siden 900 e.Kr., da kineserne brukte den til glasur keramikk. I 1702, Wilhelm Homberg skapte de første menneskeskapte krystaller når han blandet boraks og mineralsyrer med vann. Det ble snart oppdaget at saltkrystaller som ble dannet hadde antiseptiske egenskaper, og siden da bruken av borsyre har økt kraftig.

Bruksområder

De bruker for borsyre varierer fra farmasøytisk bruker til konserveringsmidler til Pest kontroller til leker. I 1943, forskere blandet silikonolje med borsyre. Dette resulterte i en gooey, bouncy nontoxic materiale som ikke bare spratt når droppet, men også strukket lenger enn gummi. Dette funnet er i dag kjent som Silly Putty.

Borsyre er et mildt antiseptisk og en mild syre, som kan hemme veksten av mikroorganismer på kroppen. Derfor er borsyre brukes i baby pulver, kontaktlinseløsninger, vaginal rettsmidler og akne behandlinger.

Borsyre er også en skadedyrbekjempelse produkt. Mest spesielt har det blitt funnet å være effektiv i behandling av områder for lopper. For insekter det fungerer som et tørkemiddel, dehydrerende insekt ved å kompromittere sin exoskeleton.

Borsyre anvendes i svømmebassenger og spa å inhibere veksten av organismer, og det kan være tryggere og frembringe en mykere følelse i vann enn klor.

Borsyre anvendes i gjødningsstoffer for å hjelpe til i veksten av planter. Imidlertid ved høye konsentrasjoner kan det også brukes et ugressmiddel, siden det forstyrrer fotosyntese, forårsaker plante uttørking.

Borsyre anvendes som et flammehemmende middel, siden det hindrer frigjøring av brennbare gasser fra materialer såsom tre, bomull og papir-baserte produkter.

Hjem Rettsmidler

Et middel for pink eye kan fremstilles ved å blande borsyre med saltholdig vann og skylling øynene flere ganger om dagen. Borsyre kan bli stenket i sko for å holde føttene lukter friskt og også hemme veksten av sopp (fotsopp). Borsyre kan blandes med destillert vann og brukes som en mild aktuell antibiotika for mindre kutt og skrubbsår. Den kan være plassert i klare gel kapsler og anvendt for behandling vendende vaginal gjær infeksjoner. Borsyre kan blandes med destillert vann og eddik for å frembringe en effektiv svømmer øre dråpe.

Fremtidige bruksområder

Borsyre kan brukes som en kilde for hydrogen for å utvikle en ny "ren" brennstoff-teknologi. Produksjonen av tekstiler og plast kan bruke borsyre for å øke sine flammehemmende egenskaper. Forskere i mange industrielle produksjonsprosesser ser på borsyre for å bidra til å senke energiforbruket og muligens også vannforbruket under produksjonen av ulike produkter. Regjerings forskere har funnet ut at nanopartikler av borsyre kan øke ytelsen til motorolje, og dermed redusere drivstoff og oljebruk.

Mye av forskningen som blir gjort viser at borsyre kan bidra til å bevare våre naturressurser siden det reduserer bruk og kan selv bidra til alternative energikilder.

Hva er Avelox godt for?

Avelox er merkenavnet for stoffet Moxifloxacin hydrochloride, en type fluoroquinolone antibiotika. Fremstilt av Bayer, er Avelox et bredspektret antibiotikum, effektive mot et bredt utvalg av bakterier.

Betraktninger

Avelox er bra for behandling av infeksjoner forårsaket av mange typer av bakterier, men noen bakterier påvirkes ikke av denne medisinen. I tillegg, fordi bakteriene har forskjellige motstandsmønstre i ulike geografiske regioner, er Avelox mer effektiv i enkelte regioner enn i andre.

Åndedretts og Sinus infeksjoner

Avelox er i hovedsak foreskrevet for å behandle bakteriell bihulebetennelse og lungebetennelse samt sekundære bakterielle infeksjoner i kronisk bronkitt.

Buk og hudinfeksjoner

Avelox er også effektive ved behandling av intra-abdominale infeksjoner, for eksempel infeksjoner etter traumer eller sekundære infeksjoner som følge av blindtarmbetennelse. Medisinen kan også kurere visse typer hudinfeksjoner.

Forebygging

Leger ofte foreskrive Avelox å forebygge infeksjoner, som er en off-label (ikke godkjent) bruk. For eksempel kan leger fore Avelox til personer som har vært utsatt for miltbrann.

Andre bruksområder

Avelox også kan være foreskrevet for å behandle mange andre infeksjoner som den ikke er spesielt godkjent. For eksempel kan en lege forskrive Avelox for strep hals eller en dental abscess.