Digidexo.com

Hvordan setter jeg inn et Starkey Hearing Aid?

Hvordan setter jeg inn et Starkey Hearing Aid?


Ved å kjøpe et høreapparat, mange mennesker setter det i øret på feil måte, og dermed risikerer å gjøre skade på hjelp selv, eller forårsaker smerte eller irritasjon i øret.

Hvordan setter jeg inn et Starkey Hearing Aid?

Hvordan sette inn et Starkey Hearing Aid

Før støtten er faktisk plassert inne i øret, må du kontrollere at høreapparatet selv er uskadet og i ett stykke. Sørg også for å ha volumet satt til lavest mulig innstilling, slik at ingen høye lyder eller forstyrrelser oppstår når støtten er satt inn. Hvis høreapparatet som blir satt inn er en bak-øret-modell, legger delen av høreapparatet som må gå bak øret tett mellom øret og siden av hodet.

Høreapparatet bør gripes mellom tommelen og pekefingeren for ikke å skade den under innføring.

Sørg for at gevinsten (volumkontroll) vender opp, og skyv høreapparatet inn i øret veldig forsiktig. Hvis du på noe tidspunkt begynner det å føles ubehagelig eller smertefullt i øret, ta det sakte og starte på nytt. Når høreapparatet er trygt settes inn i øret, justere den slik at det føles behagelig.

Til slutt, slår høreapparatet på, og justere volumet til en rimelig loudness. Sørg for at alt fungerer som det skal være. Hvis ikke, må du starte fra trinn en.