Digidexo.com

Hvordan er Brille rammer laget?

Komponenter

Materialene som oftest brukes for å gjøre brillerammer er enten metall eller et celluloseacetat type plast. Denne plasttype er laget av bomull, og kjent for å være sterkt og fleksibelt. Når du forbereder det som skal produseres for brilleglass rammer, det er laget i lange ark litt bredere enn de faktiske rammene vil bli. Hvis designeren velger å arbeide med en metallramme vil typisk også omfatte neseputen stykker som bidrar til å holde rammene på plass på en brukers ansikt.

Process

Brille rammer er laget ved hjelp av en die-cutting prosessen. Arkene av plast blir først plassert i en ovn hvor den varmes opp tilstrekkelig til å mykes opp og lett å arbeide med. Plasten blir deretter satt inn i en blindmaskin hvor stykkene er stanset ut, som representerer hvor linsene vil bli plassert. Fronten av brillene er fullført ved hjelp av en ruter verktøy for å kutte de standard 0,16 cm brede riller som skal holde linsene i rammene. Deretter blir de nederste og nese områder av rammene glattet ned med slipemaskiner og, hvis aktuelt, at nesen putene festet med lim. Etterbehandling forsiden av briller består av å forme dem til helningsvinkelen for en ansikts fra topp til bunn. De øvre kanter er skåret med en automatisk sag, og rammene er oppvarmet, montert i en kurvet formingsmatrise som er lagt i en presse, og, endelig, herdet i form med et kaldt vannbad. De templer som kurve over ørene er skåret fra de samme ark av plast som på forsiden av rammene, og når den er myknet en kjernetråd er lagt til for å produsere form. Templene er robust bundet til de rammer ved hjelp av varme friksjon og en capitron maskin. Etterbehandling templene har mye å gjøre med stilen på brilleinnfatningen rammer blir gjort og er matchet tilsvarende.

Design

Design er en viktig prosess i inngåelse av brillerammer. Mange ganger stilen og formen må avgjøres før produksjonen kan begynne så alle deler av rammene kan kuttes og monteres riktig til design. Hensyn inkluderer tykkelse, farge, dekorasjoner, øye størrelse og bridge størrelse. Mens visjon omsorg forblir prioritet når du oppretter briller, designerne er også bevisst på nye trender og hva de wearers vil glede seg.